Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x17 - Pain

1x17 - Pain

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.8.2009 14:08:42
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 118
ORIGINAL U.S. AIR DATE - Winter/Spring 2010
WRITTEN BY - Carl Binder
DIRECTED BY - ???

So, now I have two rough drafts. Tonight, I shift gears to reading two first drafts Lawren sent my way – Marty’s G.‘s Lost, and Carl’s latest oeuvre, Pain.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.8.2009 14:17:31
Lord of earth Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

coze?
Fritol:Co bude ted,Šmajdalfe?
Šmajdalf:Ted? Ted si dáme DELI.

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 06.8.2009 14:32:49
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mate to tu spatne. Pain je epizoda 1x17, pak je 1x18 Subversion a následuje zatím nepojmenovaný Mallozziho finální dvojdíl (co o nem na svém blogu tak básní, aneb dnesní "príhoda" s fontem :roll: ).... :wink:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 26.4.2010 10:50:54
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

uz som prisiel asi na to preco je spoiler k tejto epizode tak utajovany:

Toto je spoiler!!!:
Ono asi v tejto epizode pridu emzaci na palubu Destiny.
Obrázek

Příspěvek 26.4.2010 15:40:00
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ne že bych ti chtěl kazit radost ,ale taky mě to napadlo ... Jenže v té době bude Destiny už v jiné galaxii .
Toto je spoiler!!!:
Sám tu furt tvrdíš že ellimu seberou psp a tak se dostanou k vytáčení brány ... Takže já to vidím na Sabotage , kde ten ftl vyhodí do povětří šmoulové aby jim lod nepláchla
Obrázek

Příspěvek 30.4.2010 07:37:43
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
tato cast bude o zivych halucinaciach...budu tu nasi modry kamarati a teraz je otazne ci ich sposobia oni ako utok tím ze pridu na Destiny alebo to bude niekoho halucinacia ze pridu na Destiny.(mozno to bude dosledok toho krystalu co bude v "Lost" aj v SGA krystale sposobili halucinacie)
Obrázek

Příspěvek 30.4.2010 12:07:34
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nebylo by to škoda kdyby se jim jen zdálo jak šmoulové jdou na destiny ? :(
Obrázek

Příspěvek 30.4.2010 12:38:13
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 30.4.2010 13:07:23
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

evil stejně nevím kde to bereš , už několikáty spoil co si jentak plácnul do větri ...
Obrázek

Příspěvek 05.5.2010 22:42:23
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

som zvedavy na herecke vykony Patrick Gilmore(Dr.Volker) a Julia Benson(Jamesova) su nominovaní na Leo Awards v kategorii "najlepsi herecky vykon vo vedlajsej ulohe":

Best Picture Editing for a Dramatic Series:  Brad Rines - Pain

Best Supporting Performance by a Male in a Dramatic Series:  Patrick Gilmore - Pain

Best Supporting Performance by a Female in a Dramatic Series:  Julia Benson - Pain

spoiler k epizode:

Toto je spoiler!!!:
Niekolko clenov posadky na Destiny upadlo do zajatia intenzívnych halucinacii, pri ktorych sa im vybavuju tie najhorsie nocne mory.Po umiestnení tychto clenov do karanteny zacne TJ patrat po ich pricine.Domnieva sa ze je dosledkom tychto halucinacii je nasteva poslednej planety.Zistuje ze neznama latka ktora tieto halucinacie sposobuje sa moze prenasat z cloveka na cloveka a taktiez ze tieto halucinacie su zivotu nebezpecne.Preto ona a posadka Destiny musia najst pravu pricinu tychto halucinacii skor ako niekto zomrie.

teorie:
Tak bud Rush a Jamesova a tych par vojakov to doniesli nechtiac na Destiny z planety s tymi krystalmi(to je teoria na zaklade epizody z SGA S04E4 "Doppelganger", kde tiez krystale sposobili aku si halucinaciu spojenu s nocnou morou...uz teraz to silno pripomina a som sklamany).

Eli,Scott,Chloe sa infikovali v emzackej lodi, emzaci to tam postriekali potom co zobrali Rusha pre pripad ze by tam sa chcel niekto z Destiny vratit bud ponho(oni nevedeli ze ho Young tam nechal zamerne) alebo po nejake dalsie infosky do tej ich lode(co by aj sedelo ze preco si ju vlastne nakoniec neznicili, neopravili)
Obrázek

Příspěvek 08.5.2010 07:30:31
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://video.syfy.com/shows/universe#////shows/universe/promos_trailers_4/pain--next-episode--stargate-universe/v1225942

promo na naši halucinační epku
Obrázek

Příspěvek 09.5.2010 14:06:26
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mé zhodnocení:
Toto je spoiler!!!:
Dobrý a propracovaný díl.Emzáci byli sice halůšky ale i tak se mi libili :D .Klíště bylo pěkné a já dávám 8/10
Obrázek

Příspěvek 09.5.2010 18:14:45
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nějak brzo to hodnocení, oficiálně díl vyjde za necelých 6 dní :lol:
ObrázekObrázek

Příspěvek 09.5.2010 19:29:17
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:D Ale Ukrajinska verze je taky oficiální :D
Obrázek

Příspěvek 09.5.2010 19:38:49
Tane Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem viděl ukrajinsku verzi Pain :D :D a mé hodnocení je:

Toto je spoiler!!!:
Super díl. Halucinace moc hezké, zvláště, když Rush vidí naše šmouly vycházet z brány. Klíště se opravdu povedlo. 9,5/10

92% teenagerů poslouchá Hip-Hop. Pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 09.5.2010 19:44:19
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

a co z te epizody mate? umite dobre rusky nevadim vam ten dvojhlas?me by jo a to k.revsky..
" IMMORTALITY "

Příspěvek 10.5.2010 10:15:00
Tane Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mě to také vadí.......někdy se to tak prolínalo, že nebylo nic rozmět......navíc ten Rus to tam nikdy nestíhal oddrmolit.......ale dá se to pochopit, když se umí alespoň základy ruštiny.....pak už to jde samo :) :)

92% teenagerů poslouchá Hip-Hop. Pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 10.5.2010 10:52:43
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

"Základy ruštiny" ... Jelikož čeština a ruština jsou oboje slovanský jazyky, tak bych řekl, že průměrně inteligentní člověk je schopnej z toho něco pochytit i bez těch "základů ruštiny". Jste nikdo nekoukal třeba na polskou televizi nebo něco podobnýho? Každej tady dělá, jak kdyby to uniklo ve finštině, mongolštině nebo paštunským dialektu jihovýchodních pastevců koz v Afghanistánu a buďto machruje, jak moc tomu rozumí nebo naopak lamentuje nad tim, jak je to strašný, že by tomu nerozuměl. Tak si to stáhněte a vyzkoušejte nebo pište do příslušnýho topicu o uniklejch ripech z Ukrajiny ale nezasírejte každý vlákno s novým dílem kecama o tom, jak se tomu nedá v ruštině rozumět. Už jsem to tu viděl minimálně na 3 místech.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 14.5.2010 22:58:36
dlouma Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky jsem si říkal, že bych si to stáhnul, jináč plně souhlasím s příspěvkem výše

Příspěvek 15.5.2010 10:18:48

Odpovědět s citací

POZOR SPOILERY:
Zajímavý díl, byla to taková ta vyplňovačka typu *klid před bouří*, než nám příští týden začne trojdílné finále. Opět výborné CGI a skvělé herecké výkony. Děj byl sice už stokrát omílaná omáčka, kdy začnou mít všichni halucinace, ale příjemná změna byla to, že
Toto je spoiler!!!:
nehledali 3/4 dílu co to je a pak ten zbytek zkoušeli jak se toho zbavit, ale od začátku věděli co se děje a jen zbývalo pochytat ty lidi

Super byla ta Greer/Wray linie. Asi mám nějakej divnej smysl pro humor, ale smál jsem se vždycky, když Greer
Toto je spoiler!!!:
viděl Wrayovou jak kuje pikle s Rushem

a pak ještě ten jeho rozhovor s vysílačkou Youngem. To bylo fakt hotovo :D
Chloe linie se dala, opět dobré herecké výkony. Rush taky borec :D Hned mi ta tyč připomněla Space :D Samozřejmě chválím i výkony Julie Benson (Jamesová) a Patricka Gilmorea (Volker). I když nevím, jestli byl od tvůrců dobrý tah
Toto je spoiler!!!:
sex scéna
hned na začátku dílu. Spoustu lidí by to mohlo odradit. A ještě někomu začínaj lízt na nervy ty hudební montáže? Párkrát to bylo fajn, ale radši bych upřednostnil originální hudbu od Goldsmitha.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 15.5.2010 13:49:21
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl parádní, mě osobně se ta úvodní scéna ne líbila, protože opravdu nevím co může Vanessa pořád chtít s Mattem, ale bylo dobře do děje, halucinace jak máí být a doufám že bude víc její postavy. Naopak mě se ta hudba zase líbila a jsem rád že je používají, je dobré občas vynechat, ale mě osobně se zatím všude líbili a dokud se hodí k scéně tak proč ne.... a ted konečně to finále začně příště!! Díl skvělý 9/10.. na to že to byla vyplnovačka a už přeletěli do jiné galaxie, to museli najít nějakou zkratku či co......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 15.5.2010 13:58:49
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

inak fakt to museli sakra zvysit pohon tych motorov ked uz su tam a to bolo len o 5%...tak ako potom musela letiet Destiny pomaly.
Obrázek

Příspěvek 15.5.2010 15:09:24
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Už jsem taky viděl. Nebylo to špatné, ale já ty vyplňovačky nemám tak strašně rád, ale asi to bude tím, že jsem mrknul na celé UKR finále. Ano, bylo hrozně překřičené, a ano občas tomu nebylo rozumět, ale nevydržel jsem to a dalo se to pochopit. Hodnocení na tento díl psát nemusím, neboť TENTHIUS to vystihl takže díky včetně toho, že hudba začíná být dost stereotypně stříhána (já jsem rád, že tam nějaká je). Na vyplňovačku nadprůměrný díl 6/10. Proč letí Destiny tak rychle? Do ukončení sezóny ji tam bylo potřeba dostat, tým autorů, s technickým poradcem a producenty na tom přes noc dělali a bylo to. Strach mám jedině z toho aby,
Toto je spoiler!!!:
se členové LA, nespojili (v s02) s posádkou Destiny s nevznikl Voyager 2.

Příspěvek 15.5.2010 15:24:39
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
to se podle všeho stane

Já si své hodnocení Pain nechám až na zítra, protože dneska mě čeká alkoholová bitva :D
Obrázek

Příspěvek 15.5.2010 15:28:43

Odpovědět s citací

Tak ono se taky dá říct, že se prostě v tom mezigalaktickým prázdnu nic podstatnýho nestalo, tak to šmikli a další díl byl rovnou z nový galaxie. V SG už mnohokrát mezery mezi dílama byly dost dlouhý. Btw proč by měla bejt Destiny do konce sezóny tak nutně v nový galaxii? To to v Incursion hraje tak velkou roli, kde jsou? Prosím opět odpověď jen ano či ne. Díky.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Další

Zpět na Pokec o epizodách