Na facebooku nejsem a určitě být nechci, ale založil jsem si fake profil, protože matka chtěla zjistit něco o jednom člověku co udělal pár špatnejch věcí. Sám taky s úsměvem sleduju, jak lidi dávaj na internet osobní údaje a vůbec jim to nepříjde divný. Po dvou dnech od ukázání facebooku matce příjdu ze školy a najednou vidim jak háže fotky rodiny na facebook.....
Nemá to pro mě význam, když od někoho něco potřebuju tak mam na něj icq, fotky na net dávat fakt nechci, osobní údaje též
Co absolutně nechápu je to, jak se facebook dokázal dostat během roku a půl (přibližně) úplně všude, je to jak nemoc
A navíc to úplně kazí dojem o lidech, stačí najet na jakýkoliv profil a hned vidím v jaký skupině ten dotyčnej je a pokud tam vidím skupinu "nesnášim školu" nebo "chceme anarchii" tak okamžitě vím, co si o něm mam myslet
Odpůrce FB nejsem, jen se mi nelíbí, jak ho někteří lidé vášnivě využívají ("skupiny ála pojďme se rozrůstat, jako by nám to k něčemu bylo" nebo "všichni musí vědět, že jsem zrovna na záchodě".......), příjde mi, jako by se s příchodem sociálních sítí zvětšila průměrná demence (především vztahovačnost)