Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Operace Flashpoint 2 a Armed Assault 2

Operace Flashpoint 2 a Armed Assault 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Zakoupíte si tyto hry?

ANO
8
31%
NE
8
31%
NEKOUPÍM, ALE VYPÁLÍM
7
27%
TAKOVOU BLBOST NÍKDY HRÁT NEBUDU
3
12%

Celkem hlasů : 26

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nemáte někdo problém se střelbou ze zbraně s kolimátorem?
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

U ArmA 2 mám problémy jen u sekundárních zbraní nebo jinak bouchaček typu M9tky apod. tak ty mi střílí vedle možná působení ochrany fade a sem tam hra při vyšším počtu AI spadne někdy mi resetne i pc ale to jen v minimálním případě.
U OFP 2 mám problém třeba čím dál je cíl tak je horší se trefit a to AI je vážně blbý snad jednou mě i sejmul můj z blízka :bye: ale je to oproti ArmA 2 stejně dlouhý si myslím obě má asi 11misí :) musím říct, že mě baví oboje.
No já si na realičnost nepotrpím ale vylezeš tam i bez jištění i po skalách ne úplně po všech rozepisoval bych se tu do rána kde co sem postřehnul apod. ale Příběh má lepší Arma 2 ten tě vtáhne do děje hned v začátku to OFP 2 si musíš zvyknout že je to podobný jak Delta Force jen z lepší grafikou a blbější AI :pst:
V OFP 2 chválím asi nejvíc to že střely pak padají proto je těžký pak trefit cíl ale mohlo to být delší a vypadat líp a lepší příběh, ale i tak docela zábava.

ArmA 2 lepší je vtom, že má výbornou grafiku na to že je to Česká hra, při pár výpadech vás i naštve nebo když si napatchujete hru uprostřed rozdělané kampaně ji musíte začít odznova ale i tak se to dá hrát ale už tu je nižší realičnost zvuků svistících okolo tvé hlavy ale u obou her je aspoň vidět prach a jak se vlní tráva apod. dobře vypadající voda a dá se v ní aspoň zaplavat ale pak jste bez zbraní ale oproti RAMBOíznímu OFP 2 to má výhodu, že řídíte aspoň v editoru všechny vozidla, tuto schopnost mi editor u OFP 2 nenabídl ale ten mi aspoň nabídl dobře svištící kulky a když vedle mě v ArmA 2 vystřelí tank tak na chvíli ohluchnu takže musím říct, těžké rozhodování.
ArmA 2: 100% jen díky příběhu a dobře vymyšleno z jazyky národnostního složení Amící mluví anglicky, místní mluví česky, rusové mluví rusky
OFP 2: 90% to co sem vychválil u ARMA 2 tak to mi tu nějak chybělo, hovořit s civilisty a to že tu byly jen dva jazyky dvou frakci amíků a čínanů.

Ale i když jsem jim dal skoro stejné hodnocení neříkám, že hraju víc Armu 2 než OFP 2 tím, že mám OFP 2 nově tak ji hraju jako dřív Armu 2 :) ale pro multiplayeru hraju výhradně ArmA 2 demo :)

PS: To sem chtěl napsat původně jen tři řádky :)
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Předchozí

Zpět na Hry