a proč ne rovnou stát před bránou a strkat je zpátky
http://sga-project.com/horizon -Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích
Vim že tohle je OT ale když to teď čtu tak mi napdalo jak vyřešit problém s odpadem .
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Není to sice moc humánní ale to by americké vládě určitě nevadilo viz. "Neutronová bomba je humánní nedělá hmotné škody ale jenom všichni vychcípou z radiace" a navíc by si na tom mohli i slušně vydělat takže by to určitě udělali. Na druhou stranu kdybychom měli naq. reaktory tak elektrárny nepotřebujeme ale určitě by je používali protože by pak čez a podobní neměli co žrát. Njn lobbing je nejsilnější zbraň kapitalismu
Naposledy upravil Scortis dne 30.7.2009 19:06:43, celkově upraveno 1
Díky bohu že jsem ateista
Rodney: Netrefili bychom ani stodolu John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola
Teď mi ještě napadlo že by se horizont dal využít jako popraviště.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
No jasně strčit mu hlavu do víru co?ale to by prozradilo projekt stargate a navíc by pozůstalí neměli koho pohřbívat kdyš bys ho strčil do výru nebo udtálený příchozí červí díry.
pokud vím tak se má rodina právo dívat se na popravu a jak bys to udělal prozradil bys projekt hvězdný brány nebo bys ko jen postavil ke zdi kterou by provrtal výr a vypařil mu hlavu a porom bys to rychle zakryl a nic by nebylo vydět to je blbost já bych to využil jen na ničení odpadů. a co dodá víc energie naq.reaktor nebo 1 blok temelínu?
Odpověd je ani jedno, teda pokud to nevlastní ČEZ .Jinak samozřejmě naqadahový reaktor.