Tak jsem se podíval odpoledne na trailer, ale neodepisoval jsem, protože jsem si musel s přestávkama přečíst všechny vaše příspěvky...
No, je to nádhera, jsem plný nadšení, to je jasný... Destiny jsem si představoval teda úplně jinak, ten "pohon" nevím, nemohl to být jenom průlet nějakou mlhovinou

No dozvíme se to v říjnu... Každopádně Ikarus base vypadala zajímavě, má na obranu ty energy kanony, co použili snad jenom v siege v SGA...
Další záhadou je také stále vypouštění bran na planetách..
Také jaké osídlení může vůbec mít ona galaxie rozhodně ne humanoidi, kteří jsou vlastně jenom mw a pegasu díky antikům jejichž jsme vlastně "děti".. Samozřejmě tam můžou být nějaký Jar-Jar burani lidem podobní popřípadě další bytosti, při nekonečnosti vesmíru to může být takřka cokoliv..
Já vím že mě teďkon možná ukamenujete ale mohli by tam být třeba i dinosauři.. prostě galaxie pozadu kde je evoluce teprve na začátku..
Každopádně jdu si ještě 10x pustit trailer a potom spát a doufat že ráno bude říjen...

EDIT: Kéž by se ještě našla nějaká spojitost mezi SGAfilmem a SG1filmem a SGU.... Přeci jenom mají co vysvětlovat, že malý asgardi tahaji cizí oblečení, že Jistý nepřítel v hataku (dejme tomu LucAl nebo gauldi), útočí na supertajnou základnu...