Nooo, ja som po dosť viac než týždni doplávala aj sem

Doplávala nie náhodou, skoro stále som bola vo vode....
Sa nám tu rozbehla nejaká dovolenková téma, pozerám. Ja tento rok.... no, čisto-čisté Slovensko

Ale nesťažujem sa

Splav Hrona a Malého Dunaja .... (to sú rieky

) Potom teraz som došla od kamarátky z Bratislavy kde sme sa teda kúpali, tuto hneď pol kilometra mám Váh, tam sa chodím kúpať. (kto by s tými kravami chodil na nejaké oldies party.... všetci sa tam akurát ožierajú a tak sa radšej chodím kúpať a podobné veci a je mi omnoho lepšie

) aaa teraz idem na splav tiež - môj strýko a parta jeho kamarátov. Všetci 30 a vyššie....

Ale je to skvelá partia a už sa veľmi teším. No a samozrejme nesmiem vynechať toto fórum. aj keď som zúfalo pozadu a je mi to ľúto a už ani nesledujem novinky, ani SGU a už je mi blbé že som pozadu a nestíham čítať všetky príspevky a nestíham ani odpisovať a nič neviem, čo narobím.... Ale je mi dobre

Som sa trochu rozkecala, ešte vás tu všetkých pekne zdravím

(Ak sa vám to nechce čítať, tak vám to nevyčítam... mám schopnosť trepať veľa vecí....

)
mikuliska: No jo, tak si sa pustila do twilightu. Som rada že sa ti páčilo
Zizi: Aj mne je horibilne teplo. No čo už. Radšej mám zimu, vtedy sa môžem obliecť. Ale keď je teplo, už zo seba viac dole dať nemôžem. Zaujímavé

No, a ešte som chcela.... no, aj ja som to tak mala.... všeličo som robila, a potom som poobede čumela na SG.... ale teraz už zase skončili. Aaaa... :/
A uži si prázdniny....

Všetky si ich užite

A toto aby som len nekecala