která je vaše nejoblíbenější ruční zbraň(ta kterou můžete nosit) a dala by se použít i k něčemu jinému než k zabíjení? třeba já mám rád tyčovku ori protože stačí dát víc těch mimikrystalů z hlavně dohromady a máte miniZPM.
To tam bylo kde, že dávali jich víc dohromady? A v díle Line in the Sand měli jen jeden a stačilo to sotva na schování jedné vesnice na chvilku... pak už měli zase na. generátory
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
rononova se mi moc nelíbí. zdá se mi taková těžkopádná
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Ešte aby som nezabudol. Celkom pekné zbrane boli aj tie Za'tarcké prstene (http://stargate.wikia.com/wiki/Za%27tarc_ring) len by som odstránil to tlačítko čo vyhodí nositeľa do vzduchu.
já bych raději říkal rononova zbraň(travellery jaksi nesnáším ale to sem nepatří)
Ručná zbraň s najlepším potenciálom bol určite Zat. Potom si ale uvedomili, že je príliš silný, tak odstránili tú funkciu tretieho výstrelu. Škoda, to by sa dalo montovať aj na lode.
Jack_Daniels: je jedno jakou zbraň tealcovi dáš - on umí střílet i dozadu a přitom na chlup přesně
to s tím dát větší zat na lodě mě taky napadlo jen mě trápí dostřel ale byla by to good zbraň je by mě zajímalo jestli by vyřadila štít na 1 výstřel(spálení elimynorů) nebo jestli by ho jen oslabovala jako každá jiná zbraň a jestli by výstřel do lodě bet štítu zabil všechnu posádku(kromě toho by zničil všechnu elektroniku) já bych tenhle gam použil na wraithy.