Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
jo hele lidi chtel jsem se zeptat bude si nekdo kupovat ten new pilot sg-1? ja jen ze zatim jsme 2(já a henzis) tak jestli se chce nekdo pripojit tak sem pls napiste protoze by bylo lepsi to asi obednat spolecne
No když už nadělali takovou reklamu čekal bych od toho víc. Krom pár scén s nákladní lodí a letouny, které jsou celkem fajn, nic moc nového. Možná ještě zmínit úvod. Spíš toho dost chybí, Sha`re což mi nevadí a vniknutí hada do kolegy z SG-2, možná je toho i víc, v tuhle hodinu už moc nevnímám. Jako maximální plus vidím věnování Donu S. Davisovi v titulcích.
Tak efekty a pár věcí se změnilo, osobně vynechání Share nechápu, byla pěkná a dávalo to puc pravdivosti a erotiky... ale celkově to ušlo.... osobně se víc těším na Universe.....
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
docela dobrý,až na to že vyřadili gen. Hammnod:přemýšlel jste někdy o tom že by jste napsal knihu? Jack:Ano,ale pak bych musel každého,kdo jí přečte zastřelit
Proč vyřazujou zrovna takovýhle scény, nechápu. Mám to sice stažený, ale ani se mi na to nechce dívat. Zvlášť po tom, co tu čtu. Už aby se dalo do pohybu natáčení nového filmu.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Co se to stalo? Jak jsem mohl dopustit aby se něco takového stalo? Jak je možný, že předělali pilot aniž bych o tom věděl? Neví někdo kde bych to sehnal, nebo pod jakym názvem bych to měl hledat? Díky