Kým překonaní?
Ehm... vše nevěděli (i když říkali, že v té jejich knihovně jsou znalosti celýho vesmíru), ale pořád byli lidský bytosti (později teda vyvinutější), ale pořád nemohli dělat nic s těma svýma znalostma, protože byli omezení svým tělem

. A ještě s tou poškozenou Aurorou... nejdřív se věci musíš dozvědět či naučit, pak můžeš říkat, že je znáš, tudíž museli objevovat věci, aby je znali...
Nejsem Antikofil... a neříkal jsem, že Aurora zvládne přesilu... 1 proti 1 je silnější, ale jak jsem psal, šli hluboko a tam proti přesile šanci teda neměla... Která loď zvládne přesilu stejně silných lodí? Nebo o něco slabších?
Jen by mě zajímalo s těma dronama... (podle toho, co jsme viděli, tak je stejně rychlej jako nějakej beam

), ale určitě nová Aurora má dost a dost zásob dronů a není důvod proč nepostavit další skladiště... a kdyby udělali to, co v Lost City... kde byla obrovská flotila, určitě tam bylo víc lodí než nad Asurou a zničilo je to všechny... proč by tohle pár Auror taky nemohlo udělat? Když bys řídil dráhy těch proudů dronů, aby prolétávali každou lodí jako v Lost City, tak už na další cíle nic nepotřebuješ... Tak jak stříleli nad Asurou bylo na nic, se nedivím, že to štítem neprošlo... a snad každej se tu shodne s tím, že to byla bitva uplně na ho*no...
Nechápu s tím hledáním ZPM na Aurorách... dyť jsem psal, že za 10 000 let bude 1 ZPM 100% vyčerpaný a to uvidíš na monitorech hned u dveří

Jake píše:
Pokud budem mít knihovnu vědomostí tak za par desítek let máme tech Antiků na základě nových zkušeností bude probíhat vývoj dál.
Nechápu tu větu, nedává mi smysl...
To, co máme ve světě SG, tak ta nová tech není naše, ale ukradená či darovaná jinýma rasama, tak daleko bychom bez asg. atd. nikdy nebyli

nezapomeň, že tak vyspělí A byli miliony let před náma a nás "založili"