Joho, Andromeda...

Pravda, má to mouchy, hlavně od začátku 4. serie, ale nemůže se tomu seriálu upřít, že Andromeda je parádní loď. Už jen kvůli ní jsem se vydržel koukat i na celou pátou serii.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Jak už někdo přede mnou psal, asi se spíš měli držet původního tématu o tom jak Andromeda zachraňuje společenství, pak když do toho začli rvát propast a cestu věků a věechno tohle, tak už to bylo moc. Dokud šlo jen o to, že podrazáci Nietzscheani podrazili společenství, načež se podrazili navzájem a přišel chaos, tak se mi to líbilo, a hlavně to bylo uvěřitelné. Ještě chápu že se objeví Magogové se svojí světolodí (mimochodem, celkem fajn inovace) a budou ohrožovat tři galaxie. Ale když pak dojde na to, že magogy ovládá "bůh", který se pak ve čtvrté řadě ráčí ovládnout každou významnou osobnost společenství + do toho nějakym mě nepochopitelným způsobem zamontovaní sběratelé, to už bylo trochu moc. Vim, že happyend ve stylu, v jakým bych si ho přál já je blbost, ale podle mého už neměli demolovat flotilu obnoveného společenství, raději to měli před tím utnout buďto tak, že se jim podaří obnovit společenství a vyhladit magogy ve finální epické bitvě, nebo se měli vrátit do minulosti a přepsat budoucnost, netvrďte mi že Trance by to se svym stromkem nezvládla... Jinak ale alespoň kvůli Rommie a Andromedě to stojí za to alespoň jednou shlédnout. Jo, ještě mě napadá, Tyr. Vim že podrážel každého kdykoliv měl možnost, ale občas měl celkem zábavné hlášky...  |
Tak a jak na to koukám, tak to radši dám do spoileru, abych nekazil překvápka těm co to ještě neviděli do konce...
EDIT: jak píše Thor, czshare má snad kompletní andromedu, akorát myslim chybí asi polovina 5. serie...