JuRas: Asi proto, že to je speciální jazyk, i když podobný němčině.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak pokračování 3 serky nebylo špatný, ale to jak vyřešili šerifa jsem předpokládal od začátku, ale šerif Andy byl skvělej.......... jsem zvědav co bude příště..
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Pokud se tu najdou nějací fanouškové Battlestar Galacticy či Xeny, nebude to pro ně nic nového. Společnost North Video DVD disky s těmito seriály už nějakou dobu vydává, a nyní se rozhodla začít i s naším seriálem.
Eureku na stáncích najdete každé úterý (nahradí zmiňovanou Battlestar), počínaje 9. únorem, kdy vyjde první DVD s pilotní epizodou. Posledního disku s pořadovým číslem 13 se pak dočkáte 4. května.
Disky budou obsahovat vždy dvě epizody s videem ve formátu 16:9, původní anglickou zvukovou stopu (5.1), stopu s českým dabingem z Primy Cool (5.1 a 2.0) a české titulky od nás. Cena byla stanovena na 49 Kč, celá série vás tak vyjde na necelých 320 Kč.
Chcete-li tedy částečně podpořit autory seriálu nebo Eurece získat další fanoušky, kupujte DVD, půjčujte je známým a řekněte o tom ve vašem okolí všem, kteří by mohli mít zájem…
Díl je velmi dobrý. Já si ve scifi vždycky potrpim na časovkách do poloviny dvacátého století Myslim že předpovídat vývoj nemá cenu, protože je zcela očividné jak se to bude dál vyvíjet
Toto je spoiler!!!:
Největší dílema: Navrátit časovou línii tak jak byla nebo ne?
Whoa! Tak začátek čtvrté série je perfektní, jsem hodně mile překvapen. Konečně se taky v Eurece objevila nějaká linie na více dílů. Nejvíce mě snad potěšil James Callis, doufám, že zůstane co nejdéle.
Jop, nová timeline bude cool jak svině!!! Dr Baltar, nevzpomenu si na jméno z eureky válí a šerif Andy je zpátky!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Starka nemám rád a zcela bych se bez něj obešel... Nehledě na to, že v téhle time line bude pravděpodobně nejen arogantní kretén, ale jako bonus i naprostá nula.