Nazdárek, vím, že to musí znít dost trapně, ale nevím, jaké zbraně mají nosit v mé povídce, kterou sepisuji SGC jednotky. U mě bylo původní SGC reorganizováno a SG týmy jsou povětšinou složeny ze speciálních jednotek a z různých zemí. Nechci tam strkat pořád ty P90, jelikož jsou dle mého už za zenitem je to PDW né útočná puška. Tak jsem přemýšlel a zbyly mi pro americké jednotky pouze dva kandidáti na útočné pušky. A to HK416, které používají např. Delta Force nebo FN SCAR, která je poměrně nová. Něco málo jsem si o tom přečetl, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Vím, že je to naprostá prkotina a v příběhu to vůbec nebude mít žádný vliv, ale mou snahou je to trochu přiblížit k realitě.
A od kdy sakra záleží na vzhledu? FN SCAR asi ne, ten používají hlavně žoldáci, na dnešní dobu je hodně nepraktická a způsobuje parkinsona . Jeidině G36 .
OT: ukradl jsi mi nápad! Já jsem taky chtěl psát o reorganizaci SGC
nechápu lidi, co furt mluví o G36. Jsou to americký jednotky, tak jim dejte zbraně, který používaj am. ozbrojený síly.¨
Ten SCAR se minimálně testuje(viděl jsem pár fotek, kde byli tušim Rangers, nebo SEALs), nevim jestli ho amíci už tahaj. Tu HK416 jsem viděl u jednoho člena AWG
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
FN SCAR-H, kvůli munici. Nevim, proti komu v tý povídce míníš vést válku, ale nepřátelé z SG maj tendenci bejt dost oplechovaný, takže 7,62 přijde vhod
Souhlasím, popravdě jsem v tu chvíli na XM-8 ani nepomyslel. To bude tím, že jsem se včera celý večer díval na videorozhovory z SGU a tak jsem byl značně ovlivněn G36