Aelfronear píše:
nejde rict ze by to byla jne hruba frontova sila...proste tym ktery je univerzalni..vedec,odbornik na mimozemstany,dustojnik a vykony valecnik..
Taky dobrý LOL ... Je sice děsně krásný, že jsou univerzální ale prakticky dohromady umí naprostý hovno. Pokud se dostaneš do přestřelky, tak se z ní nejspíš nedostaneš živej, protože nemáš dostatečnou palebnou sílu aneb ne dvě PDW (alias P90) a dvě 9mm Beretty nejsou opravdu nejlepší výzbroj. Pokud potřebuješ něco "prozkoumat", tak jeden turbospeciální odorník se 40ti doktoráty z archeologie, biologie, chemie, kvantové mechaniku, lingvistiky, syntaxi a nevim čeho ještě taky opravdu vyzkoumá hodně moc. V realitě taky NIKDO NEUMÍ a NEDĚLÁ VŠECHNO. Daleko vhodnější by bylo kdyby si měl úzce specializpvaný týmy - pro průzkum, pro obsazování objektů, výzkumné atd. Je lepší umět jednu věc pořádně než 10 věcí napůl nebo vůbec.
Plus můžeš mi taky definovat "válečníka"? Barbar s dvoubřitou sekerou by opravdu nebyl vhodná posila týmu. A ne opravdu na mě teď nevytahuj Tronnona Kexe.
Napíšu to ještě jednou, ve Stargate jsou všichni tak ultimátní, že Chuck Norris je oproti nim neškodný břídil od Ulanbátarských separatistů. Přijdu k něčemu, co jsem v životě neviděl a za 10 minut ti k tomu napíšu 600tiset stránkový manuál ...
PS. Viz. to co psal Twombly. Výcvik SPECIÁLNÍCH JEDNOTEK opravdu není o tom aby se piloti učili střílet z pušky.