nebylo svým způsobem transportní zařízení i ten furlingský přístroj, kterým prošel O´Neill a Maybourne na Utopii? Jinak jsem hlasoval pro kruhy, který mají mimo jiné na lodích i Ori, takže to nemůže být špatná technologie
někde jsem četl, že asg. transport má dosah asi 38 tisíc km a na tý stejný stránce se psalo o tom gadmeerským 90 tisíc km takže tohle u mě jasně vede
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Kruhy maj něco do sebe. Protože nejdou rušit nevýhoda je ale že je potřeba ta platforma. Jinak antici maj i jiný transportní systémy třeba ten obelisk na Sodanu
Díky bohu že jsem ateista
Rodney: Netrefili bychom ani stodolu John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola
nejlepší transport co byl k vidění je asgardský rychlí efektivní není potřeba platform, navíc můžete trnsportovat jak chcete v dosahu 90km (kamkoliv) a dá se použít k transportu hlavic a i že třeba jen rozloží a pak nesloží jako v Thor´s Chariot
Hele proč tu není hvězdná brána. To je taky transportní technologie i na krátké vzdálenosti (z lodě na planetu).
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Jo a s tim transportem na planetu sem myslel zadat souřadnice nějakýho prázdnýho světa, projít a tam zadat souřadnice místa ze kterého jsme přišli.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra