Ivory: K tomu Superhrdinovi, jo jasně popadat za břicho se budeme ale ve smrtelných křečích, bože lidi, jako nechci nějak poučovat nebo něco, ale vzpamatujte se...
Parodie: No filmy jako
Žhavé výstřely nebo
Připoutejte se, prosím! naprosto miluju. Pak teda ještě podle mě naprosto geniální
Scary Movie 1. Jo a nesmím zapomenout na geniální parodie s vynikajcím S. Peggem a to
Hot Fuzz a Soumrak mrtvých. A potom...

Všechny ty nehorázný odpady typu
Scary Movie 3,4, Date Movie, Epic Movie, Superhero Movie, Meet the Spartans a ted přicházející
Disaster Movie to je naprostá hrůza. Lidi co to točí, co v tom hrají, co na to jdou do kina a co na to dají peníze jako na natáčení bych nechával zastřelit...
Teen Komedie Tak Prci, prci, prcičky jsou strašně provařený, u mě je to asi takhle:
1, 2, 6, 3, 5, 4, dále Eurotrip a Roadtrip, takové komedie obě na jedno brdo, ale u obouch se dá solidně zasmát.
Hulící komedie:Kdo hulí, ten umí je odpad, ale třeba Zahulíme, uvidíme 1,2 se dají přežít.
Apatow komedie: To je aspon něco. Komedie z produkce a režie J. Apatowa jsou čím dál tím lepší. Pro připomenutí:
40 let panic, Juno, Zbouchnutá, Kopačky, Superbad a nový Pineapple Expres Nejsou to žádný nechutnosti. Většinou až na Superbad a PE je to i dost romantický. Myslím, že u těhlech komedí se pobaví jak člověk co prožívá orgastické stavy u Superhrdiny, tak u Lásky nebeské.
Frat Prack komedie: Komedie ve kterých hrají W. Ferrell, V. Vaughn, L. Wilson, O. Wilson a nejlepší B. Stiller, také patří k těm moc dobrým někdy až skvělým komediím. Když to vemu od těch nejlepších u kterých neznám nikoho komu by se nelíbily -
Zoolander, Vybíjená, Nesvatbovi, Starsky a Hutch, pak k těm průměrným -
Mládí v trapu, Rozchod!, Noc v muzeu a následně až k těm nejhorším
ZprávařSandlerovky: Když to veme člověk od začátku tak od průměrného
Mr. Deeds náhodný milionář, k mnohem lepšímu
Kursu sebeovládání s vynikajcím J. Nicholsonem, přes blbost
50x a stále poprvé, ke sportovní slušné komedii
Trestná lavice, pak následuje moralizující
Click, gay
Když si Chuck bral Laryho a až se dostneme k novému nechutnému
Zohanovi.
Ceské: Tady budu brát jen ty nejlepší, protože kdybych tu měl vypisovat ty nevtipně pseudokomedie typu
Poslední plavky tak tu budu do rána. Takže:
Pelíšky, Vesnička, Jáchyme hod..., Cimrman, Samotáři, Jedna ruka netleská a samozřejmě jakákoliv koemdie od Svěráka.Francouzské: Tak když Francouzská komedie, tak dobrá. I když mám radši J. Rena v rolích zabijáků, tak v koemdiích
Drž hubu a Návštěvnící je skvělý. Pak samozřejmě klasiky jako
Taxi 1, myslím že
2, 3 a 4 nejsou moc dobrý a pak třeba
Cetnící a vlastně skoro všechny filmy s Luis de Funesem.
Romantické komedie:Tak
Láska nebeská je the best. Myslím, že pak je dlouho, dlouho nic a pak až to další, o čemž už se mi vážně nechce psát.
Kevin Smith:No a to nejlepší na konec. Kdo neviděl, ten nepochopí, kdo viděl, ten ví.
Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay and Sillent Bob strikes back, Jersey Girl a nejlepší Clerks 2 to jsou prostě naprosto nepopsatelné komedie. Hlavně se na ně podívjte v tomhle pořadí, jinak vám unikne spousta vtipů.
No nic, tak tohle je takovej stručnej přehled komedií od jednoho samozvaného filmového odborníka

Ještě jsem samozřejmě zapoměl na tak 60% komedií, třeba sportovní, trochu rozvinout ty romantické atd. Ale je to jedno stejnak to nikdo nečetl