Ne, ne, ne. *Valí se po zemi kope nožičkama a bouchá pěstičkama* .... Popravdě už jsem taky uvažoval že to smažu ... ale až v době FFka, to už má svojí tradici
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
dnešní události 1.zabil jsem asi 50 komárů(nohy mám celý pobodaný) 2.hned jak jsem se probudil na skautském tábořišti(ještě se vracím ze stavění),zjistil jsem že asi budeme spát buď ve stanu v lese(pod stromama) nebo ve škole(5 km daleko od tábořiště) místo na louce vedle potenciálního zabijáka(20-30 cm hluboká říčka) 3.jsem umordován ze 100 nepřečtených témat zde...
Ach ta nostalgie... je to dlouho, co jsem první Náhodné myšlenky zakládala.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
A jak se to rozmohlo Jenom co sem si teď vzpomněl: http://forum.sff.cz/viewtopic.php?f=41&t=1457 http://harrington.suewebik.net/forum/index.php?topic=61.0 http://forum.knightrider.cz/viewtopic.php?f=20&t=163
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
No možná už 4 achjo když jsi vzpomenu na časy, kdy nás tu bylo pár aktivním a jedinej moder a admin byl saix a rost z toho jak jsme tu s Klenotkou a Hemim spamovali
ale náhodná myšlenka: už za tři dny a jednu hodinu začíná FF
Hmmm tak FF se mě opět netýká, já se tam snad nikdy nedostanu, napřed nejsou finance a je čas, teď jsou finance a čas není resp. je ale volno v práci teď nedostanu Tak snad příště a nebo FFS.
RomanArts: To je škoda, loni jsem to taky trochu propásl, takže jsem byl jen na pů FF. Letos jsem nic neponechal náhodě, a napsal si dovolenou už v Lednu.
No možná už 4 achjo když jsi vzpomenu na časy, kdy nás tu bylo pár aktivním a jedinej moder a admin byl saix a rost z toho jak jsme tu s Klenotkou a Hemim spamovali
ale náhodná myšlenka: už za tři dny a jednu hodinu začíná FF
Ty začátky mi radši ani nepřipomínej. Ale každý si tím asi musí projít.
Takže mám tři dny na dodělání čtyř přednášek....er, no něco mi říká, že už to asi nestihnu
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tak topic je smazán a já jsem zase přišla o hafo příspěvků. Mně prostě není souzeno se dostat nad 850. Jak tenhle limit přesáhnu, někdo někde něco smaže a jsem zase dole
to já bach zase nechtěl...válel bych doma šunky nebo jel na FF místo toho budu spát vedle potenciálního vraha nebo ve škole(když ve škole,každej den se budu muset trmácet 5 km do města a pak zpátky,protože program musíme dělat v lese,sakra já zase do tý školy nechci!) a budu běhat po lese
Škola, pche, nikdy jsem ji neměl rád a učitele jsem prudil snad nejvíc z celé třídy, dávno do ní už nechodím, ale i tak mám radost z toho, že moje mladší sestra dnes donesla vysvědčení a oproti pololetí se zlepšila v pěti předmětech.
A náhodná myšlenka. Vím, že je ještě brzo na rekapitulování, ale i tak mi to nedá. Jak vám jde plnění novoročních předsevzetí, pokud jste si nějaká dali?
Nenáhodná událost dne: pořídil jsem si notebook... stále mě to spoustu sil, brigád, podlézání atd., ale nakonec jsem nashromáždil dostatek peněz... není nic lepšího, než si lehnout s noťasem v posteli, odkud vám nyní píšu