Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Atlantský štít

Atlantský štít

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 30.6.2009 13:53:18
Jack_Daniels Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

no tak jáí taky počítal ty přepodkládané, ale když prostě furt nechceš uznat že asgardský štít je na úrovni antickýho tak ty orijové se asi těch 9 min neštouraly v nose

Příspěvek 30.6.2009 14:02:06
Fire Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já uznávám že je na téměř stejné úrovni,ale pořád se snažím ti vysvětlit že atlantský je lepší(neboť jak tu někdo psal asgardský se po čase vybije ale atlantský drží dokud je energie)
Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!“
O’Neill: „Co?!“
Herak: „Vzdejte se nebo zemřete!!“
O’Neill: „Já jsem právě chtěl říct úplně to samé.“

Příspěvek 30.6.2009 14:11:24
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

štíty drží jen podle toho co na ně útočí. myslíš si že kdyby na atlantskej štít šli čtyři WC tak by držel dokud bude mít energii? taky začnou padat procenta. nebo to tak bylo jen proto, že možná mají na Atlantisu lepší buffery doplňující energii do štítu čímž se stíhá obnovovat rychleji - nepadá o procenta, ale podle energie
Naposledy upravil jirka16 dne 30.6.2009 15:26:53, celkově upraveno 1
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 30.6.2009 14:24:09
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

prostě dokud je energie atlantskej drží...je to řečený i v seriálu...jestli nevěříš tak si to zkoukni...

Příspěvek 30.6.2009 14:58:44
Blackhoool Airman
Airman

Odpovědět s citací

do stitu na atlantis jde energie primo ze ZPM kdezto na lodich to jde pres bufery kere zhromazduji energii pro stit

Příspěvek 30.6.2009 15:26:17
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to by podle mě čerpalo energii hrozně rychle. jediný kde jsem tak jako zaregtistroval, že chybí buffer tak to bylo na tý zbrani u arcturu ale s jinak je pravda že štít na atlantis drží dokud má šťávu - nikdy jsem netvrdil opak
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 30.6.2009 18:06:44
arakan Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

oddysea se ZPM dostala 7 zasahu od toalet a jeji asg. stity byly v tahu - ten dalsi by ji znicil - proto zpomalili cas aby meli cas neco vymyslet

Příspěvek 30.6.2009 18:10:32
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ano,v sg1 10x20,ale v AoT mnohem víc
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 30.6.2009 18:16:07
Airman First Class

Odpovědět s citací

to jo tam uz pravdepodobne mela vylepsene stity - znalosti asg. :)

Příspěvek 30.6.2009 18:17:12
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Vždyť i Orion, který byl naprosto v háji vydržel víc jak Daidalus, kterej byl uplně novej...

Skoro všechno asgardskýho vychází od antiků... ty paprsky, co dali v Undending taky... vždyť to tam i říkali...

A krom 5x20 SGA, kde to bylo domrvený jak mohlo, tak jsme nikdy na Atlantisu, ať se dělo cokoliv neviděli žádný jiskření atd.

Si vemte, jak na ni útočil ten satelit repliků... pražil to do nich myslím nějakej ten den... a drželo to... Daidalus nalítl na chvilinku, protože chtěl zaútočit a hned měl štíty v háji a nebyl schopnej provozu :lol: s tím ZPM by možná vydržel o trochu dýl, ale stejně by ty štíty šly hned do háje...

A kdyby Becket zvolil lepší "místo" na orbitě, tak by tu Superhivku podle mě nakonec těma Dronama rozstříleli, kdyby teda furt nestříleli po jednom jak :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 30.6.2009 18:18:51
Airman First Class

Odpovědět s citací

beckett byl vystrasenej doktor ne vojak :lol:

Příspěvek 30.6.2009 19:04:35
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

JuRas píše:
A kdyby Becket zvolil lepší "místo" na orbitě, tak by tu Superhivku podle mě nakonec těma Dronama rozstříleli, kdyby teda furt nestříleli po jednom jak :roll:

a kdyby nebyl Caldwell tak blbý a uhýbal před těmi střelami od superhive, tak by superhive ani k Zemi nedorazila
Obrázek

Příspěvek 30.6.2009 19:11:18
Airman First Class

Odpovědět s citací

njn scenariste caldwell za to nemuze :lol:

Příspěvek 30.6.2009 19:32:17
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
JuRas píše:

a kdyby nebyl Caldwell tak blbý a uhýbal před těmi střelami od superhive, tak by superhive ani k Zemi nedorazila

a kdyby nebyli Antici tak blbý tak se ani Wraithi nenarodí/nevylíhnou, ale to už je OT :D
Add depth to your life

Příspěvek 30.6.2009 19:55:30
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Juras: Orion byl v porovnání s Daedalem je celkem obr. Než tuhle plechovku roztřílíš to bude chvíli trvat.

PředchozíDalší

Zpět na Technologie