Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Neodolatelný Sheppard

Neodolatelný Sheppard

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 28.6.2009 15:36:52
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Baby asi starnem, ale nejako vám nestíham. Zasa som tu chvíľku nebola a už je tu zasa nádielka. Fotka za fotkou moja sánka padala nižšie a nižšie. Presne ako spomínate "Raz Shepofilka, navždy Shepofilka" Stará láska nehrdzavie.
Destiny: úžasný príbeh. veľmi sa mi páči ako opisuješ situácie a pocity. Ešte viac sa mi páči, že si použila prvú osobu. To som skúsila nedávno (bohužiaľ nie SGA poviedka), ale stále som sa kvôli určitej scéne neodhodlala uverejniť ju :D
Veľmi sa mi páči poviedka a teším sa na pokračovanie. :bravo: :love:

Selene: vitaj v klube a cíť sa tu ako doma :pivo:

Napriek vzpieraniu som aj ja bola "prinútená" stať sa obeťou facebooku :D a teda ak má niekto záujem tak ma nájdete pod menom Zita Zizi Kadlíčková (mail: zitka.sk@seznam.cz) - keď si ma budete pridávať medzi priateľov napíšte mi aspoň krátku správu typu SGA alebo čosi, aby som vedela, že kto ma to vôbec žiada ;)

Tau´ry: tak si uži krásne prázdninky a potom sa nám ozvi, keď sa vrátiš ;)

Ešte zopár fotiek pretože mám fakt na prd posledné dni:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 28.6.2009 16:53:30
mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zizi: na FB jsem si tě přidala budeš mně tam mít pod jménem Eliška Miklánková :)

Widlička: já už to mám dopsané jenom prostě pokaždé když se na to podívám tak tam něco změním takže počkám až nebude nic k měnění a pak to možná hodím do povídek jinak děkuju :)

Tau'ry: tak si to na dovolené užij a ať tě tam nesežere žralok nebo se na tebe nesesype lavina (podle toho kam jedeš :D )

u tohohle jsem se úplně smála :D
Obrázek

Obrázek

trochu změna :P
Obrázek

co k tomu říct :heat:
Obrázek
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Příspěvek 28.6.2009 16:59:28
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zizi Děkuju, ich formu jsem zvolila, kvůli lepšímu vžití se do příběhu, i když to je někdy problematické se psaním. Přidala jsem si tě na FB budu tam pod jménem Petra Marková

Tau´ry
Užij si prázdniny
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 28.6.2009 17:34:55
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tau´ry: Ale nooo, nesmúť, a užívaj si ;) Potom keď sa vrátiš, budeš mať aspoň čo predýchavať :D
Zizi: Cao :) A čo sa stalo, že ti je na prd?? Na FB som si ťa pridala, som len vyvaľovala oči, keď som ťa tam uvidela :D A kvôli akej scéne si as to tam neodvážila dať?? :lol: :lol: No viem si predstaviť.... :D A čo je to, Supernatural?? :)
mikuliska: Dúfam že to dospeje do toho štádia ;) He climbs the highest tower, of course.... :lol:

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 28.6.2009 18:30:09
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Widlička: Ale no to je jedno. Proste od včera mám s každým v našej rodinke nejaký ten konflikt. Zahajujem fázu ústupu, aby som vyčistila vzduch :smile:
LOL no hej presne tak - tá poviedka je o Supernatural a vieš no scéna no. To vieš trošku podrobný popis keď dve bytosti zostanú samé v motelovej izbe :rflmao: :rflmao:

Destiny: NO mne sa práve táto prvá osoba veľmi páči. Proste ako vravíš, je to potom také akčnejšie. Čitateľ sa vie lepšie vždy do postavy. K tejto prvej osobe som sa dokopala práve vďaka ságe Twillight (sláva zvládla som už aj Zatmenie) a veľmi ma to oslovilo. Predtým som si to nejako nevšímala, ale je to proste také dynamickejšie :D :lol:

mikuliska: LOL to aby som sa začala tváriť, že som v nebezpečenstve :heat: :heat: Inak no ako podľa mňa dosť nefér záber - Teyla by sa mala pozerať z našeho uhla a my z jej :rflmao:

Okey holčiny už vás mám prijaté - už môžeme aj fejsbúčiť :lol: :lol: :rflmao:
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 28.6.2009 18:43:02
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zizi: Noooo :laugh: Nesklamala si :D Počúvaj, musíš mi to poslať :lol: :oops:
A už si prečítala Zatmenie?? No toto!! Woohooo :D Som rada, ak budeš na icq, alebo budeš..... fejsbúčiť :D :D tak ideme pindať na Jacoba :D
Obrázek

Příspěvek 28.6.2009 19:16:47
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Děkuji vám, holky!

Jestli přežiju misi na nějakou planetku....
Obrázek

Tak se uvidíme :D :)
[img][./images/thumbs/layout_1246212900.jpg]http://fan.lost-times.net/commando/layout.jpg[/img]

Doufám že mě john nezastřelí :oops:
[img][./images/thumbs/photo_lrg_1246212906.jpg]http://www.radiotimes.com/shows/stargate-atlantis/gallery/gallery-one/002/photo_lrg.jpg[/img]

Obrázek

Obrázek

Tohle chcu mít!!!!
Obrázek

Obrázek

Přemýšlej!!
Obrázek
Už jsi zase jako malá holka?!

Příspěvek 28.6.2009 21:56:11
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tau'ry: Jasné že prežiješ o to sa my nebojíme :)
Pekne ti ešte zamávame na cestu :bye:

[img][./images/thumbs/]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/924290555_912ffce569.jpg[/img]
a nie že na nás zabudneš
[img][./images/thumbs/joe14_1246222564.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/joe14.jpg[/img]
Keď sa vrátiš, tak si dáme spolu nejakú dobrú horúcu čokoládu
[img][./images/thumbs/john31-2_1246222568.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/john31-2.jpg[/img] ;) a poslúchaj :rflmao:

Widlička: :oops: Nooooo však ja teda spravím ešte opravy chýb a potom si to teda pýtaj, lebo ja určite zabudnem :lol:

Příspěvek 29.6.2009 09:16:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To by som jej dala, keby na nás zabudla!! :D A John ťa nezastrelí, neboj :smile:
Zizi: Okej, budem na to myslieť ;) Ozaj, na tú čokoládu pozvite aj mňa, ale aj tak je isté, že Zizi vylúcha najviac :D

Ešte.... ďakujem vám za povzbudenie na informatike :D
Obrázek

Příspěvek 05.7.2009 18:31:18
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ja zatim Facebooku jiz delsi dobu odolavam, ale natlaky jsou velky :)
Jinak, aby se nezapomnelo na nekoho :D
Ehm, chybi oblicej :love:

Obrázek Obrázek
Trocha pokochani :oops:
[img][./images/thumbs/jj8_1246814906.jpg]http://i302.photobucket.com/albums/nn101/KATEDANNY/jj8.jpg[/img]
Obrázek
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 05.7.2009 21:20:50
JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

KATE.DANNY:Já jsem na tom úplně stejně :). Ségra básní, jak je to supr a na emailu už mám snad padesát kontaktů. Osobně tomu moc nevěřím, ale kdoví?.. :hmmm:
No, teď už jsem trochu OT, takže sem přidám pár ,,prázdninových" obrázků pro ty, kdo letos na žádnou dovolenou nejedou(neletí, neplují, apod.)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Příspěvek 06.7.2009 11:54:12
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

JaneDoe Presne, na emaily mi taky chodi, at si je pridam. Zatim si vystacim i bez FB a odolavam :)

Prazdninove obrazky se hodi :) . Planovala jsem Festival Fantazie, ale jsem nemocna a jet sem nemohla :( (zatim) Hned jak budu moct chvili stat na nohou, tak tam zkusim jeste aspon na chvili prijet :)

[img][./images/thumbs/jj9_1246877514.jpg]http://i302.photobucket.com/albums/nn101/KATEDANNY/jj9.jpg[/img]
Uzasny usmev :oops:
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 06.7.2009 20:52:03
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky nejsem přímo fanoušek FB, ale na zabití času to jde :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Příspěvek 06.7.2009 21:38:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

KATE.DANNY, JaneDoe: FB není tak skvělý jak všichnitvrdí... co tam dělám já? jenom si dělám kvízy a lížu lízátka nic jjinýho tak snad ani dělat nejde :?

Tak já Vás budu pravidelně navštěvovat ptž nikam na dovču nejedu a je mi to docela líto (nikdy jsem ani nebyla u moře a nejdál sem byla na slovensku u rodiny) mamku teď vyhodili z práce tkže to vypadá na nejlepší prázdniny jaké jsem zažila :(

No asi bych si měla zvednout náladu
:)
Obrázek
:)
Obrázek

...hned je to lepší...

Příspěvek 07.7.2009 16:02:04
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Neznášam FB, proste ho nemám rada. Som tam pretože ma prinútili okolnosti. Chápete vaši kamoši si tam upnú fotky a povedia vám, že ak ich chcete, tak si ich stiahnite a na to potrebujete registráciu, pretože je to prístupné len priateľom. Len preto som sa tam regla. Nie je to nič úžasné, proste len ďalšia možnosť ako zabiť nudný čas keď nikto nie je na nete. Robíte si testy, ktorých výsledky sa dajú dopredu odhadnúť a sem-tam, si tam s niekým popíšete. Je to celkom fajn lebo som získala kontakt aj na ľudí o ktorých som snáď 100 rokov nepočula, ale inak je to jedna nezmysluplná stránka. Nuž ale aj napriek všetkému negatívnemu tam proste my čo sme tam regnutí, stále chodíme :rflmao: :rflmao: :rflmao:
No a tak pre potešenie aj odo mňa zopár fotiek :oops: :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 07.7.2009 20:30:08
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

myslím, že to Zizi pěkně vystihla :)
Obrázek

Příspěvek 07.7.2009 20:44:20
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zizi Jo stema fotkama, to mi neco pripomina :) Ale tak vetsinou kdyz se chci na nejaky kouknout, tak u kamosky pres jeji FB. Hlavne posledni dobou fotim ruzny akce ja, takze mam pribliznej prehled, co by tam tak mohlo byt :D Takze staaale odolavam :smile:

[img][./images/thumbs/jj6_1246995773.jpg]http://i302.photobucket.com/albums/nn101/KATEDANNY/jj6.jpg[/img]
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 08.7.2009 16:32:42
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zizi: Teď jsi to řekla naprosto přesně. je to stránka na nic ale stejně tam chodíme :D

Co byste dělali kdyby Flanigan měl přijet do Česka (nebo na Slovensko :) ) ale byl by na druhé straně republiky a vy baste zrovna neměli prostředky se tam dostat? Teď mně to tak napadlo a já uvaažovala že bych asi vlezla někomu do kufru, toho kdo by tam jel nebo bych si doma trhala vlasy nebo bych rovnou spáchala sebevraždu :D

...zmeškat takového chlapa :wall:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Příspěvek 09.7.2009 13:27:41
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikuliska: Hmmm priznám sa, že nad týmto som už premýšľala veľakrát, a nie len o Joeovi, ale aj o Jensenovi Acklesovi (LOL ten čo odsunul Joea z 1. miesta). Hlavne preto, že v okolitých krajinách sa začína špekulovať o vytvorení tradície rôznych conov ako je v USA, Austrálií, či najbližšie k nám asi Británií už dávno zaužívané. Najbližšie sa začali šíriť klebety o conoch v Nemecku, čo je vlastne geograficky za rohom :sorry: Ale dospela som k záveru, že proste stále ďaleko na moje finančné možnosti.
Ale ty sa pýtaš na CZ alebo SK a to je trošku iná reč. V tom mám jasno. Asi by som najskôr úplne vypla, po rozdýchaní by som začala spriadať plán. Pretože ani nemožné nie je nedosiahnuteľné. Nie keď by išlo o neho. Urobila by som čokoľvek, čo by bolo možné a pokojne by som aj zdrhla a išla stopom aj keď vlak je asi nemej rizikový a istejší, že prídete do cieľa :D
Jednoducho KEBY to bola pravda, tak ma žiadna prekážka nezastaví. :smile:
Dôvod ako to viem - 30. apríla bola v BA premiéra filmu My Bloody Valentine 3D s mojím milovaným Jensenom a dozvedela som sa to len pár dní vopred. Bola som na internáte v Žiline a ani to ma nezastavilo. Proste som našim oznámila, že idem do kina, že kašlem na školu (veď som ešte nemala minuté všetky absenčky) a proste som prišla domov a na druhý deň som si namiesto 3 nudných hodín nemčiny, užívala pohľad na 3D Jensena :heat: a bola na výlete s bandou fanatičiek :rflmao: (A to išlo len o film) :rflmao:

To ma privádza k myšlienke, že zajtra sa na pár dní vyparím. Idem totiž na víkend na výlet na Moravu. Máme tam stretnutie z nášho Supernatural fóra. Už sa veľmi teším, tak dúfam, že počasie bude poslúchať. :yahoo: :yahoo:

A aby som len nekecala tak ešte zopár fotiek
[img][./images/thumbs/quarentinegrundgyshep10_1247142336.jpg]http://img125.imageshack.us/img125/2821/quarentinegrundgyshep10.jpg[/img]
Obrázek
[img][./images/thumbs/shep25ti8_1247142349.jpg]http://img125.imageshack.us/img125/258/shep25ti8.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/flanigan14_1247142357.jpg]http://img142.imageshack.us/img142/6783/flanigan14.jpg[/img]

Příspěvek 10.7.2009 15:36:11
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zizi: tak tebe bych chtěla mít doma :rflmao: já se vykašlat na školu a jít na film tak mně naši vydědí :D jinak kde přesně na MOravě máte ten sraz?

Příspěvek 12.7.2009 17:53:58
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikuliska: Ahoj no bolo to v Starom Hrozenkove. Hneď na hraniciach zo Slovenskom. Bolo to parádne. :yahoo: Aj keď som si bohužiaľ musím pripustiť, že to malo aj zádrhel a to, že tá časť ľudí, o ktorých som si myslela, že to nepokazia, to pokazili na plnej čiare. Ale hlavne, že som tam stretla tú väčšinu, s ktorými som mohla rozobrať do podrobna úplne hocičo. LOL dnes ráno keď sme sa už balili prišiel do reči dokonca aj náš Sheppy - samozrejme len v tom najlepšom a najkrajšom svetle. :oops: :heat:
LOL mikuliska no pozrie ja mám 21 rokov, výsledky v škole mám tiež veľmi dobré, takže využiť nejakú tú absenciu hoci aj na film je v poriadku. Proste treba vedieť makať ale aj žiť, no a vtedy som proste zvolila to ŽIŤ :rflmao:

Příspěvek 16.7.2009 11:15:18
Selene Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahojky tak jsem tu zpět a ty obrázky jsou úplně k sežrání :D
bohužel nemám doma internet takže mi to chvíli trvalo.
Nicméně 1.-4. řadu mám skouknutou už asi čtyřikrát
a svoji ségru už asi měsíc otravuju s tím aby mi stáhla i tu pátou. Ale po pár dílech SGA mi to slíbila :bravo: , jsem neúprosná :evil: .

PS: četli ste ten rozhovor na stránkách AXN?

Příspěvek 16.7.2009 11:18:31
Selene Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak tak čtu koukám že tu jsou i fanynky do Stmívání, nejlepší je Rozbřesk pak je to teprv zábava :D

Jo a kdyby do ČR přijel John/Joe tak by mne nic nezastavilo, v takovýchto věcech jsem téměř šílená.

Příspěvek 19.7.2009 18:09:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wooohooo.... :D Tak som sa po týždni splavovania Hronu rozhodla, že sem predsa len strčím nos... najprv som týždeň odolávala a dokonca som ani nezapla PC..... ale už to nešlo :D A teraz som sa skoro učítala k smrti :D
Zizi: Teeda :) Mali by sme si nejaký zraz zorganizovať aj my.... ináč dúfam že sa máš dobre ;) aaa.... čo som chcela.... s tým FB si to trafila, ale bud tam niekedy..... dobre?? :D
Selene: Ktorý rozhovor? Aaa pokiaľ ide o Súmrak, veru, je to super :) Ale Úsvit bude až v septembri. Ale pre tých, čo nevedia udržať nos od nových vecí, tí to už majú prečítané. Ja som presne taká istá, ( okrem iného aj spoileroidná maniacka :D ), ale teraz som sa dohodla sama zo sebou že počkám na oficiálne vydanie v SR :D

Veľa rozumného ma toho teda nenapadlo.... mám pocit že z môjho mozgu je po tieto dni špongia.... :D Tak radšej prestanem tárať a idem na obrázky :)

[img][./images/thumbs/john41_1248023323.jpg]http://i280.photobucket.com/albums/kk197/guhleen/smile/john41.jpg[/img]

[img][./images/thumbs/]http://i280.photobucket.com/albums/kk197/guhleen/smile/smile2.jpg[/img]
Obrázek

Příspěvek 19.7.2009 18:58:53
Tau'ry Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hlasím se. Zatím mě nezabili! Ale zase valím na 14 dní... s johnem v kapse a mobilu!!! :D :lol: tak se těším.... na konec prázdnin...pane sheppe!!! jedeme!!! :oops:
Už jsi zase jako malá holka?!

PředchozíDalší

Zpět na Postavy