no auroru uz myslim nemaj ne??neznicila ji nahodou ta silena zbran teroristickych asgardu??:-D:-Dnee vazne nejake to attero cosi... jinak mam je nejradsi z ras pegasu..nejspis vymysleli rononovu zbran,lode maji nadherne(nepocitam to latovani a opravy vsim co nasli..jsou to prece jenom nomadi kteri si na planetu zajedou tak akorat kvuli tomu aby si koupili jidlo a vodu..)navic maji hezkou kapitanku:-D
Hezký velitelky jo, přišli o tu loď, já nevim, ale Sateďané byli taky hodně vyspělí. Mě se hlavně líbyl díl, kdy se tam setkali poprvé, ten jsem si přehrál snad 30krát
tu zbraň co vymysleli a má teď ronon je brutální...a nejvíc se mi líbí ta jejich inženýrka na jejich lodi (14 letá hoka) ta byla brutální..."není problém" a všechno hnala do průseru
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
takže já když budu třeba válet sudy v popelnici tak budu super? sou prostě trapný
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Já bych to popelnicí nenazíval, jde o to, že tam vždycky neni vše na 100%, jako u jiných lodí, vždy se něco může rozbýt, nebo vylepšit, v serialu je to jejich plus, jsou vyjímeční, kde jinde by mohla 15latá holka řídit hyperpohon? A mají mnoho dalších ++++
zaprve nejsou to popelnice...je to mnohokrat propracovanejsi lod nez jednoducha hivka a myslim si ze je taky silnejsi...navic jsou jedna z mala ras ktera dokazala obejit anticky gen u vetsiny antickych technologii,navic jsou to staleti ci tisicileti stare lode..ve sve dobe nejlepsi v galaxii(bylo to po padu antiku)cestovatele si zvolili cetsu nomadu kvuli tomu ze nechteli bojovat z wraithy(pochopitelne...tak obrovsky pocet hivek by asi neznicil nikdo mensi nez antikove ci wraithove)a zajimalo by me jak by jste vY opravovali lode za letu a ve vesmiru...jina moznost proste nebyla a proto jsou jejich lode opravene tim co meli po ruce
dik:-)celkove se o ne dost zajimam protoze jsou ma nejoblibenejsi rasa a taky rasa nejblizsi lidske technologii(joo sice jsou hoodne pokrocilejsi nez nase momentalni technologie)ale pouzivaji stejny zakladni stavebni prvek(mikrocipi,cipi a podobne technologie)namisto krystalu... jinak hraju za ne v SGWG takze je musim detailne znat
Mě ty jejich "lodě" odpuzují víc než kdybych se kouknul na hivku zevnitř. A že mají JEDNU antickou loď. no a co???? Jedna Aurora plus takovej tucet popelnic to je chabý. vím že proti většině galaxie je to vyspělý jak sviň a proti nám sou to lamky.
Proč o jejich lodích mluvíš jako o popelnicích?! Možná že to není první třída ale k žití to stačí ne? Když jsou pořád ve vesmíru a na planety chdí tak málo tak co bys chtěl!
I´m proud to be member of Sheppofilclub Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.
MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“ „Já nejsem člověk, jasný!“
Proč o tom mluvím jako o popelnicích? Protože to popelnice jsou. Zvenku vypadaj děsně, ale to bych ještě překousnul. Když se kouknu dovnitř tak sou všude dráty, kabely jako v popelnici ve sběrných surovinách. Pak už si stačí domyslet, že místo krys tam jsou cestovatelé.
tak ti teda nevim ale kdyby byly rasa zijici v MD a rozhodli by se proti nam bojovat a nebrzdili je wraithi tak nam nakopou prdel...myslim ze i normalni standartni 304 by proti generacni lodi moc neudelala..ano muzete rict ze mame asgardske technologia ale bez nich by to byla jen dalsi lod na technologicke urovni hataku(ani to ne) nevim ale libi se mi vic nez jakakoliv lod SG(snad jen aurora je hezci ) no a auroru meli ale nemaj a rozhodne bych v tom bydlel radsi nez v ldim tauri
Kdyby, kdyby, kdyby... problém je že MY ty technologie máme a oni ne. A i kdyby jsme neměli asgardský vylepšení stačilo by na lodičku poslat pár atomovek - nemaj stíhačky a jejich štíty by to nevydrželi.