Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Classic Doctor Who

Classic Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 13.6.2009 16:10:00
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jsem se konečně dokopal k první regeneraci.
No velký rozdíl to ano (viděl jsem i první poregenerační část)
Co mě ale naštvalo je to že první díl s 2. Doctorem má takovou mizernou kvalitu (snad nejhůř provedená rekonstrukce co jsem zatím viděl) žádný vysvětlující popisky, zvuk docela naprd no nevím no.... nějak se mi po tom zas do těch regenerací nechce, docela přemýšlím, jestli si jenom nepřečtu transcripty s tím že se podívám na obrázky co maj na stránkách BBC ale nevím no :hmmm:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 15.6.2009 14:34:03
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo teď ty dvě sezony jsou fakt k pláči co se týče zachovalosti a o to víc, když je díl parádní (např Fury from the Deep nebo Wheel in Space). Já to víceméně "protrpěl" jen kvůli návaznosti.

Každopádně teď jsem skončil Ambassadors of the Death a až na to, že to měnilo barvu jak chameleon (jednou byl obraz barevný, podruhý černobílý) hodně povedená epizoda. Ono celkově na těchhle nabarvených dílech už je hodně vidět, ten posun sedmi let, od "divadýlkových kulis" do "Anglických exteriérů". Jinak celkově zatím tyhle
Toto je spoiler!!!:
"exilový" epizody hodnotím dost kladně. A teď už konečně inferno
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.6.2009 18:27:08
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak druhej Doctor je zatím suprovej (Teď jsem dokoukal Mind Robber - asi jeden z nejlepší dílů vůbec [teda alespoň druhá a třetí část byla bombastická])
A druhej Doctor je takovej "tvůrce" známích věcí :-D Sonickej šroubovák, John Smith, Dvě srdce (alespoň tak jsem to pochopil, že se bavili o něm, nevím moc mě ten příběh nebavil)
Jen mě štve, že už mám s ním jenom 5 příběhů. (Zvlášť když tak velká část nebyla zachovalá :( ) No co se dá dělat každej Doctor musí jednou zregenerovat :(
No nic jdu na Invasion :D

Příspěvek 24.6.2009 12:56:09

Odpovědět s citací

No mě osobně teda Mind Robber až tolik nebavil, ačkoliv možná to bylo trochu to zklamání z toho "Mastera".

Jinak jsem viděl epizody Terror of the Autons a The Mind of Evil ve kterých se konečně představil
Toto je spoiler!!!:
Master a musím říct, že ty epizody byly fakt parádní. Master je rozhodně zajímavá postava a hlavně v těhle Exilových dílech se na jeho další střety s Doctorem hodně těším. Jinak z těch dílů se mi líbila víc ta Auton(ská). Tady jsou z nich fakt parádní záporáci (se mi líbí mnohem víc než v Rose) škoda, že už s nima víc dílů není, krom toho filmu, ve kterým zase není Doctor.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.7.2009 00:51:57
Major
Major

Odpovědět s citací

No já věděl, že
Toto je spoiler!!!:
ten Master není Master, takže jsem byl v poho :)

Jinak jsem právě dokoukal 2. Doctora
Toto je spoiler!!!:
Ty Time Lordi jsou ale hajzlové - za tohle jim nakopat :palka:
A chudák Jamie a Zoe (i když tu jsem moc rád neměl) takhle jim sebrat vzpomínky. I když pravda pořád dopadli líp jak Donna, takhle maj na Doctora alespoň nějakou vzpomínku :(

Ale je naprd, že už je 2. pryč - zatím můj druhej nejoblíbenější Doctor (po 10). No jo no co se dá dělat. Jsem zvědavej jakej bude 3. Doctor :hmmm:

EDIT: Tak jsem viděl první příběh s 3. Doctorem (a díky slovenským titulkům na to koukala i máma která označila 3. Doctora za Sympaťáka).
Třetí Doctor vypadá, že bude další skvělej Doctor což je fajn moc fajn (nejvíc se bojím až se dostanu ke 6.týmu to bude něco :wall: )
Ale zatím spokojenost.
Ale je zvláštní, že při regeneraci můžete taky dostat navíc i tetování :lol:

EDIT 2: Právě jsem dokoukal 8 řadu. Master je prostě týpek :!: Obrázek Obrázek
Kdo jinej dokáže reagovat na to co se děje v současnosti v seriálu kterej je starej 30 let? :D Aneb máma sem přišla, s tím, že se půjdeme koukat na Burn Notice a já "ještě tady mám Doctora tak až to skončí." máma na to, že si zatím lehne, tak jsem to odpauznul a Master řekl jen "Good Night" a odešel :rflmao:
A potom (včera) se venku ozval hrom a Master se šel podívat z okna :D

Jinak atrašně se mě líbila ty scény jak
Toto je spoiler!!!:
Byl Doctor s Masterem v Doctorově TARDIS. Ty byli prostě úžasný :D

Ale zatím se mi z 3. Doctora líbil nejvíc příběh Inferno, ten byl vážně super, ten jsem shlídnul doslova v kuse (podotýkám pozdě v noci/brzy ráno), Co se týče epizod s Masterem tak se mě líbili nejvíc asi Daemons. :D

Co se týče 3. Doctora tak to je taky dobrej týpek - Venusianské KARATE! :yeah:

Příspěvek 08.7.2009 18:33:02
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemohli by ste sem niekto hodiť všetky dostupné Anglické titulky k tretiemu Doktorovi? Potrebujem to kvôli časovaniu. A nemám na mysli len tie časti čo vyšli na DVD. :)

PS: Zaujímavé že sa všetci boja práve 6-teho Doctora 8) .Ale inak aj ja sa ho bojím.Som spokojný z prvými štyrma a teším sa na piateho ale na šiesteho moc nie.

Příspěvek 19.7.2009 19:56:35
Major
Major

Odpovědět s citací

Taaakže zase jsem trochu pokročil se sledováním. Právě jsem dokoukal Three Doctors - naprosto úžasná epizoda - to jak se furt 2 a 3 Doctor kvůli něčemu hádali to nemělo chybu :rflmao: :rflmao: škoda jen, že 1.

Ale jinak musím říct, že jsem si strašně oblíbil Mastera - v Sea Devils a Time Monster byl prostě úžasnej (hlavně v Time Monster) to jak stíral Doctora prostě nemělo chybu - a prostě jsem mu začal fandit a nějak mi bylo jedno co dělá Doctorovi :D Prostě absolutní bomba :-D

Ale abych jen nechválil u epizody Mutants jsem se šíleně nudil - to byla strašná bejkárna, ale jak se říká, I mistři scénáristi se někdy seknou :D

Příspěvek 07.8.2009 18:45:30

Odpovědět s citací

Jsem trochu pokročil ve straších epizodách Doctora a pustil si epizody Day of the Daleks a Curse of Peladon.
No musím říct, že v první části jsem byl trochu z Daleků zklamaný, ale asi to bylo tím, že změnili hlasy herců co je mluvili v předchozích částech (ačkoliv po jejich čtyřleté odmlce je to docela pochopitelný), přesto nakonec příběh parádně vygrádoval.
Další příběh už se mi líbil od začátku. Hlavně tam bylo hodně politikaření, což mi sedí a Ice Warriors nečekaně klaďáci :shock:

Příspěvek 07.8.2009 18:52:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Hmm Curse of Paledon mě tedy vůbec nebavil (možná to jak tam Doctor broukal tu písničku, ale to je tak všechno) takže potom když bylo asi o řadu nebo dvě pokračování tak jsem bušil hlavou o stůl :D (Aneb vždycky když mě tam něco nebaví, tak udělají na ten příběh pokračování :-D )

Příspěvek 07.8.2009 20:54:21

Odpovědět s citací

Jo toho jsem si taky všiml :D Se mi vybavují ti "sněžní muži", ačkoliv tam to možná bylo i kvůli těm rekonstrukcím, ale jako na pokračování Peladonu se docela těším. Když tam bude politika nebude problém 8)
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 07.8.2009 21:53:51
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak protože, druhého považuju za nejlepšího Doctora (z těch co jsem viděl [a nepočítám-li desátého]) tak zronva ty se mi nevybavěj - mě hlavně naštvalo třeba to s těma Autonama, a dost mě nebavěj příběhy s Ice Warrionama a Cybermenama (i když ty propojení nejsou)

Ale samozřejmě jedny z nejlepších epizod jsou stejně ty s Masterem (dokonce jsem si oblíbil Delgadova Mastera víc než Simmova) :D Už aby se tam zase objevil [bohužel už ne s Delgadovou tváří :( ]

Příspěvek 10.8.2009 17:27:57
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.8.2009 17:48:48
Major
Major

Odpovědět s citací

Cooože? že by měl konečně Doctor svojí premiéru? :shock:
Tak vím o tom jen to, že to je ten film s 8 Doctorem z 1996 :D

EDIT: Tak jsem si tam dal všechna vysílání pořadu: Oni to už u nás dávali? Páááni tak to koukám :shock: To by mě zajímalo jestli to bylo s dabingem nebo s titulkama :hmmm:

Příspěvek 11.8.2009 14:15:43
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Film dávali. Matně si ho pamatuju. Vlastně mi zůstala v hlavě jen ta scéna, kde se doctor probouzí. Samozřejmě jsem netušila, o co jde a měla jsem to za docela slušnou blbost. :D
A mám dojem, že jsem to někde dokonce říkala, že film u nás dávali :wink: Ale mě většinou stejně nikdo neposlouchá, takže je to fuk :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.8.2009 19:25:37
starpep Airman
Airman

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who