[img][./images/thumbs/third_watch_image_tv_show__4__1244296878.jpg]http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Third_Watch/third_watch_image_tv_show__4_.jpg[/img]
Vítejte na Kamelotu, mezi policisty, hasiči a zdravotníky z 55 okrsku. Seznamte se s lidmi jenž denně nasazují svůj život aby ochránili ten váš. Seznamte se, se strážníky Boscorellim a Yokasovou alias 5-5 David, se strážníkem Sullivanem a jeho zaučujícím se parťákem Davisem známí též jako 5-5 Charlie. Seznamte se s Jimmym Dohertym a dalšími hasiči kteří žijou pod jednou střechou se zdravotníky „Doktorem“ Parkerem, zelenáčem Carlosem Nieto, Kim Zambrano a 'Bobbym' Caffeym. Seznamte se s TŘETÍ HLÍDKOU.
Seriál Třetí hlídka se odehrává v New York City a sleduje hrdinské činy skupiny oddaných policistů, hasičů a záchranářů, jejichž pracovní směna se odehrává mezi třetí a jedenáctou hodinou ranní a proto je nazývána jako „třetí hlídka“. Realisticky zobrazuje život všech třech pohotovostních služeb města New York v jeho nebezpečných i krásných stránkách. Seriál je zaměřen na životy hrdinů všedního dne, kteří každodenně riskují své životy, aby mohli zachránit ty naše. Třetí hlídka je dynamickým, vzrušujícím, hrdinským a dramatickým seriálem, kterému nechybí ani milostné zápletky a humor. Je to příjemná směs napětí a uvolnění.
Podle mého snad nejlepších seriál vůbec s naprosto skvělými a realistickými postavami. Celý seriál je velmi akční a emotivní (několikrát mě dohnal k slzám)
Seriál je se vysílal v letech 1999 – 2005 na NBC. Za tu dobu se stihlo odvysílat 6 řad, každá po 22 dílech, z toho jeden příběh (3x20) navazoval na epizodu Pohotovosti (8x19) a jeden příběh (6x16) byl dokončen v Lékařský záhadách (1x17).
Všem doporučuji si tento seriál sehnat raději v dabingu (první asi čtyři řady mají v originále příšernou kvalitu obrazu i zvuku).
Seriál je naprosto skvělí. (Čtvrtá řada mě sice moc nebavila (i když tam byla spousta dvojdílů), ale 5 a 6 mě donutila na ní rychle zapomenout

Jo a i když se Bosco může na začátku zdát jako debil, nakonec se stal mojí nejoblíbenější postavou.
Doporučuji všem, kteří mají rádi kvalitní seriály, akci, humor, soustředění na život postav a skvělou hudbu. Tenhle seriál prostě musíte vidět.
BTW: Tohle je pro mě nejlíp ukončenej seriál vůbec. Jedinej seriál jehož poslední díl mě dohnal k slzám. A nemyslím jen skleněný oči a tak, ale normální nefalšovaný několika minutový pláč doprovázený s cukáním ramen a brady. Zkrátka nádhera.