Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Futurama

Futurama

Příspěvek 03.4.2009 12:10:07
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Bender a Zoidberg jsou v dabingu příšerný, pustil jsem si to na pár minut a musel jsem to vypnout. :(
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 10.6.2009 04:58:49
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

It's confirmed! Bender is back! ..And his banjo! And so is the rest of the Futurama crew!

What was once just internet gossip that spread across the web like a persistent skin rash has now become confirmed fact.

20th Century Fox and Comedy Central are not only reviving Futurama, but they want double the initial number of episodes that Collider.com reported meaning fans can look forward to 26 new episodes the sci-fi comedy series around the middle of 2010.

Variety also reports that actors Billy West, Katey Sagal and John DiMaggio have also signed up to once again provide the voices for Fry, Leela and Bender. I believe that sound you just heard was the universe being ripped open by this awesome time loop.

So what gave the series a new set of legs? Why it was those wily and loveable fans. The ratings for the reruns and the new feature-length films had Comedy Central drooling harder than Nibbler at the Westminster Dog Show.

"As evidenced by the strong performance of the extended length epics, there remains a deep and passionate fan base for this intelligent and very funny show that matches perfectly with our audience," 20th Century Fox Television senior vice president David Bernath said in a released statement. "It's fantastic that we can add brand-new installments of Leela, Fry and Bender's adventures to our existing library."

So give yourself a pat on the back, all you fans out there. You're responsible for bringing what could have been a long, forgotten television classic back to life. I'd say in a way, you're heroes. Certainly not firefighter pulling a helpless baby out of an alligator pit heroes, but still heroes.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 13.6.2009 09:52:35
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže se opravdu můžeme těšit na nové díly Futuramy? Skvělá zpráva! :yahoo:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.8.2009 22:26:52
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Kdyby nezačala ta nová televize Prima COOL,tak by sem zřejmě nikdy Futurama neviděl.Já to viděl všechno s CZ dub,takže nemůžu zatim srovnávat s originálem.Až si stáhnu pár věciček tak se pustim do stahování těh filmů.Jinak FAKT SUPER :rflmao: :rflmao:.Snad ukaždý epizody sem se smál u některejch epizod sem se fakt nechutně přímo tlemil.Ty postavy jsou fakt best.

Příspěvek 19.8.2009 22:33:52
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Viděl jsem s dabingem asi 2 díly a to mi fakt stačilo, měl jsem dost. Filmy bohužel už nebyly tak dobré jako seriál, ale i tak byly dobré. Už se těším na nové díly za rok, snad ta kvalita neklesne.

Příspěvek 19.8.2009 22:55:08
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě třeba dabing příjde průměrně špatnej, tj. nic extra, ale žádné vážnější boty jsem neviděl. Nadávat na dabing bude vždycky validní, ale hold ne všichni lidi mají dost iniciativy ke stahování. Buďme rádi, že nějaký dabing je.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.8.2009 23:18:28
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, tak taky jsem viděl mnohem horší dabingy. Třeba u TBBT nebo lahůdka na blití je dabing u Grey's Anatomy. Nejvíc mi asi nesedí Fry, Zoidberg a Bender. Ale opravdu originál je originál a nikdy nebude dabing u žádného seriálu lepší, než originál. Jinak televize by mnohem levněji vyšlo udělat kvalitní titulky, než platit tolika dabérům. Například ve Švédsku nebo v Dánsku žádný dabing neexistuje a koukněte se, na jaké úrovni vládnou téměř všichni obyvatelé angličtinou. Bohužel líní Češi se raději budou koukat na hnusný, neposlouchatelný dabing, než, aby to české TV pustily v originále. I důchodci by se naučili alespoň trochu anglicky. Tak, teď čekám, kdy se do mě pustí Geser nebo Markus :smile: Nic proti těmto lidem nemám, tak to prosím berte s nadhledem. :wink:

Příspěvek 19.8.2009 23:53:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

S tím tvrzením že nikdy nebude dabing lepší než originál bych nesouhlasil.
Viz Simpsonovi, Červenej Trpaslík a Louis de Funes :D
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 19.8.2009 23:55:32
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Simpsonovi se mi líbí víc v originále, ale musím uznat, že dabing je u tohoto velmi dobrý. Červeného trpaslíka jsem neviděl, takže nemohu posoudit a Louis de Funes, no, neviděl jsem originál, takže taky nemohu posoudit Ale je fakt, že dříve byl dabing u nás mnohem kvalitnější, poslední dobou to jde hodně dolů.

Příspěvek 20.8.2009 00:02:36
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

DaedalusCZ: Neskutečně meleš. Jenže pouštět se s takovýma jako ty do diskuze je jako přesvědčit domorodce, že Země není placatá... Máš svojí víru, ale je zcela mylná. Neztrapňuj se. V případě zájmu jsem občas na ICQ...

Futurama ve kvalitě dabingu mnohonásobně překonala Simpsony. Ať už v počtu vedlejších rolí, tak lepším překladem.

Black:
Seš typickej jedinec. Napřed si to viděl jenom v dabingu, tak se ti to líbí. Btw Filipovský je od Funese na hony vzdálen.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 20.8.2009 00:04:28
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, mě přijde, že ve své víře žiješ ty a ne já. Každý má právo na svůj názor. :roll:

Příspěvek 20.8.2009 00:17:54
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Seš typickej jedinec. Napřed si to viděl jenom v dabingu, tak se ti to líbí. Btw Filipovský je od Funese na hony vzdálen.

Jenže takhle to většinou s dabingem funguje. To není chyba lidí, že si zvyknout na tu verzi, kterou viděli dřív.
Obrázek

Příspěvek 20.8.2009 00:29:49
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jenže už je chyba, že to považujou za výborný dabing a ostatní jsou fuj (a ještě když o tom na netu znalecky diskutují).

DaedalusCZ: Ty seš pro mě ekvivalent hypotetického Shepparda 226, co tu roztrubuje, že SG je nejlepší sci-fi seryjál na svjetě.

šmarjá, těch chyb tu. Už na to nevidím...
Naposledy upravil Geser dne 20.8.2009 00:35:17, celkově upraveno 2
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 20.8.2009 00:32:28
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

SG jsem viděl taky první v TV v dabingu a vůbec mi to nevadilo, protože jsem originál neznal. Ovšem potom, když jsem to začal stahovat z netu, tak mě originál hned chytil. Ale takhle je to u většiny lidí.

Příspěvek 20.8.2009 01:07:29
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já nevím, Geser, neměls nějakej blbej večer? Já nebudu propírat, jestli je Futurama lepší než Simpsonovi, nemám na to objektivně dost nakoukáno v obou verzích a nemám čas ani chuť to dohánět, nicméně dabing Simpsonů se považuje za ten lepší z domácí produkce, stejně jako dabing SG-1. Můžeme se bavit v jakém horizontu má/nemá jít dneska teda dabing dolů, ale je pravda, že předrevoluční dabing byl (pomineme-li cenzuru) na špičkové úrovni. Jestli dabing třeba Smrtonosné zbraně 4.0 nebo Star Trek Enterprise je děs, nevím, na televizi nekoukám.

Jako vždy je pravda někde mezi. Dabing má smysl; první poslechový dojem je nejsilnější nehledě na dabing nebo originál; originál bude vždy originál. To je ale jako kdybych rozepisoval, že slunce svítí a vítr fouká = tohle by měl každý akceptovat. Zatím mi to připadá, jako kdyby se tady spolu hádal fundamentalistický muslim a ortodoxní katolík...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály