Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Klub hub

Klub hub

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 04.6.2008 19:05:05
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak me nebavi procesavat klackem jedno mlazi, ja na houbach nachodim kilometry skrz hory a lesy, i kdyz vim, kolik jsem jich beztak musel prejit :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 04.6.2008 19:14:20
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 12.6.2009 17:58:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

První krásný letošní hřib :ok: :D

Obrázek
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.6.2009 20:31:20
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Páni, škoda že sem si tohohle topicu nevšimnul dřív... asi byl zahrabán někde hodně hodně dole :)

Dneska ráno jsem našel jednoho umrněnýho křemenáče, ale odpoledne jsem šel znovu a ačkoliv jsem kvalitně promoknul našel jsem jich znovu několik, naštěstí už to nebyli takový podmíráky jako ráno...

Takže dnešní obrázek, omluvte zhoršenou kvalitu, foceno telefonem.. a navíc pes, blbec odmítal spolupracovat při tvorbě kompozice :wink:

Obrázek

Tak a ještě jedna fotka z loňska, to byly opravdu houbový hody...Doufejme že i letošní sezóna se vydaří..

Obrázek

Tak, a ještě k nejoblíbenější houbě, holubinky apod. nesbíráme, prakticky ani rizce.. Vlastně z takovýchto (= houby s vroubkama a ne trubičkama :D ) hub jedině lišky... ty mám rád na másle, ale úplně nejradši mám sirovinky, sice jsem nikdy žádnou nenašel, ale jejich nezaměnitelná vůně, kdy se tepelně zpracovávají na pánvičce je nezaměnitelná......mmmmmmmmmmmmmm........ no nechme toho než si tady slinama vyzkratuju klávesnici 8)

Příspěvek 12.6.2009 20:51:37
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jéé, tak houby taky ráda sbírám, ale bohužel nejsem zrovna silná v jejich poznávání, takže se držím jen těch osvědčených. Sice věřím, že je spousta hub, které jsou mnohem chutnější než suchohřiby, "praváky", babky nebo křemenáče. Já je bohužel nepoznám (a tiše tady závidím těm co je poznají). :oops: Ale nechci se otrávit.

A když se tak nad tím zamyslím, tak konzumaci taky radši přenechám na jiných... Mám sice ráda smaženici nebou houbovou povílku, ale smažené bedly ani jiné ve velkých kusech smažené houby mi moc nejedou. Takže nakonec je to jedno co sbírám. Stejně, když jsem loni vyjeli na houby, tak jsem místo hřibů sbírala kytky a pak si dělala třezalkový čaj. :D A to byl potom požitek :)
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Předchozí

Zpět na Co se jinam nevešlo