no s tou FPS hrou to fakt nevim jestli dodelam protoze jak sjem psal spíš pomáhám s tvorbou mnohem nadějnějšímu projektu taky FPS , ale na mnohlem lepším enginu. To co jsem dal na testovani nema s timhle tematem nic společnyho snas jen to že jsem to dělal cely já.
Jinak sledoval jsem uspech SG-Battle a napadlo me to cely "hodit" do 3d to znamena že by se pomocí nějákyho interface ovladala lod větší velikosti, ale ne tak jednoduše jak v SG-Battle. hra by třeba měla dvě okna a v jednom by se zadavaly data, např. jakej ma mit naklon, rychlost a další věci jako převádění energie do různých částí lodi, ovládání jednotlivých zbraní atd.. dalo by se to velice jednoduše skloubit s tim co už mám. Bohužel mě ted chybí člověk co umí dobře 2d.
vzhledem k nedostatku mýho času bych potřeboval, aby někdo udělal cely HUD abych tam nic nemusel dodělávat a tak. taky různy menu obrazovky atd ... možná pár koncept artů...
Na Cryengine ani Unreal nemam potřebné znalosti a ani nástroje takže to bude v Blender enginu, který už je od verze 2.49 plnohodnotným nástrojem pro tvorbu her.
Tak jsem zase máknul na tomhle projektu. -Jumper má mnohem lepší ovládání -změnil jsem textury na Jumperu -přibyly realtime stíny -funkční radar -glow a specular efekty -předělán kod celé hry