Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie BC-305+new enemy

BC-305+new enemy

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 31.5.2009 21:29:27
Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ty obrazky sou od The Animaniac...

asi je to off ale nemohl by sem nekdo hodit odkaz na stranku kde ani THE ANIMANIAC vydava svoje obrazky???
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Příspěvek 02.6.2009 20:25:44
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://www.thescifiworld.net/img/wallpapers/stargate/animaniac/animaniac_67_1280x960.jpg

může mi někdo říct, co to je za tu velkou loď? Ares, Excalibur a lodě třídy Daidalos sem poznal ale o tomhle nemůžu nic najít
Naposledy upravil DAVE! dne 03.6.2009 18:59:38, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 10:07:06
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to je Achilles

Obrázek
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 03.6.2009 14:30:12
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

všechny lodě jsou hezký ale asi nejvíc se mi líbil ten natuněnej prometheus...Dauntles jestli se nepletu...a kdes byl na tom že to není BC ale nějaký ty DSC a ATD???

Příspěvek 03.6.2009 14:44:34
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nějaký nový typ lodi by se hodil, přeci jen, 304ky už jsou s námi celkem dost sérií, tak by neuškodila pořádná mateřská loď, třeba ala Achilles, ten vypadá pěkně velký... :lol:

:offtopic:
BC, DSC atd se tady už jednou řešilo, ale pokud vim, tak nikde nebylo ve filmu řečeno, že Daedalus by nebyl BC-304. Je pravda, že každé druhé video a obrázek ho má jako DSC, ale podle mě je to blbost. Když ho stavěli, tak potřebovali spíš bojovou loď než loď na cestování po galaxiích, Atlantidu ještě neměli a replikátoři/goauldi byli ještě živí a měli dost sil. To že je schopná cestovat do jiný galaxie je prostě bonus díky asgardské technologii. Odyssea to umí taky, a pokud ani ta neni BC-304, tak už nevim.
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 03.6.2009 15:24:37
Hemond Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hezky jak se hadate kvuli klasifikaci tridy, kdyby se to bralo podle vyzbroje a velikosti tak je to stezi kriznik, osobne bych tu lod kvalifikoval jako destroyer.
Mír ochráníme i za cenu použití jaderných zbraní!!!

Příspěvek 03.6.2009 16:07:27
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

http://stargate.wikia.com/wiki/Earth_fleet

BC už si akorát vymysleli fanoušci. Jestli je Odyssey BC nevím, ale sám Daedalus nese označení Deep Space Carrier(je to několikrát řečeno i v seriálu). Označení BC nepadlo ani jednou, pouze v případě lodí třídy Prometheus.
Stejně jako u ST, či SW, seriály a filmy nejsou jediným zdrojem informací...

EDIT: Daedalus byl postaven dřív než věděli na Zemi o Wraithech a byl určen hlavně jako spoj mezi Atlantidou a Zemí.

Příspěvek 03.6.2009 16:16:09
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mikey: 304 jsou s námi pouze 4 série, pokud se nemýlím. Poprvé se o daidalovi zmínila Carterová v 8x19 Moebius a v tu chvíli expedice na atlantidě už dávno byla.

Jinak sem netušil, že je to achilles dokud jsem se nepodíval na tu věž, zepředu vypadá úplně jinak.

malý OT: teď jsem se díval na SG-1 10x09 Společnost zlodějů a když tam obsadí ti luciáni tu odysseu, kde sakra byl ten jejich asgard? :D
Naposledy upravil DAVE! dne 03.6.2009 16:28:03, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 16:21:50
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak třeba už ho nebylo potřeba v posledních dílech 3. série Atlantidy když už měli Apollo tak taky nebyl..ale předpokldám že to už byli asgardi death

Příspěvek 03.6.2009 18:41:53
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

DAVE!:asgard byl jenom na Daedalu,protože byl první a neměli skušenosti s asgardskejma systémama,když se vrátili na zem zaučovali personál na ostatních lodích(ted spekuluju)
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 18:58:05
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

a co Stargate SG-1 díl 10x01. Nějaký asgard (kvasir, omlouvám se za to znám to jenom z dabingu) se tam hrabal v programu transportu, aby mohl Carterovou přenést na odysseu
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 19:01:32
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

DAVE!: A pět serií Atlantis... :lol: To už by stálo za obměnu...

Vanguard Popravdě toho, že by ho v seriálu označovali jako DSC jsem si nevšiml, ale pravda je že neznám každý díl nazpaměť. Nicméně, neodpustím si malé rýpnutí, na tom odkazu je sice v textu jako DSC ale později je jako DSC/BC.. :wink:

Ale máš pravdu, není to jen o seriálu ale i o fanoušcích, takže bych to nechal, ať si to každý nazývá jak chce...

DAVE! V jednom díle SGA The Siege, když Rodneymu oznámí, že Daedalus jim přiveze ZPM se Rodney diví že už je hotový, že myslel že ještě není. Z toho plyne že se stavěl již před tím než na Atlantis odešli, jinak by o tom nemohl vědět... :wink:

EDIT: Odyssea snad asgarda nikdy neměla. Spíš by mě zajímalo kam se poděl ten z Daedala. Jestli oznámil že je mu líto, ale musí jít spáchat sebevraždu... :sorry:

EDIT 2: Máš pravdu, jen čtyři serie Atlantis, zapoměl jsem že Siege 3 patří do druhý... :oops:
Naposledy upravil mikey dne 04.6.2009 09:17:35, celkově upraveno 1

Příspěvek 03.6.2009 19:11:35
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mám to snad vyfotit?

čtyři. V první sérii neměli vůbec žádnou loď. Byly izolovaní a to se mi na tom líbilo.

http://ukazto.com/?img=4306235~vlcsnap-7524920.jpg

nezdá se vám to jádro úplně stejné jako na daidalovi? A kdo mi pořád nevěří, ať si pustí Stargate SG-1 Sezona 10 epizoda 1 v češtině to má název Maso a krev
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 20:42:29
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no jo,ale ten se přenesl z asgardský lodě,která byla přítomna bitvě u superbrány
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 03.6.2009 21:07:29
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

hups, asi jsem se dost seknul :oops: Stačilo se podívat na 9x20
Obrázek