Celou dobu pořád jezdili jen z místa na místo, přičemž Langdon v podání Hankse byl schopný dávat historickou přednášku i během výstupu po pětistech schodech a pak se strašně divili, že všude přišli pozdě.
Konečná pointa byla překvapivá, to ano, akorát při zpětném zamyšlení hodně, hodně krkolomná. Účel té doktorky, co tam celou dobu pobíhala s ním, jsem nějak nepobrala, protože tam byla ještě zbytečnější, než Audrey Tatou v Da Vinci Code.
Sešlo se tam pár zajímavých herců a kupodivu i vedlejší postavy, které nehráli úplně známí herci, byly sympatické. Akorát by je tam nemuseli zabíjet jak na běžícím páse.
Hodně pomáhal soundtrack, protože ten je opravdu nadprůměrný a některé scény (rádoby akční) by bez něj neměly vůbec šanci.
Takže asi takhle, spousta, ale strašná spousta logických děr, ale zase víceméně sympatické postavy (až, kupodivu, na nevýrazného Hankse, který by měl teoreticky být ten hlavní) a skvělý soundtrack a jeden, dva zvraty, které při přehlédnutí právě těch logických děr aspoň ve chvíli odhalení působí překvapivě.
Nestojí to za 150 korun do multiplexu, ale za těch 70 korun tady asi jo. Měla jsem aspoň možnost vidět naše nově opravené kino s novým, velkým plátnem.
Teď by tu ještě mohli dát konečně Wolverina, abych na něj mohla jít znovu.
A díky Sirii, že šla se mnou, protože je fajn se o zážitek z filmu bezprostředně s někým podělit.

Ale třeba taky ne. Já jako trekkie to mám snazší