Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
"Ty jdeš od zubaře a jsi tak veselý? To nechápu, že ti ten vyhlášený trhač zubů tak spravil náladu..." "No jasně, on tam nebyl." K doktorovi přijde chlap. Doktor se ho táže na jméno a chlápek povídá: "P-p-p-petr P-p-p-pokorný." "Aha, máte potíže s koktáním?" "Ne já, to můj otec koktal - a matrikář byl idiot." Psychiatr vyšetřuje pacienta. Na papír nakreslí čáru, ukáže mu to a ptá se ho: "Na co myslíte?" "Na nahou ženu." Psychiatr zakroutí hlavou, nakreslí kruh a ptá se znova: "Na co teď myslíte?" "Na nahou ženu." Nakreslí na papír trojúhelník a ukáže mu to se slovy: "Na co myslíte teď?" "Na nahou ženu." "Vy jste posedlý sexem!" říká doktor. "Proč já? Vždyť vy kreslíte ty oplzlosti." "Pane doktore, kolik mi ještě zbývá života?" "Není to s vámi tak špatné... Ale být vámi, už bych nezačínal sledovat žádné nové televizní seriály." Přijde dědeček na pravidelnou lékařskou prohlídku: Doktor ho prohlédne: "Tak dědo, to bychom měli, ale ještě budete muset zítra přijít, abychom vám odebrali vzorky krve, moči a stolice." Děda: "Ale, pane doktor, já zejtra nemůžu. Nestačilo bych, kdybych vám tady nechal spodky?" Psychiatr se ptá alkoholika: "Kouříte?" "Ano," řekl pacient, nabídl lékaři cigaretu a ten ji s potěšením přijal. Chvíli pak spokojeně kouřili. "Pijete?" zeptal se psychiatr po chvíli. "Ano," pravil pacient, "lahvinku jsem ale bohužel nechal doma." Do zubní ordinace přišla pěkná ženská, posadila se do křesla, vyhrnula sukni, sundala kalhotky a roznožila. Lékař ji jemně upozornil, že je u zubaře a ne u gynekologa. Načež odvětila: "Dělal jste Pepovi Novákovi včera zuby? Jo? Tak si je laskavě vyndejte." Je lékař na pitevně a pod kudlu se mu dostane dost vyvinutý člověk. A ten člověk je opravdu značne vyvinutý a tak se doktor rozhodne, že ho vezme ukázat domů své manželce. "Božka, pojď se podívat, to jsi ještě v životě neviděla." Božka se podívá, ztuhne, podívá se na manžela a říká: "Jéžišikriste, on umřel Novák?" Přijde duše do nebe. Svatý Petr se ptá na povolání. "Doktor!" praví duše hrdě a už se hrne dovnitř. "Moment, stát!" povídá Svatý Petr. "Vy musíte vchodem pro dodavatele!" Stařenka přijde k doktorovi a stěžuje si, že ji strašně bolí nohy, ruce, tělo, hlava... Doktor stařenku prohlédne a praví: "To nic není, jen si dávejte každý den na hruď studenou hlínu." "A proč to, pane doktore?" ptá se stařenka. "To víte, babi, musíte si zvykat." |
Přijde Pepíček ze školy a říká: "Mami, dneska jsem se jediný z celé třídy přihlásil!" "No to je pěkné," říká maminka, "a na co se paní učitelka ptala?" "Kdo rozbil okno na chodbě." Začínající učitelka si chce na své třídě vyzkoušet poznatky z psychologie: "Každý, kdo si myslí, že je hloupý, ať se postaví." Po chvilce se v tiché třídě postavil Pepíček. Kantorka povídá: "Pepíčku, tak ty si myslíš, že jsi hloupý?" "Ne, prosím, ale přišlo mi nefér nechat vás stát jedinou." Pepíček sedí na zkoušce proti učiteli a učitel se ho ptá: "Když dva lidé spolu hovoří a jeden z nich je hlupák, co se stane?". "Ten druhý neudělá zkoušku," odpoví Pepíček. Paní učitelka : "Tak děti, pověděli jsme si, co je to morální poučení a do zítřka si nějaký takový příběh s morálním poučením připravíte za domácí úkol." Druhý den ve škole: "Tak, Janičko, pověz nám svůj příběh s morálním poučením." "My máme doma farmu a hodně slepic, které snašejí vajíčka. Jednou jsme naložili všechny vajíčka do velikého koše a jeli jsme je prodat na trh. Když jsme jeli přes přejezd, auto nadskočilo a všechny vajíčka se nám rozbila. A morální poučení je, že nemáme mít všechny vajíčka v jednom koši." "To je pěkný příběh. A co ty, Haničko?" "My máme taky farmu, ale prodáváme kuřata. Měli jsme strašně moc vajíček a těšili jsme se, kolik kuřátek se nám vylíhne, ale vylihlo se jich jen devět. A morální poučení je, že nemáme počítat kuřata, dokud se nevylíhnou." "To je taky pěkný příběh, Haničko. "A co si připravil Pepíček?" "Můj strejda Bob dělal pilota ve Vietnamu. Jednou ho trefili, tak strejda Bob vyskočil padákem a měl sebou jenom flašku whisky, mačetu a kulomet. Ještě ve vzduchu vypil všechnu whisky a dopadl přímo mezi nepřátelské vietnamce! Kulometem jich sedmdesát postřílel, než mu došly náboje. Potom jich mačetou sto padesát rozsekal, než se mu mačeta ztupila a zlomila. A potom jich holýma rukama dvě stovky uškrtil a roztrhal a potom utekl zpátky domů." "No ale Pepíčku, jaké je v tom morální poučení?" "Neserte strejdu Boba, když se ožere!" Pani učitelka načape Pepička na zachodě jak kouří. "Teda Pepičku ty kouříš, vždyť jsi v první třídě. Pepíček: "No to ja ale i šukám". Pane bože a máš z toho něco?" No včera jsem z toho nic neměl, protože jsem byl hrozně vožralej. |
Před pár set lety se papež rozhodl, že vypudí Židy z Říma. Těm se to samozřejmě nelíbilo a strhlo se veliké pozdvižení. Nakonec tedy papež nabídl ústupek - uskuteční se zástupcem židovské komunity náboženskou diskusi a pokud bude poražen, Židi mohou zůstat.
Jenže nikomu se do diskuse s papežem nechtělo, tak nakonec přesvědčili starého Mojšeho, který celý život strávil uklízením ulic a tak vlastně neměl co ztratit. Mojše měl jen jednu podmínku - během svého života toho moc nenamluvil, protože se s ním málokdo vůbec bavil, a tak chtěl, aby se ona náboženská debata odehrála mlčky. Papež nakonec souhlasil.
Nadešel onen velký den. Mojše sedí naproti papežovi u velikého stolu. Za naprostého ticha papež po minutě vztyčí ruku se třemi zdviženými prsty. Mojše se na něj podívá a zvdihne jeden prst. Papež poté naznačí rukou kruh okolo hlavy. Mojše ukáže na zem, kde sedí. Papež pak vytáhne hostii a láhev mešního vína, Mojše odpoví tak, že vytáhne jablko.
Pak se najednou papež postavil a říká:
"Vzdávám to, ten muž je příliš chytrý. Židi mohou zůstat."
O půl hodinky později se kardinálové shromáždili u papeže a chtěli slyšet vysvětlení. Svatý Otec povídá:
"Nejdříve jsem ukázal tři prsty na znamení Svaté Trojice. On odpověděl jedním prstem, symbolizujícím jednoho Boha, který zůstal našim vírám společný. Tak jsem mu ukázal kolem nás, že Bůh je všude, ale on ukázal na zem, že Bůh je také přímo s námi. Vytáhl jsem hostii a víno, abych naznačil, že Bůh nám odpouští naše hříchy. A on zas vytáhl jablko, aby mi připomenul prvotní hřích. Měl zkrátka odpověď na všechno. Co jsem měl dělat?"
Mezitím se Židé shromáždili kolem Mojšeho a ptají se ho, co se vlastně stalo.
"Nejdřív mi ukázal, že máme tři dny na to, abysme vypadli, tak jsem mu dal najevo, že ani jeden z nás se odtud nehne. Pak ukázal, že celé tohle město od nás chce vyčistit a já mu ukázal, že hodláme zůstat právě a přesně tady, kde jsme doma."
"A co potom?"
"Já nevím. On si vytáhl svoji svačinu, tak jsem si vytáhl svoji."
Muž jel autem, které se mu porouchalo zrovna blízko kláštera. Zaklepal tam tedy vrata. Otevřel mu starý mnich. Muž mu vysvětlil, co se mu stalo a požádal o nocleh. Mnich ho milostivě uvedl do kláštera, hojně ho pohostil a dokonce mu opravil i to auto. Když se muž pokoušel usnout, zaslechl podivný zvuk. Ráno se mnicha na tento zvuk ptal, ale ten jen řekl: „To ti nemohu prozradit. Nejsi mnich.“ Muž byl sice zklamaný, ale poděkoval a šel svou cestou.
Po několika letech se tomu muži porouchalo auto před tím samým klášterem. Mnichové ho uvítali, pohostili a dokonce opravili auto. V noci uslyšel ten samý podivný zvuk, který už slyšel tenkrát před lety. Ráno se ptal, co to bylo za zvuk, ale mnichové odpověděli: „To ti nemůžeme prozradit. Nejsi mnich.“ „Dobrá, dobrá. Umírám zvědavostí. Jak se tedy stanu mnichem?“ „Musíš procestovat svět a pak nám říct, kolik je na světě stébel trávy a kolik zrnek písku. Když to zjistíš, staneš se mnichem.“
Muž se vydal splnit tento úkol. Vrátil se za čtyřicet pět let a v klášteru oznamoval: „Procestoval jsem svět a zjistil jsem, na co jste se ptali. Na světe je 145 236 284 232 stébel trávy a 231 281 219 999 129 382 zrnek písku.“ Mnichové odpověděli: „Blahopřejeme. Teď je z tebe mnich. Nyní ti ukážeme cestu k tomu zvuku.“ Přivedli ho k dřevěným dveřím a hlavní mnich řekl: „Ten zvuk je za těmito dveřmi“ Muž vzal za kliku, ale dveře byly zamčené. Řekl tedy: „Mohu dostat klíč?“ Mniši mu dali klíč a on odemknul dveře. Za dřevěnými dveřmi však byly ještě jedny – kamenné. Požádal o klíč k těmto kamenným dveřím. Mniši mu jej dali, on je odemknul a našel dveře vyrobené z rubínu. Požádal mnichy o klíč a když mu jej poskytli, našel další dveře ze safíru. Tak to pokračovalo přes smaragdové dveře, stříbrné dveře, topasové dveře a ametystové dveře. Konečně mniši řekli: „Tak toto je poslední klíč k posledním dveřím.“ Muž si oddychl, odemknul dveře, vzal za kliku a za těmito dveřmi celý ohromený našel příčinu toho divného zvuku. Ale tobě nemůžu říct, protože nejsi mnich.
Povídá blondýnka kamarádce: "Nikdo nechce uvěřit, že sem panna, a přitom by mi stačilo, kdyby si to každý aspoň jednou ověřil." Blondýnka: "Potřebuji telefon na jednu francouzskou firmu, je to možné?" "Ano, jak se ta firma jmenuje?" "No, to právě nevím." "Tak mi řekněte ulici, kde firma sídlí." "To taky nevím." "A co o ní teda víte?" "…že shání sekretářku." Blondýna je s manželem na nákupech v Tescu. Manžel se ptá: "Prosím tě, kdy už půjdeme domů?" Blondýna mu odpoví: "No přeci až zavřou." Ptá se brunetka blondýnky: "Víš, proč mají blondýnky ďolíček na bradě a placaté čelo?" Blondýnka se poškrábe na bradě: "Nevím," plácne se do čela, "už to mám!" Muž si čte v klidu noviny, když se najednou ozvou kroky a jeho blonďatá manželka jde ze schodů, otevře venkovní dveře, přejde zahradu, odemkne poštovní schránku, zakroutí hlavou a zase jde zpět. Za pár minut se vše opakuje. Kroky na schodech, zase se objeví žena, zase vyjde, přejde zahradu, zase otevře schránku, zakroutí hlavou, vrátí se zpět do domu. Když se to opakuje asi po páté, muž to nevydrží, zvedne oči od novin a ptá se: "Děje se něco miláčku?" A žena odpoví: "Ale nic, jen ten můj blbý počítač mi pořád hlásí,že mám ve schránce nějakou poštu." Blondýnky se smějí vtipu čtyřikrát. Poprvé, když ho slyší. Podruhé, když jim ho někdo vysvětlí. Potřetí, když ho vyprávějí ostatním. Počtvrté, když jej pochopí. Jaký je rozdíl mezi blondýnkou a Porschem ??? . . Porsche kamarádovi nepůjčíte. |
Přijde chlap na úřad a úřednice se ho ptá na jméno. Chlap: "Jajajjjjajjjannn Nnnnonnooonooovvvak" Úřednice: "vy koktáte?" Chlap: "ne, táta koktal a matrikářka byla kráva." ________________________ Manžel přistihl manželku s černochem. S ulehčením si říká. A teď se můžu konečně rozvést, mám to tu černý na bílém. ________________________ Upratovačka sa vezie vo výťahu. Na druhom poschodí pristúpi slečna, navonia sa silným parfumom a arogantne vyhlási: "Romance.Ralph Lauren,25 eur za mililiter." Na ďalšom poschodí nastúpi ďalšia slečna a tiež sa navonia parfumom. Vľúdne sa pozrie na obe ženy a vraví: "No.5.Chanel,50 eur za mililiter." Upratovačka vystupuje z výťahu, otočí sa,pozrie na mladé ženy, uľaví si a povie: "Brokolica. Lidl, 30 korún za kus." ________________________ Chlapa sužují obrovské bolesti hlavy. Podle lékaře je jedinou možností kastrace. Muž nejprve nesouhlasí, ale po čase se bolesti opravdu nedají snést, a tak svolí. Po operaci mu lékař radí, aby začal nový život, úplně znova. Tak muž jde do obchodu s oblečením, že začne nový život v úplně novém oblečení. Vejde do obchodu a vyřkne přání, že chce kompletně nové oblečení. Prodavač říká: "Dobře, řekl bych, že potřebujete košili velikost 45 okolo krku, sako velikost 56 a boty tak 10" Chlap se diví, jak to prodavač pozná, a ten mu vysvětlí, že po těch letech v obchodu ..... Prodavač pokračuje: "No a slipy potřebujete velikost 36" Chlap na to: "Tak to jste se poprvé zmýlil, mám velikost 34" "Ne ne, opravdu, dejte na mně, vaše velikost je 36" "No nevím, ale celý život nosím 34, tak teď si koupím zase 34" "Jak chcete, ale když je budete nosit, budete mít přiskřípnutý koule a z toho vás bude pekelně bolet hlava. ________________________ Stretne Fero Miša a vraví mu: - Počul som , že si sa oženil. - To je veru pravda! - potvrdí Mišo. - No a ako ti funguje manželstvo? - Nóó... možem povedať len toľko, že každý deň sa venujeme intelektuálnemu sexu... - ??? - ...manželka mi jebe mozog! ________________________ Vieš aký je rozdiel medzi černochom a pneumatikou? Ak na pneumatiku nasadíš reťaz tak nerepuje. ________________________ 6 pravd života ------------------- 1. Svým jazykem se nedokážeš dotknout všech svých zubů. 2. Všichni idioti to po přečtení první pravdy vyzkouší. 3. První pravda je lež. 4. Právě teď se směješ, protože jsi idiot. 5. Za chvíli tohle pošleš dalšímu idiotovi. 6. Pořád máš na tváři takovej stupidní úsměv. ________________________ Víte že v Černobylu zařvali pouze dva lidé. Ten první :Vypni to! a ten druhej Nejde to! ________________________ Přijede chlapík na konec fronty stojících aut na dálnici. Vyleze z auta a ptá se opodál stojícího policajta, co se děje. Policajt mu říká: "Tam vepředu zablokovali cigáni dálnici a že když nedostanou 500 tisíc korun, tak se na protest upálí." - "A už se něco vybralo?", ptá se řidič. - "Jo, patnáct kanystrů s benzínem a tři zapalovače!" ________________________ Jde holčička po silnici,zastaví jí řidič a ptá se: Co se ti stalo?....A holčička povídá, jeli jsme autem s maminkou,tatínkem a bratříčkem,nabourali jsme se.Maminka a tatínek umřeli,tak jsme šli s bratříčkem pro pomoc,a přejelo ho auto , tak jdu sama.Šofér se podívá rozepne opasek a povídá: Jóó když se daří,tak se daří.. ________________________ Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat. Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije. Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let. Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat silikonem prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla. Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako"fešanda". Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu sanitka a je po ní. Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí: "Ty lumpe ! Copak jsi mi neslíbil, že budu žít ještě dalších 40 let?!?" A Bůh odpoví: " Ty krávo, ale to ti teda přísahám, že jsem tě fakt nepoznal!!!" |
Skutečná jména z českého telefonního seznamu: 1. Nudil 2. Procházel 3. Hodnotil 4. Prohlížel 5. Nabízel 6. Přemlouval 7. Nedostal 8. Přecechtěl 9. Přemluvil 10. Jasal 11. Pozval 12. Odemknul 13. Ukázal 14. Pohladil 15. Svlékal 16. Našel 17. Rozepnul 18. Vyndal 19. Nasadil 20. Vrazil 21. Přitisknul 22. Vrtěl 23. Hekal 24. Potil 25. Obracel 26. Dodělal 27. Oklepal 28. Otřel 29. Zastrčil 30. Vstal 31. Vysmál 32. Neplatil 33. Radoval 34. Svědil 35. Štípal 36. Zjistil 37. Polekal 38. Dozvědel 39. Léčil 40. Mazal 41. Natíral 42. Sušil 43. Nadával 44. Rozhněval 45. Uřezal 46. Zahodil... *********************************** Letí letadlo s dětským pěveckým sborem přes Atlantik, doprovod jim dělá sbormistr Kulínský a popking Michael Jackson. V půli letu dojde k neznámé závadě na letounu a ten začne padat. Michael přiběhne ke Kulínskému: "Ty vole průser! Máme jen dva padáky!" Kulínský: "A co děti?!" Majkl: "Ty mrdáme!!" Kulínský: "To stíháme?" *********************************** Žán !!!Žán přines mi pušku !!!! LORD jde na lov pane ??? Ne !!! jdu vymněnit služebnictvo !!!!! *********************************** Honzík volá do školy Honzík:Prosím omluvte dnes jendu z vyučování. Učitelka: A kdo volá ? Honzík: Moje matka!!!! |