Tak Parkanová sice taky vypadala jako by se na některých místech ocitla náhodou, ale kromě jejího úletu v podobě písně pro radar jsem o ní neslyšela, že by byla zapletena do nějakého skandálu. Navíc když jsem ji poslouchala v debatách, tak to měla v hlavě pěkně srovnané a své práci rozuměla.
Ty dvě krávy od zelených, které snad ani nevěděly, že hlasují o nedůvěře vládě, to se snad nebude dít často.
K těm vajíčkům - nejsem psycholog (zatím

), ale řekla bych, že je to jednoduchá řetězová reakce. Jeden člověk to začal, částečně z recese, a lidi se toho chytli a přišli si taky hodit. Nemůžu se jim divit, že na Paroubka, protože jeho zařízení ostudy před celou Evropou a nesmyslné sliby, kterými dělá z lidí blbce, naštvou kdekoho. A já nehodlám platit dluhy způsobené jejich sociálním rozhazováním ještě za třicet let. Možná, kdyby pan "sexy mozek" zkusil mluvit míň arogantně a přestal napadat lidi kolem sebe, udělal by líp.
Ale to není zase jen jeho problém, a politická kultura tady jde vůbec do háje. To s těmi vajíčky je prostě zatím sranda sledovat, ovšem musíme doufat, že to zůstane jen u vajec
A co se týče "západu" a korupce - mají ji tam taky - s tím rozdílem, že když se na to přijde, tak politik bez vyzvání ze své pozice odstoupí. Tady má každý politik na triku skandálů několik, a přesto se tam drží jako klíšťata. A oni si stěžují na pár vajec...ať se podívají na pukavce mezi sebou.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.