Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Paroubek a vajíčka

Paroubek a vajíčka

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 27.5.2009 23:48:48
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Geser: Přidal účastí a nebo přidal hodem????

Obrázek

Příspěvek 27.5.2009 23:49:22
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kdybych měl hodit jedno vejce za každej proslov, kterým mě Paroubek a Drát (D.Rath) vytočili, tak se oba utopí... Souhlasím sice s názorem, že násilí nic neřeší, ale ta jejich demagogie mě vždycky rozpálí do běla a mam chuť jim jednu vrazit... A za ty slova o fašistech by zasloužil dostat vajíčkama natvrdo, protože to je on, kdo do politiky zavádí extrémní praktiky...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 28.5.2009 05:12:54
Lorkis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě je toto jedno z nejlepších využití vajíček, být v PRaze jdu do první řady a zaházím si taky, strašně se mi líbilo jak to hovado Jirka byl naštvaný a nadával na všechny. Řekl že čeští studenti se chovají jak fašisti a nejsou schopní dostudovat, to je podle mě moc... takže...
Obrázek

Příspěvek 28.5.2009 06:09:34
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Gravidius: Jenom účastí, protože v našem městě se k ochrance bůhvíproč zapojovala i policie.
Ale to vejce stejně považuju spíš za symbol. To v Praze byla sice z mýho pohledu sranda, ale aby z toho nakonec Jirka něco netrhl mě děsí víc...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 28.5.2009 07:30:02
PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jsem velmi apoliticky založeny, každá strana slibuje a nakonec... Je to následek stylu naší politiky. Jak řekl jeden významný politolog, "bohužel vládne generace, která je příliš provázána komunismem". A je to pravda, většina z těch dnešních pánů prošla minimálně SSM. Myslím, že místo vajíček by to chtělo aktivní zapojení těch "mladých", s progresivními názory, do politiky vůbec. Vypouštění pneumatik, házení vajec (to budiž) a vzteklé napadání důchodců, jak je teď vidět v TV nic nevyřeší a hlavně to asi přidá body právě těm "mučedníkům". Jo a chybějí tam slušný ženský (teď není myšleno vzhledově).

Příspěvek 28.5.2009 07:50:07
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

PedroSanches píše:
chybějí tam slušný ženský

A co Kateřina s citlivou dušičkou? :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 28.5.2009 08:08:02
Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Quinix: Kateřina je vylízanec na entou :roll:
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

Příspěvek 28.5.2009 08:10:46
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

PedroSanches: Se slibama už je asi konec, nebo už jsem alespoň žádný dlouho neviděl. Vlastně ani aktuální program politickejch stran jsem moc nezaregistroval, kampaň se skládá jen z házení špíny na ty druhý. Bolševici maj na plakátech "Zabraňte návratu ODS", modráci zase fotku prasopsa s něčim o strašení ...

Vlastně si myslim, že úroveň naší politiky klesla hluboko pod "primitivismus" házení vajec.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 28.5.2009 09:49:15
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak říkat, že u nás jsou špatní politici kvůli předlistopadovým událostem v jejich životech je zavádějící... Na západě je korupce a politická špína rovněž a to tam totalitu nezažili...
Nemyslím si že by "mladí" politici mohli být přínosem, viz. Sobotka, Gross, pak mladýho Stropnickýho a Lišku úplně nenávidim (asi mám odpor k SZ celkově, trochu si mě naklonili ve svých spotech kde podřezávají kohouta Vaška :D )
No a i když strany před volbami slibují hodně věcí, tohle člověk musí umět vypustit, žijeme hold v republice, kde strana, která založí svou kampaň na pravdě, čili o tom, že jsou potřeba bolestivé reformy, prostě u nás nemá sebemenší šanci...

Ženy v politice??? No tak tak taková Němcová je velmi sympatická a seriozní dáma, jen víc takových... No a pak ten zbytek, všichni víme, co udělali ty dvě zelené ...ehm...

Příspěvek 28.5.2009 10:36:17
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak Parkanová sice taky vypadala jako by se na některých místech ocitla náhodou, ale kromě jejího úletu v podobě písně pro radar jsem o ní neslyšela, že by byla zapletena do nějakého skandálu. Navíc když jsem ji poslouchala v debatách, tak to měla v hlavě pěkně srovnané a své práci rozuměla.
Ty dvě krávy od zelených, které snad ani nevěděly, že hlasují o nedůvěře vládě, to se snad nebude dít často.

K těm vajíčkům - nejsem psycholog (zatím :D ), ale řekla bych, že je to jednoduchá řetězová reakce. Jeden člověk to začal, částečně z recese, a lidi se toho chytli a přišli si taky hodit. Nemůžu se jim divit, že na Paroubka, protože jeho zařízení ostudy před celou Evropou a nesmyslné sliby, kterými dělá z lidí blbce, naštvou kdekoho. A já nehodlám platit dluhy způsobené jejich sociálním rozhazováním ještě za třicet let. Možná, kdyby pan "sexy mozek" zkusil mluvit míň arogantně a přestal napadat lidi kolem sebe, udělal by líp.
Ale to není zase jen jeho problém, a politická kultura tady jde vůbec do háje. To s těmi vajíčky je prostě zatím sranda sledovat, ovšem musíme doufat, že to zůstane jen u vajec :?

A co se týče "západu" a korupce - mají ji tam taky - s tím rozdílem, že když se na to přijde, tak politik bez vyzvání ze své pozice odstoupí. Tady má každý politik na triku skandálů několik, a přesto se tam drží jako klíšťata. A oni si stěžují na pár vajec...ať se podívají na pukavce mezi sebou. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.5.2009 12:05:33
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak zrovna Parkanovou bych jako vzor ženy v politice neuváděla. Paní ministryně obrany, z které by si vojáci nejraději hodili mašli. Nebo by tu mašli možná nejraději hodili jí.

Paroubkovce taky nemusím a z Paroubka samotného se mi dělá zle, to ano, ale na druhou stranu, pak nemá mluvit arogantně, když se odpůrci zmůžou na odpor ve formě házení vajíček. Kdybych byla na jeho místě, taky bych si z toho udělala mučednicku kampaň a mluvila bych arogantně. Prostě těmi vajíčky mu lidi dávají jen zbraň do ruky. Ne, že bych odsuzovala násilí jako formu protestu, ale násilí má smysl jen ve chvíli, kdy se s ním něco vyřeší. To, že po někom hodím vajíčko a zaplatím pokutu, to přece nevyřeší nic. K čemu mi bude, že se budu cítit jako machr, protože jsem hodila vajíčko po Paroubkovi, když ten prasopes si z toho pak udělá kampaň a bude se na svých mítincích nevalně vyjadřovat o mé inteligenci? Zrovna takové krysoprase, které si hledí jen svého koryta bez ohledu na stav státu, by se mělo slovu inteligence vyhýbat obloukem a ne ho vypouštět ven z tlamy.
Ehm...pardon, na konci jsem se nechala trochu unést :oops: :smile: Ale stále si stojím za názorem, že vajíčka ne.

Příspěvek 28.5.2009 12:34:17
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Slovy výborně napsané postavy v Pelíškách -

Co chtějí reformovat. Jsou to pořád ti samí lidi. Ti samí hajzlové.

Momentálně je jich nejméně v KSČM - ti co chtějí rejžovat a žvanit o demokracii, už dávno přešli jinam, a zbyli jen ti zásádoví a přesvědčení. (Ať si o nich myslíte co chcete, mají více cti než ti, co odešli k ODS a ČSSD od KSČ a od práskání na výborech a hrají si na nevím co :box2: )

Být na místě Paroubka, tak si na podium naskladám pláta vajec, jakože kdyby něco tak je čeká odveta, a ještě bych dal otevřít stánek, kde by se prodávaly shnilá jablka a rajčata, aby to mohli i obměnit, že to házení je pak moc jednotvárné :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 28.5.2009 12:44:23
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Být na místě Paroubka, tak si na podium naskladám pláta vajec, jakože kdyby něco tak je čeká odveta, a ještě bych dal otevřít stánek, kde by se prodávaly shnilá jablka a rajčata, aby to mohli i obměnit, že to házení je pak moc jednotvárné :lol: :lol:

To je právě to co on nedokáže, udělat si z toho srandu. On, Rath, Zaorálek a ti další... mají jen chorobnou touhu po moci a kdokoli kdo jim stojí v cestě nebo má jiný názor je fašista, pravičák, či Modrá Svině™
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 28.5.2009 14:49:40
gehita Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nesnasim parupka preju mu to, a sla bych taky hodit

Příspěvek 28.5.2009 15:03:41
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tak ja nevim n ajednu stranu me to pbavilo no ae tak ubohost to je taky no..Nejlepsi byl rath jak byl zalezlej v pozadi a jen se smal
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo