Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Paroubek a vajíčka

Paroubek a vajíčka

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 27.5.2009 17:27:43
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viděli jste vajíčkový útok na paroubka?je tady
http://www.novinky.cz/domaci/169819-vajickovy-protest-vygradoval-v-praze-na-paroubka-jich-letely-stovky.html

děkuju všem vrhačům,ČSSD si to zaslouží
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak upřímně, už mi to s těma vajíčkama leze na nervy. Je to ubohost. Neříkám, že mám ráda Paroubka, nemám, ale to s těma vajíčkama je už přehnaný. Tím nikdo nic nedokáže. Těm spratkům, co ta vajíčka hází, by měly maminky nasekat vařečkou, a ne aby si před nima někdo klekal, jako to bylo v jedné zprávě. Osobně znám mnohem vznešenější způsob, jak naložit s vajíčkama. Taková omeleta není špatný nápad.

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Omeleta... když teď koukám na všechny ty zprávy, tak jsem na ní dostal chuť.
Upřímně řečeno, jsem proti Paroubkovi, ale tohleto jeho odpůrci vážně přehánějí.
Ovšem nejenom oni, i příznivci ČSSD občas zacházejí dost daleko. Ti staří pánové, kteří byli v tom posledním videu, svou větou "však ty na to jednou přijdeš" ukazují svou nadřazenost proti ostatním lidem kvůli svému věku, což mě vážně dost irituje.
A co se týče věty odpůrce ČSSD "Sjelo se zde více odpůrců než příznivců, je vidět, že se lidé zajímají o politiku...", tak za ní by zasloužil nakopat. Tím si také vysloveně koleduje.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Skvělýýýý!

Mě hrozně mrzí, že jsem zrovna musel bejt jinde ... taky bych si hodil :quiote:

Teď už se snad neodvážej špinit Smíchov jejich přítomností :twisted:

2Eleira: S vajíčkama bych taky uměl naložit líp, ale k Paroubkovi tohle sedlo.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

kdyby se po tom mítinku paroubek zahřál,tak by měl omelat na pár dní :lol: :lol: :twisted:
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tahle vajíčková mánie mi přijde dost hloupá. Paroubka skutečně nemusím, ale vajíčka mohou člověku docela ublížit :? Dnes mi ho bylo překvapivě docela líto :? Copak je to normální házet někomu něco po hlavě? Když nemám ČSSD rád, tak na ty mýtinky prostě nechodím, ne? A nechovám se jako hovado... Takhle si jen paroubkovci řeknou, že jsou ostatní jen vylízaná paka, která se vzmůžou jen na házení základních potravin...
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Když např. někdo v ČR demonstruje proti poměrům v Bělorusku, demonstruje před běloruskou ambasádou. Jistě, mohl by jít třeba před polskou, když má poláky radši, než bělorusy, ale asi by to němělo úplně onen efekt. Zrovna tak když chce někdo dát Paroubkovi najevo, že ho nemá rád, je takovádle akce dobrá příležitost... a vajíčko je vedle rajčat třediční "zbraň" :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Macabre Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nenásilí ještě nikdy nic nevyřešilo. xD

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jo, kdyby Paroubek to první vajíčko nezapřel a druhé nerošláp, k ničemu takovému by nedošlo... nevzpomínám si, že by za Zemana nebo Špidly vzbuzovala soc dem takové antipatie...

Ale osobně se náramně bavim :lol:

EDIT: Odděleno od náhodných myšlenek... očekávám tradiční politické hádky :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.5.2009 22:02:33
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Asi tak. Sice to ničemu nepomůže, ale divadlo je to dobrý :lol:

Příspěvek 27.5.2009 22:30:32
JannBaill Airman
Airman

Odpovědět s citací

U těchto zpráv se bavím a mít tu možnost, asi si taky hodím :oops: (ale s trefou by to bylo horší :D).

Příspěvek 27.5.2009 22:38:30
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Osobně se přidávám k proti soc. rebélii tady na fóru.

Já bych radši házel pukavce a ty zdravý vajíčka bych snědl. Dále si myslim, že to házení opravdu nemá nic společnýho s ods i když mirda se zcela jistě dobře baví... :) Spíš si myslim že za to dost může fenomén facebook, kdo má, jistě potkal mnoho skupin "Vejce pro paroubka v každém městě" atd... které už dnes má desítky tisíc uživatelů.. Zkrátka mladí lidi Paroprase příliš neberou a jak je vidět na jejich akcích, chodí tam jenom důchodci s vidinou, že dostanou třeba něco zadarmo... (=důchodci, kteří mají opravdu, ale opravdu nízké důchody :roll: :wink: )

A ono, paroubek si opravdu koleduje, když ty jeho gorili (pánové prý nebyli z ochranky, nicméně členové čssd, kteří ovládají judo ..ehm..) napadli toho kluka co byl převlečenej za ufona, nikomu nic nedělal, prakticky mlčel a nic neházel... Tak mu skoro rozbili držku.. BOjím se jak dopadnou volby na podzim, protože ti úchylný oranžový populisti zase naslibujou hory doly. A pak zavládne teprve vláda velkého bratra a oranžovýho gestapa..

Osobně kdyby přijel k nám tak si půjdu taky hodit.. pokuta 1000káčé za to stojí (v případě že bych se trefil bych měl zážitek do smrti a pro mě by to byla hezčí vzpomínka než na dovolenou v Bibióne). A osobně se za spratka už taky ňákej pátek nepovažuju... :wink: :)

Příspěvek 27.5.2009 23:01:55
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já to vidim podobně jako Quinix. Paroubek si za to z části může sám a i když jsem si sama hodit nešla, výborně se bavim. Mlácení se cedulema po hlavě v davu je imo trochu moc a postrádá to smysl, ale vyjádřit svůj postoj trochu důraznějc, myslim není uplně na škodu. Dokud nelítaj dlažební kostky, menší sprcha mu neuškodí. :)
Jsem zvědavá, jak (a jestli) se tohle projeví ve volbách, upřímě mě totiž štve, jak se to oranžoví snažej obrátit ve svůj prospěch a udělat ze sebe mučedníky. (I když je to samozřejmě pochopitelná reakce.)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 27.5.2009 23:09:44
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jako ale vemte si, kolik úsilí to stojí slepičku, aby ze sebe vytlačila takové vejce. To je jako byste ze sebe každý den vytlačili fotbalový balón :D , no a oni tuto poctivou a tvrdou práci slepic mrhají na nějakého "ehmehm", který si nezaslouží ani jedno to vejce :).
Každopádně člověk se aspoň dobře pobaví když už nic jiného :-D. Jo a ty důchodce bych za ty iritující kecy opravdu třískal do hlavy s prominutím. Když slyším "Ty k tomu jednou dospěješ", tak mám opravdu chuť vraždit. Zvláště od nějakého důchodce, který si myslí, že nabral při stání ve frontě na banány veškerou moudrost světa :D .
PS: Měli by si pořídit větší deštníky ;-)
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 27.5.2009 23:12:27
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Taky jsem se ve svém městě přidal... :)
I kdybych úplně pominul jeho demagogie, tak za tu ostudu co nám udělal si zaslouží bombu mezi světla od každýho jednoho Čecha.
Navíc nehodlám celej život splácet jeho sliby :neutral:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Další

Zpět na Co se jinam nevešlo