Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Transformers 2 Revenge Of The Fallen

Transformers 2 Revenge Of The Fallen

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

gmakov píše:
Blackthunder píše:
Nějak se mi nechce věřit že by se mi "Čmelák" nezaril do palice. Určitě tam bylo původní jméno. Je tu někdo z SGG kdo to může potvrdit nebo vyvrátit?

Ježiši, včera jsem na Transformers znovu koukal a dal jsem si tam chvilku český dabing, nejsem idiot :roll:

Nevím no byl jsem na tom kině, takže klidně i věřím že dabing mohli změnit... no co je mi to putna. Stejně musím říct že po tom co jsem viděl upoutávku se na to těším MÍŇ než když jsem jí viděl. Nevím proč, ale proti ukázkám na jiné věci mi přišla docela nic moc... :oops:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

V jedničce se vyskytuje čmelák !!!
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

V jedničce je Čmelák a ten dabing IMO nijak hrozný není, ale holt je to prostě dabing = není to ani omylem srovnatelný s originálem. V pondělí jsem na Star Treku viděl trailer v CZ a pokud to u nás na divokem východě nepůjde s titulky, tak to vidím na dvdrip... Ono zase, gmakove, v kině je to plátno sice supr, ale když chytneš sál s nějakáma kokotama, tak to zážitku taky leccos ubere.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Obzvlášť, když se vedle tebe nějaký blbec láduje hranolkama jako jsem zažila při Wolverinovi. Hranolky v kině...lidi umějí být strašní barbaři.
Jinak k Transformers - já se docela těšila, dokud jsem neviděla trailer. Nemyslím teď ten s dabingem, ale prostě ten nejnovější trailer. Asi jsem jediná, koho vyloženě neoslovil. Hlavně je z toho zase vidět, že dialogy budou snad ještě hloupější než v jedničce. Nemám nic proti Shiovi, je to sympaťák, ale jestli rychle nezmění směr a nezkusí něco jiného než akční žánr, tak se toho už nezbaví. Nemyslím si, že je nějaký extrémně skvělý herec, ale film imo utáhnout umí...jen ať už zkusí trochu něco jiného.
Vím, že tohle je film hlavně o tom, aby to tam hodně bouchalo, roboti se mlátili mezi sebou, Megan Fox ukazovala nahé břicho atd., ale slibovali trochu temnější atmosféru, která na mě ale z traileru zrovna nedýchala. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

bude vsecko bude ,bude to pastva pro oci a trocha temnoty se tam najde taky:-)
" IMMORTALITY "

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nesuď film podle traileru, Klenotko, možná dojdeš jiného názoru po shlédnutí filmu.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Problémem Shii je IMO hlavně to, že vypadá pořád hrozně chlapecky a tak holt furt hraje takový teenagery (to strniště v Oku dravce mu moc nepřidalo). Takový Gyllenhall v Mariňákovi nebo McAvoy ve Wanted se dovedli pořádně vymanit ze svých předchozích škatulek :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jinak k Transformers - já se docela těšila, dokud jsem neviděla trailer. Nemyslím teď ten s dabingem, ale prostě ten nejnovější trailer. Asi jsem jediná, koho vyloženě neoslovil.

Jsem na tom naprosto stejně :?
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pro mě je Shia to jediné, co se mi na filmu nelíbí.
autor neznámý

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jn taky je to pro me dost nesympaticky herec,ikdyz v indy jonesovi 4 nebyl uplne spatny,ale i tak...
" IMMORTALITY "

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak já teda nevim, ale podle mě je to po jedničce těžký zklamání.

Vizuální pozlátko se docela povedlo a bylo tam pár epickejch scén, ale ...
Roboti, který maj bejt bud megaroboti, nebo auta/letadla/lodě ... prostě technika jsou místo toho, jako zvířata (dizajnovaný).
Přehlídka US vojenských sil taky nic moc teda, jedinej pořádnej moment bylo vylodění USMC.

Navíc chvílema mi přišlo, že sleduju remake nějakýho jinýho filmu (konkrétně jsem tam narazil na scény z Terminátora, Star Wars a Matrixu).

Korunu tomu dávala ta slepice (Megan Fox, nevim, jak se jmenovala ta postava) a její ultramoudrý bláboly ... z toho jsem tam vytejkal.

Fakt libice. Za ty tři stovky za kino je lepší koupit si něco dobrýho na zub a zkouknout to pěkně doma.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Zmatenější film jsem asi ještě neviděl. Souboje vypadali jako když hodíme výrobky malého elektronika do pračky a spustíme kameru, příběh byl takové béčko, až už chvilkama vykukovalo z poza rohu céčko (fakt, že to je postavený na hračkách tomu taky zrovna nedopomohl k dokonalosti), mezilidské vztahy (a mezirobotské a mezilidskorobotské) trumfne snad i Esmeralda a navíc většina těch "vtipů" už opravdu sklouzávala k totální trapnosti. Jediná dvě plus vidím v Terminátorce (krycí jméno pro tu nadrženou robotku v sexy převleku), kterou by ovšem prohlédl snad úplně každý s vyjímkou Forrest Gumpa a jeho přátel lovících mořské živočichy a Megan Fox (ta když ovšem něco pronesla, tak by se nedalo říct, že by inteligence zrovna vlála sálem, takže když mluví (vlastně když tam kdokoliv mluví) je praktičtější vypnout zvuk (škoda, že v kině to nejde)). Takže u mě je tento film jasný propadák.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lidi by se už měli naučit, že u letních blockbusterů typu Star Trek, Terminator Salvation nebo Transformers 2 se prostě na scénář nekouká... Kouká se na sexy holky, akci a výbuchy.

Repost z Moviezone:
Nejvíc se mi teda líbila akce v lese, asi díky tomu, že mi přišla nejvíce přehledná. Naopak závěrečný boj v Egyptě byl pro mě neskutečný bordel, na jedné straně lidi, Bee, atd. a na druhé nesktučný bordel Decepticonu, vůbec jsem nikoho nepoznával. V tomhle mě Bay hodně zklamal. Oproti závěrečné bitvě ve městě v jedničce, pokud víte, jak se kdo jmenuje a jak kdo vypadá, tak je krásně přehledná, tak tohle prostě ne.
Transformeri: Jetfire si získal moje srdce a stejně tak Wheelie, dvojčata jsem těžce nesnášel. Zbabělý Starscream potěšil. Ale naštvalo mě jak byl těžce nevyužit Devastator... Hot ženská jako Transformer mi přišlo jako těžká vykrádačka Terminátora. Ale nechápu jednu věc - když Autoboti dokážou vycítit Decepticony, tak jak to, když Decepticon vlastně jede v Autobotovy, tak ten jako nic? Přece ji měl Bee vycítit, okamžitě vyhodit z auta, přeměnit se a zabít ji ne? Nebo mi něco uniklo?
Shia, Megan, rodiče, John všichni super
Film mě ale rozhodně nenudil, takže 7/10 a řekl bych ideální letní blockbuster, i když pro příště prosím míň Transformerů a větší přehlednost. Neuškodil by třeba občas nějaký výkřik typu "Bacha, Megatron zleva" nebo něco takovýho, nebo blbej kamerovej oblet (kterých je Bay mistr), jenž by ukázal kdo kde je.
P.S. Mooc špatný soundtrack - nevyužití LP a je to prostě celý nevýrazný, takhle nee...

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pořád se snažím pochopit, jak kvalita filmu souvisí s ročním obdobím.
Osobně bych ten film hodnotil tak na 40% a Bayovi bych doporučil, ať se míň kouká na Indiany Jonese/Lovce pokladů a Terminátory, ale já o tom nic nevím... :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

gmakov Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Geser: Květen, červen, červenec, srpen aneb od Wolverina po Final Destination 4 = v USA chodí do kina nejvíce lidí - mají tam taky nějaké svátky atd. - proto se dělají filmy na které přijde hodně lidí - takže žádná dramata, thrillery nebo nepřístupné horory - musí tam být rodinná zábava, akce, výbuchy, hlášky, infantilní humor = Transformers, nebo prostě jen rodinná zábava - např. Noc v muzeu nebo pokračování (Andělé a démoni, Terminator salvation), restart (Star Trek) nebo spin off nečeho (Wolverine). Tady u těhle filmu se moc nehraje na scénář, čestnou vyjimkou budiž Star Trek, tady jde o to nalákat lidi do kin. Průměrný američan uričtě raději půjde na výplach typu Transformers - protože viděl trailer a TV spoty a viděl tam hodně výbůchů, sexy Megan a srandu, než na scénaristické perly typu Pochyby, Duel Frost/Nixon atd. V Hollywoodu jde jen o money o nic jiného.
To samé nastává v prosinci.
Od října do ledna jsou pak filmy co mají oscarové ambice - tam může čekat opravdu kvalitní filmy (protože se říká, že akademici mají špatnou paměť)
Březen, duben a následně září to se říká, že jsou filmy se kterými si moc studio neví rady a můžou jen překvapit.

PředchozíDalší

Zpět na Filmy