Film Fanboys už je tu (teda v kinech ještě né,já vím) a někteří jste ho už určitě viděli.Pocta Star Wars o skalních fanoušcích vydávajících se vloupat na ranč Goerge Lucase,aby tam ukradli kopii Hvězdných válek:Epizody 1:Skrytá hrozba,protože jeden z fanoušků má rakovinu a pravděpodobně by se nedožil premiéry.
Já jsem byl po zhlédnutí naprosto unešen.Lituju jen asi toho,že jsem si nepočkal až na kino,vidět ten s ostatními fandy by bylo ještě lepší,ale i tak na to půjdu,znovu se podívat do kina.Sice to nejsou války,ale jsem zvědav,jestli se objeví fandové v kostýmech,někd jsem četl,že se jich tak pár na ten film chystá jít.
Film má u nás premiéru až 2.července,takže pokud se chcete vyhnout spoilerům,tak dál nepokračujte.
Když jsem u té premiéry,nevíte někdo,kdy měli Fanboys premiéru v zámoří ?A jak je možné,že film,který má číslovku 2008 u nás ho budou promítat až tak pozdě ?
Moje hodnocení: Neřekl bych,že přeháním a i když to kritici strhají,tak dávám 93%
A co vy říkáte na ten film ?Fanoušci Star Treku teď určitě budou chtít Fanboys s jejich tématem.
Title na Fanboys:
Kód: Vybrat vše
http://www.mojetitulky.com/display-82240-fanboys.html?os=&oe=&search=fanboys