Do ilegality se za své přesvědčení a lásku ke scifi rozhodně neodeberu. Jsem člověk, co vyrostl na star Treku. Už ve školce jsem sledoval Voyager a The Original Series. Na prvním stupni to pak byla Next Generation, ke které se na druhím stupni přidala SG1 a SGA. Na 2. stipni jsem měl další dva spolužáky (jedna byla ,,ona,,) se kterými jsme v každé volné chvíli debatovali o SG obecně a o hodinách jsme si posílali SG testíky,..sranda byla, když nám to kantor sebral

Za svou lásku k SG sme byli označován za blbce, podívíny, idioty, debily. Sg byla označována za nesmysl nejvyšího kalibru. Hlavně že se zbytek třídy dojímá u Ordinace v růžové zahradě, Ulice, rodinných pout (Velmi křehké vztahy), Vyvolené, Big Brother,Esmeralda, Tak jde čas,.. a jiné naprosto bezpředmětné seriály. Trochu si připadám jako ti, co kritizují nás za SG/ST/SW/BG/aj. ... Ale rozdíl je v tom, že oni se v životě nepodívali na scifi, kdežto většina z nás měla tu čest vidět minimálně jeden díl z výše jmenovaných slátanin.
Jinak teď na střední (VOŠ a SPŠ stavební DC) jsou lidé docela tolerantní, jsou to lidé, kteří scifi nemají příliš v lásce, ale kolikrát se dostaneme na téma scifi

mimojiné, zjistil jsem, že u mně ve třídě mají v lásce tielka, a nevím proč, mně někdo občas řekne : O´neille
Dostává mně má matka (40) Já si koupím něco související se scifi, a ona řekne : Už ti zase přišlo nějaký scifi, blázne. Mojí scifi výstavku označuje za veteš, říká, že to nemá absolutně žádný význam, ani smysl a pak se odejde dívat na Ordinaci
No, snad vás to neunavilo,... děkuji za pozornost.
Live long and prosper

O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!