Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Nutí vás vášeň pro SGA žít v "ilegalitě" ?

Nutí vás vášeň pro SGA žít v "ilegalitě" ?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ANO,velké ANO

vlastně celej můj komp až na tak asi 1GB je nelegální
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

mikiquicna: chlape, jsi trošku mimo ne? ;)

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ještě nedávno jsem se díval na VKV a takové "zvláštní" seriály, jelikož jsem vyrůstal v ženské společnosti. Otec byl pořád někde, byl to navíc školník, takže já jsem byl doma se sestrami a s matkou. Ty mě časem naučili těmhle seriálům... :oops:
Když jsme se však přestěhovali před 3 lety, zjistil jsem, že v mém současném bydlišti nikoho neznám a tak jsem začal hledat nové možnosti pro mě. Objevil jsem ICQ, začal jsem psát články a občas jsem sledoval Invazi či SG. Avšak romantickým seriálům jsem prostě podlehl a SG pro mě bylo až na posledním místě.
Nedávno jsem však objevil skryté kouzlo SG-1 a také jsem minulý rok objevil, co v sobě skrývá SGA. Seriály se mi začali překrývat a dnes jsem již věrný fanda SG světa na plné čáře. :yeah:
Jen škoda, že ve škole jsou všichni tak vysoce naivní a jediný člověk, který z naší třídy sleduje SG je můj věrný kamarád. Bohužel, ani s ním se nedá tak často vykládat o nových věcech, takže se vypisuji zde, na ( podle učitelky přímo "úžasných") slohovkách o vesmíru a jak si pro ostatní příjdou. Naštěstí lidé z mé třídy se tomu vysmějí a já dostávám krásné známky a jen nevěřícně kroutím hlavou...co dnešní svět dokáže... :box2:
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Od nás ze třídy sleduje sci-fi celkem dost lidí, jsem zjistil. Ne ale seriály jako je SG, ale spíš nějáké známé filmy jako Vetřelec, Transformers, apod..
Co se týče romantických seriálů, musím přiznat že se na ně taky dívám. Na telenovely ani tak ne(i když i na ty jsem se koukal když zrovna v televizi nic jiného nebylo a já ještě neměl internet), ale na ty české seriály jo. U Ordinace nebo Ulice se někdy solidně posměju ( :) )... ale slabost mám hlavně pro starý 'primácký' seriál Letiště, teda pro jeho druhou řadu. Možná se mi vysmějete, ale druhé řada Letiště je opravdu výborná, vtipná, pohodová. Vždy jsem se těšil na pondělí a středu, protože běželo Letiště :) .

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:

naše celá rodina je tak trochu ilegální
kdyby u nás dělali kontrolu fízlové z protipirátskýho?
jenom u sestry těch asi 600 alb hudby,pár set DVD s filmy a seriálama?,ta historie stahovacíh souborů
by sme se k internetu už nedostali!

ještě štěstí že mám HDD asi jenom 37GB a nemám na pc vypalovačku,protože jinak by se k netu nikdo v baráku nedostal

setřenice-no coment
bratranect-denně 2x2,5 GB filmy + několik dílů seriálů

co ty?
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Šmarjá, tu invazi ze sff.cz nám byl čert dlužen :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
Vanguard píše:

jenom u sestry těch asi 600 alb hudby,pár set DVD s filmy a seriálama?,ta historie stahovacíh souborů

ještě štěstí že mám HDD asi jenom 37GB a nemám na pc vypalovačku,protože jinak by se k netu nikdo v baráku nedostal

setřenice-no coment

co ty?

Jenže tahle diskuze je uplně o něčem jiném.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

stargate v těch počtech má taky zastoupení
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

:wall: :wall: :wall: přečti si několik prvních příspěvků... OMG

Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ty si asi fakt úplně na hlavu. :wall: :stupid: :stupid: Založ si vlastní topic o tom tvym PC zaprasenym samejma nelegalnima věcma a netahej to sem. :evil:

EDIT: Vanguard vidím že jsi byl rychlejší. :)
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Radši si o tom nezakládej žádnej topic ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hups,
sem to pochopil trochu jinak
pod ilegalitou se mi vždy vybaví warez atd
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sheppard91 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
Vanguard píše:

setřenice-no coment

co ty?

ze tvoja rodina "tak trochu ilegalni" to hovor tomu kdo ma vo svojej pivnici 2 150mm delostrelecke granaty
McKay: Spusíme autodestrukci města...
Jack: Cože?!
McKay: Jo, tohle měl být plán B.
Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu.
#######################################
[img]apophisfleet[/img]

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

A tím si nám chtěl říct co? I kdyby tam měl třeba čtyři 50Kt nukleární hlavice. Opravdu demence některejch lidí nezná mezí :roll: Ještě se tu začněte předhánět v tom, kdo víc jezdí na červenou, pálí doma pervitin nebo má ve sklepě ilegální sklad rtuti.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Souhlasím. Nechápu jak se s tím může ještě někdo vychvalovat na internetu...

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

j mel by spis psat neco ve smyslu. co to je stahovani? to neznam :D :D :D a to s tema granatama me taky dostalo :smile: ale nevratime se k tematu? podle me by tohle lidi od napsani sem mohlo odradit kdyz je skoro cela stranka o stahovani a granatech :D

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No od toho sú tu moderátori, aby premazávali :offtopic:

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:

Mě to přišlo původně jako celkem dobrej vtip, evidentně nebyl, ale neva i tak to bylo vtipní. :)
Obrázek

Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

S tímhle jsem měla vždycky problémy. Jsem seriálový, filmový a knižní maniak a akční človíček co chvilku neposedí, a na dívčí románky, romantické slaďáky nebo vysedávání na které byl dívčí zbytek mojí třídy nejsem, a tak jsem se setkávala s velkým nepochopením. Kluci taky nic nesledovali (až na Star Wars, tak alespoň v tomhle jsme mohli trochu komunikovat) a víc je bavilo rozbíjet vybavení školy nebo kouřit za branou, což zase nebyl my cup of tea. Na vejšce se naštěstí jeden takový maniak v oboru našel (díky Bohu, jinak bych se už nejspíše zcvokla :lol: ), a i když má spolužačka nesnáší SG, aspoň akceptuje mou lásku k ní (a já jí zase nevyčítám LOST :lol: ). Kdybych nežila v době internetu, asi bych už náporu (i ze strany rodičů, kteří mi zase vyčítají Red Dwarfa - důvod proč se jim nepřiznat s ostatními šílenými seriály :lol: ) podlehla :lol: Díky, díky za fóra, na kterých člověk může najít stejně "posedlé" jedince :lol:

V ilegalitě však žít nehodlám :lol: :lol: V tričku SGA se klidně budu po městě promenádovat dál :lol: (na jednu stranu... stejně nikdo neví o co go XD)
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Že jo, mě se taky všichni ptají co to mám na tom tričku za koníka :lol: .
Docela mě zklamala jedna moje kámoška. Když jsme chodili asi do první, nebo druhé třídy, sledovala SG na Primě a neustále to vychvalovala jak je to skvělý seriál a tak. No za pár let už zapírala, že ani neví "wo co go." .
Pak mi doporučila Supernatural, když to běželo na Primě(asi nic jiného nechytají), to bylo celkem nedávno. Když jsem na to jednou zavedl řeč koulela na mě oči a že co to prý melu.
Ta holka má asi schízu, nebo co :roll: :wink: .

Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Že jo, mě se taky všichni ptají co to mám na tom tričku za koníka :lol: .

Na mě zatím jen blbě čuměli v autobuse a u McDonalda :lol: :lol: Mohl za to i fakt, že 2 kamarádky, které jsem vášní k SGA nakazila, tam byly se mnou, jen měly jinou barvu triček :lol: :lol: (já modrou, ony červenou a černou :lol: :lol: )
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Napsal jsem si SGA na ruku a nikdo nevěděl, co to je, všichni znali jen SG-1 :D to vysvětlování :D , ale někdo to přecijenom zná, teď :ok: .
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

presne v tom je problem :smile: na SG1 kouka kazdy protoze v telce nic jineho neni ale o SGA vi jenom "Zasveceni" 8)
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Shane Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Když si to tu tak čtu, musím sem napsat svůj nedávný zážitek.

Jeli jsme nedávno z akce ve Vlašimi a stavili se na večeři v Globusu. Přičemž jsme na sobě ještě měli Star Trekové uniformy. Paní co nás obsluhovala chvíli zaraženě koukala a pak řekla. Tedy to jsem netušila, že dnes budu obsluhovat Star Trek. Trochu jsme hodili řeč a přiznala se, že víc zná SG.
Ujistili jsme ji, že SG uniforem na akci ve Vlašimi bylo mnohem víc, jen nejeli s námi :))).

Tahle kladná reakce moc potěšila :).

Odpovědět s citací

Do ilegality se za své přesvědčení a lásku ke scifi rozhodně neodeberu. Jsem člověk, co vyrostl na star Treku. Už ve školce jsem sledoval Voyager a The Original Series. Na prvním stupni to pak byla Next Generation, ke které se na druhím stupni přidala SG1 a SGA. Na 2. stipni jsem měl další dva spolužáky (jedna byla ,,ona,,) se kterými jsme v každé volné chvíli debatovali o SG obecně a o hodinách jsme si posílali SG testíky,..sranda byla, když nám to kantor sebral :D Za svou lásku k SG sme byli označován za blbce, podívíny, idioty, debily. Sg byla označována za nesmysl nejvyšího kalibru. Hlavně že se zbytek třídy dojímá u Ordinace v růžové zahradě, Ulice, rodinných pout (Velmi křehké vztahy), Vyvolené, Big Brother,Esmeralda, Tak jde čas,.. a jiné naprosto bezpředmětné seriály. Trochu si připadám jako ti, co kritizují nás za SG/ST/SW/BG/aj. ... Ale rozdíl je v tom, že oni se v životě nepodívali na scifi, kdežto většina z nás měla tu čest vidět minimálně jeden díl z výše jmenovaných slátanin.

Jinak teď na střední (VOŠ a SPŠ stavební DC) jsou lidé docela tolerantní, jsou to lidé, kteří scifi nemají příliš v lásce, ale kolikrát se dostaneme na téma scifi :) mimojiné, zjistil jsem, že u mně ve třídě mají v lásce tielka, a nevím proč, mně někdo občas řekne : O´neille :D

Dostává mně má matka (40) Já si koupím něco související se scifi, a ona řekne : Už ti zase přišlo nějaký scifi, blázne. Mojí scifi výstavku označuje za veteš, říká, že to nemá absolutně žádný význam, ani smysl a pak se odejde dívat na Ordinaci :lol:

No, snad vás to neunavilo,... děkuji za pozornost.

Live long and prosper :bye:
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

PředchozíDalší

Zpět na Obecné