Chtěl bych se zeptat co je tohle za radu protoze ja sem ji nejak nezaregistroval a nevidel coz mne hodne mrzi a tak bych to chtel napravit tak kde se da kdyztak stahnout pls
stargate odyssey je fanoušky sepsaný spin-off seriálu Hvězdná Brána. Nikdy se to nenatáčelo a ani natáčet nebude. Ale chápu, že tě to zmátlo. Je to pouze "další povídka" napsaná formou scénáře
Ano, no... asi je to venku.. Důvod, proč je teď v psaní Odyssey taková pauza, je právě natáčení. Podařilo se nám získat dotaci z Evropské unie, takže v současné době za bedlivého dozoru autorů vzniká v ateliérech na Barrandově model můstku, strojovny a hlavních koridorů Odyssey. Myslím, že už i Raynor povolí a hodí sem herecké obsazení.
Já zatím jen prozradím, že kromě ateliérů se pracuje i v exteriérech - na pražské Hanspaulce právě vyrůstá několik Tollánských domů pro budoucí děj.
Stalker si z vás samozřejmě utahuje - každý přece ví, že Barrandov je v posledních letech neúnosně drahý a evropské filmy se proto natáčejí v Bulharsku a Rumunsku!
škoda a ja doufal že se natačet bude to by me ale zajimalo jak by to bylo s copyrightem
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img] má literární tvorba: Niní ve vaší povídkové sekci
Minuly tyden vyšel akt 2 episody 18, psal jsem to na nekolik mist sem. Za par tydnu vyjde dalsi akt. Rychleji to momentalne na pocatku zkouškového na vysce & uprostred financni krize nejde.
ahoj chtěl bych se zeptat v jakém programu děláte obrázky ?? já taky píši svůj seriál s tématem stargate, sice pouze ve stručných obsazích ale mě to zatím stačí. obrázky mám zatím ručně nakreslené a vyfocené,takže by se mi nějaký program hodil díky
Jak co. Některé méně kvalitní obrázky jsou můj nedobrý photoshop (viz. myslím ilustrace k osmému a devátému dílu), většina jsou ale normální modely poloprofi a profi zahraničních grafiků renderované v nějakém tom Max 3D, což je samozřejmě trochu náročnější sranda, než si chvíli pošoupávat s ústřižky jiných obrázků a pak je zalít všeobjímajícím modrým světlem.
Tj. jestli používáš již existující obrázky (z her, ze seriálu, ...), stačí ti Photoshop. Pokud ale chceš originální grafiku, nezbude ti, než se dva roky učit v Maxku nebo prosit na kolenou někoho, kdo v něm už umí. Popřípadě mu můžeš taky zaplatit.