| Toto je spoiler!!!: |
| Jsem ráda, že nakonec nechal Jill jít. Dává to tak možnost k tomu, aby se objevila, když ji budou nejmíň čekat. Opravdu se mi líbí, že se to dostalo do bodu, kdy už Chuck neví, komu má věřit. A ten konec se mi hrozně líbil. Sarah se konečně rozhodla a Chuck se v důvěře k ní nezklamal. Zajímalo by mě, co udělají s tím, že už vědí, kdo Chuck je. Pokud bude 3. řada, tak počítám, že asi dost změní pravidla. A mám pocit, že Casey je najde a nejspíš se nakonec rozhodne jim pomoct, protože je to prostě nevyzpytatelný Casey. Buy More linie tentokrát nevadila, protože to byla perfektní paralela ke špiónské linii. S tím rozdílem, že tady Morgan věřil špatnému člověku. A mám dojem, že tím asi dáme částečně sbohem Buy More. Morgan asi odejde, a Chuck určitě taky, protože ani jeden z nich už tam nějak nemá moc co dělat. Chuck má úplně jiné starosti a když je teď Emmet vedoucí, tak bych moc nedala za to, že by ho byl schopný i vyhodit. Nemůžu říct, že by mě odpadnutí Buy More linie až tak mrzelo - občas to bylo hodně over-top, i když někdy to bylo zpestření a připomenutí, že se Chuck nesmí brát moc vážně. Ale na to asi oni teď sází. |
Zkrátka, poslední epizody budou hodně zajímavé a doufám, že nebudou poslední jako *poslední*, jinak mají u NBC velký malér.

), pokud mi Chucka neprodlouží o další sezónu. Má v to pondělí (resp. úterý tady u nás) dost silnou konkurenci, ale i tak se slušně drží, fanoušci ho zbožňují, nesmí ho ukončit! Prosíííím, nééé...!