Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 16.4.2009 13:05:35
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Moc pěkné.
Toto je spoiler!!!:
Jsem ráda, že nakonec nechal Jill jít. Dává to tak možnost k tomu, aby se objevila, když ji budou nejmíň čekat. Opravdu se mi líbí, že se to dostalo do bodu, kdy už Chuck neví, komu má věřit. A ten konec se mi hrozně líbil. Sarah se konečně rozhodla a Chuck se v důvěře k ní nezklamal.
Zajímalo by mě, co udělají s tím, že už vědí, kdo Chuck je. Pokud bude 3. řada, tak počítám, že asi dost změní pravidla. A mám pocit, že Casey je najde a nejspíš se nakonec rozhodne jim pomoct, protože je to prostě nevyzpytatelný Casey. :D
Buy More linie tentokrát nevadila, protože to byla perfektní paralela ke špiónské linii. S tím rozdílem, že tady Morgan věřil špatnému člověku. A mám dojem, že tím asi dáme částečně sbohem Buy More. Morgan asi odejde, a Chuck určitě taky, protože ani jeden z nich už tam nějak nemá moc co dělat. Chuck má úplně jiné starosti a když je teď Emmet vedoucí, tak bych moc nedala za to, že by ho byl schopný i vyhodit.
Nemůžu říct, že by mě odpadnutí Buy More linie až tak mrzelo - občas to bylo hodně over-top, i když někdy to bylo zpestření a připomenutí, že se Chuck nesmí brát moc vážně. Ale na to asi oni teď sází.

Zkrátka, poslední epizody budou hodně zajímavé a doufám, že nebudou poslední jako *poslední*, jinak mají u NBC velký malér. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.4.2009 15:17:15
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

http://series.nu/blog/67/exclusive-chuck-moving-to-the-cw.html
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 21.4.2009 18:00:28
General
General

Odpovědět s citací

2x21
Oh, wow. Tak takhle má vypadat jízda do finále. Nějak nevím, co k tomu víc říct, prostě paráda.
A teaser na příští epizodu vypadá naprosto skvěle a mám dojem, že se to ještě hodně zamotá.
Jestli skončí cliffhangerem, tak budu zlá. A budu zlá ještě víc, jestli 3. série nebude!
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.4.2009 17:08:42
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

221
Super, super, super :D Musím říct, že jsem si tuhle epizodu vážně hodně užívala, sice závěrečnou Morganovu obnaženou scénu bych trochu... já nevím, aspoň to tílko mít mohl, ale jinak awesome :ok:

A to promo na finále? (jaktože tu není smajlík s padající čelistí?) Tohle bude dlouhý týden... Vážně, co (a kdo) se to tam ksakru bude všechno dít?
A na závěr, zcela vážně zvažuji chladnokrevnou vraždu ( :palka: ), pokud mi Chucka neprodlouží o další sezónu. Má v to pondělí (resp. úterý tady u nás) dost silnou konkurenci, ale i tak se slušně drží, fanoušci ho zbožňují, nesmí ho ukončit! Prosíííím, nééé...!
-konec emotivního výlevu-

EDIT: Zrovna poslouchám Chuck vs. the Podcast, jako zajímavý, vypadá to, že se máme fakt na co těšit, ale teda: "...the season has one of the coolest cliffhangers in history of TV..." Na tohle finále se scénáristé prý těšili už od prvního dílu první sezóny. Vážně se modlím, aby byla třetí série. Udělat cliffhanger a pak nic, neee! :bounce:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 28.4.2009 07:53:44
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak 22 je otevřená a vypadá to na další díly :yahoo:

Hláška "Chuck me!" mě dostala :rflmao:

Víc neprozradím, kdybych napsal cokoli navíc, zkazil bych tenhle super díl těm co ho ještě neviděli :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 28.4.2009 10:32:45
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přiznávám se, na tenhle díl sem se v průběhu týdne tak natěšila, že jsem si ve dvě hodiny v noci sedla k internetu a zkoukla ho živě ze streamu. Po dokoukání jsem jen tak seděla a vzpamatovávala se z toho. Sice jsem čekala, že k něčemu takovému dojde, ale přeci jen, když to člověk vidí a všechno... Paráda :)
V rozhovorech herci i tvůrci říkali, že 2.22 je spíš než závěr druhé série pilot ke třetí a měli pravdu. Po tomhle úžasném finále jim NBC prostě musí dát minimálně jednu další řadu (rozhodnutí padne 5. května, Chuck je v takové "bublině" spolu s pár dalšími seriály, NBC má natřískaný programový plán na příští rok a pokud se nepletu, tak jim zbyly nějaké dvě hodiny vysílacího času na cca 10 seriálů), prosííím.
Toto je spoiler!!!:
Nejsem si úplně jistá, jak se stavím k tomu, že se z Chucka stal v podstatě superagent, ale asi mi to nevadí, předpokládám, že to scénáristé mají nějak pořešené, aby jsme nepřišli o toho suprového geekovského Chucka.
Po Brycovi se mi stýskat moc nebude, v závěru si to sice trochu vyžehlil, ale ještě pořád jsem ho neměla zrovna v lásce :D Ale co jsem pročítala Message Board na NBC.com, tak padla teorie, že možná není mrtvý (klasicky), během nahrávání Intersectu do Chuckova mozku měl otevřené oči, takže pokud ho ten tajuplný ne-tak-docela-Fulcrum spolek zase nějak oživí... Mohlo by to být ještě zajímavé :)
Přemýšlela jsem, co se mi z tohohle dílu líbilo nejvíc a pere se mezi sebou ta "koláž" z poloviny epizody, kdy za doprovodu Jeffstera Ellie medituje a Chuck, Sarah, Bryce a Casey s jednotkou likvidují Roarka s Fulcrumem a potom ten závěr s Caseyho procítěným "Oh, Chuck me...", nečekaným upgradem Intersectu, "Guys, I know kung-fu!", a vůbec tím rozhodnutím Chucka doprovozeného flashbacky jít do toho znovu, ačkoli se poslední dva roky snažil dostat Intersect ze své hlavy i života.
No prostě, Chuck POTŘEBUJE další sérii.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 28.4.2009 16:24:13
General
General

Odpovědět s citací

Mně se to stahovalo tak strašně dlouhooooo a teď snad pošlu výhrůžný dopis do NBC. Tohle musí obnovit.
Toto je spoiler!!!:
Epizoda byla hodně jiná, než minulá, přesto o nic míň napínavá. Nějak jsem čekala, kdy se tam něco stane, pořád napjatá, kdy se něco pokazí a nebyla jsem zklamaná. Ten konec mě naprosto dostal. Čekala jsem, že si Chuck nahraje Intersect zpátky, ale tohle teda ne. Hlavně mě dostalo, jak krásně over-top to bylo. I když udělali vlastně obrovskou změnu v Chuckově postavě, tak dokázali zůstat nad věcí, a naprosto bezostyšně vykrást Matrix. :smile:
Caseyho "you rang" nebo "Chuck me" byly skvělé hlášky a Sarah, která se snad konečně rozhoupala a rozhodla se.
Nejvíc se mi líbily odkazy na pilotní epizodu - Chuck spadl do místnosti s Intersectem úplně stejně jako Bryce v prvním díle nebo jak hrála při party stejná hudba, jako úplně na začátku při oslavě Chuckových narozenin.
Jeffster, svatba na pláži, Brycovo "ty se mnou nejedeš" a Sařino tiché "ne" (konečně to Bryce pochopil!) a na konci mi ho bylo i trochu líto, i když jsem ho taky neměla moc v lásce. Pak ta koláž, jak se Chuck rozhodoval...no prostě, naprosto super.

Jak můžou obnovit tragédii Heroes a s Chuckem váhat? Co to v té NBC sedí za lidi? :palka:

A i když to obnoví, tak čekání bude děsné... :wall:

Příspěvek 28.4.2009 16:34:10
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Taky se mi moc líbily ty paralely s prvním dílem. Hlavně pak ten pád Chucka do místnosti s Intersectem á la Bryce - naprosto bezchybný :D
Jen si teď tak přemýšlím nad tím upgradem Intersectu, s Chucka se v podstatě stává plnohodnotný špión - nevím sice, na jakém principu budou tyhle nové záblesky fungovat, ale svým způsobem se Chuck hodně osamostatnil. Zajímalo by mě, jestli se to třeba nějak negativně nepromítne do té dynamiky vztahu mezi Chuckem a Sarah. Přeci jen, doteď to bylo tak, že - až na pár výjimek - ho Sarah zachraňovala a on byl takové to střevo, co zachraňovat potřebovalo, mělo to své kouzlo. To se teď dost možná změní.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 28.4.2009 17:00:21
General
General

Odpovědět s citací

Imo to má potenciál.
Toto je spoiler!!!:
On musí očividně "blesknout", když to chce aktivovat, takže to asi taky nebude tak ultimátní a asi se to aktivuje jen ve chvíli, kdy bude fakt v maléru. Navíc se tím nezmění uvnitř a myslím, že to pořád bude Chuck - s problémem. :D

Už jsem viděla na netu "Chuck you, NBC", tak snad si to nevezmou osobně :D Kdyby je napadla taková blbost, jako Chucka zrušit, tak je myslím jasné, co budou obsahovat dopisy fanoušků :D Na EW.com jsem si i všimla, jak tam spousta lidí nadává na to, že Heroes dali zelenou pomalu v půlce série, když to za to ani nestojí a s Chuckem váhají.
Life ale pravděpodobně zruší, tak by místo něj mohli dát Chucka. Středa večer bude rozhodně lepší a neběželo by proti tomu TBBT a House. Nebo ty stupidní reality show. :roll:

Příspěvek 28.4.2009 17:39:07
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jj, taky to poslední dobou sleduju. Chuck má v to pondělí od osmi neskutečnou konkurenci, kdyby ho šoupli na jiný den, tak by to hned bylo o něčem jiném. Zrovna jsem pročítala pondělní ratingy; Chuck z toho vyšel 6.11 a před ním House, Dancing with the Stars a TBBT, resp. HIMYM. Proti tomu se prosazuje těžko. Vážně doufám, že NBC Chucka prodlouží. To, co se poslední týden dělo na internetu v rámci Save Chuck kampaně bylo úplně fascinující, sama jsem se nechala lehce strhnout a včera si skočila do Subwaye pro footlong sandwich (mimochodem vážně dobrý) :D O takovéhle fanoušky by NBC přijít nechtěla.
- Linn doporučuje -

Příspěvek 28.4.2009 22:09:27
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

ahoj chtel bych se oficialne pripojit mezi fanousky Chucka :) nejdriv sem o nem slysel od ashraka a pak od kamose ze skoly :) no a ted jsem nemocnej a stahnul jsem si vsechny dili a zkouk jsem to asi za 1 a pul dne :) (samozrejme v ajien s titlema :) ) posledni dil byl super jako ostatni jen se chci zeptat jak to bude dal? oni nebudou uz natacet? jestli je naka petice podepisu cokoli :)

Příspěvek 29.4.2009 09:11:00
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

NBC bude 5. května oficiálně oznamovat, které seriály prodlouží do další sezóny a které ne. Některé už jsou potvrzené a teď NBC zbyly cca 2 hod. vysílacího času a v té bublině, která neví, se tlačí asi deset, patnáct seriálů (mezi nimi Chuck). Zatím neunikly ani žádné neoficiální informace, jak si Chuck vede, takže jestli se budeme moc těšit na třetí řadu nebo jestli budeme muset jít spálit NBC se dozvíme až toho 5. května.
Petice je, ale tuším, že jenom pro Američany, pak taky fanoušci posílají dopisy do NBC, kupují si Subway sandwich (Subway je jedním ze sponzorů Chucka), kupují DVD apod.
http://chucktv.net/about-2/chuck-campaign-watchbuyshare/
- Linn doporučuje -

Příspěvek 18.5.2009 05:14:28
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak nám NBC Chucka obnovila pro další sérii
NBC has finalized a deal to bring Chuck back for a third season, multiple sources confirm.

That's the good news. Here's the bad news: The 13-episode pickup came after Warner Bros. agreed to make significant budget concessions, including scaling back the number of episodes several members of the show's stellar supporting cast will appear in and, per one insider, possibly eliminating one actor altogether (R.I.P. Anna Wu?). The show is also expected to cut two of its staff writers.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.5.2009 10:03:25
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Na jednu stranu jsem vážně hodně ráda, že Chuck neskončí, ale na druhou mě mrzí, že dostal jen 13 epizod a samozřejmě celkový negativní dopad těch rozpočtových škrtů. Doufám, že po změně vysílacího dne se ratingy přinejmenším udrží a spíš vylezou nahoru a dočkáme se ještě hodně a hodně Chucka :)
- Linn doporučuje -

Příspěvek 19.5.2009 19:59:59
General
General

Odpovědět s citací

Mám dojem, že asi nebude tolik Buy More (vzhledem k vývoji v posledních dílech), tak tam asi budou nějaké ty škrty postav. Jen doufám, že to neznamená, že už neuvidíme Scotta Bakulu, který je asi taky dost drahý :(
Já prostě nerozumím, jak v NBC přemýšlejí. Heroes dají celou sérii, když už předchozí dvě stály za houby, a Chucka takhle seškrtají. :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály