Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

me to pride ze tam bude poradnej zmatek protože tam sem videl normalni lidi uniformovany /zadny special uniformy jak SGC nebo ATLANTIS/ a taky nejaky normalni lidi v normal vecech
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ale byly to SG jednotky a co se týká těch v civilu... může se jednat o senátorův doprovod a nebo o vědce pracující na projektu.

Co se týče Luciánské aliance, tak ta by měla být zničená ne? Může se ale jednat o kohokoliv, poslední zbytky Goa´uldů, Jaffy, Furlingy, Ascheny, rasu z Grace...

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Luc. aliance nebyla nikdy zničená, pokud vím byla naposledy v Camelotu a poté se jenom stáhli?! Tak rasa z Grace pochybuji, už jenom proto, že to byl jenom epizodní nepřítel a nepřijdou s ním při startu celého seriálu, Furlingové to taky dle mého nebudou, nějak taky nevěřím v nového nepřítele... Buď LA nebo nízkej goauld nějakej...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jedna loď to přežila a pak je někdy v desáté sérii zničili, respektive se zničili sami. I na stargate.wikia.com jsou evidování jako zaniklí.
Grace ship jsem zmínil jen jako příklad a Furlingy jen proto že je stále vidím jako úhlavní nepřátele/spojence.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to jsem nevěděl (ale podle mě na to mohli zapomenout už i samotní tvůrci :lol: ) ale v tom případě sázím na toho goaulda zmetka nějakýho... Doufám že tipsport vypíše kurz :D

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vždyť nikde nebylo řečeno, že by Luciánská aliance zanikla. Otravovala až do 10x15 Bounty, kde svrhli a zabili Netana. Co se ale stalo s celou aliancí, těžko zjistíme.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

rekl bych ze cela aliance zustala, akorad se zmenil vudce a tise vyckava na odplatu
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak ale, přecijen na SGA a SG1 to má navazovat jen opravdu okrajově, takže nemyslím že budou otvírat zrovna Luciány.

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak já si myslím, že na ně zaútočí úplně nový nepřítel, kteý se posléze objeví jako hlavní záporák i v třetím SG-1 filmu.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ve třetím SG-1 filmu bych teda vůbec nechtěl vidět nového nepřítele. Maj dost nedořešenejch věcí ze starších dílů, ať radši navazují na něco z toho. Hlavně by bylo dost hloupý, aby s tím nepřítelem zkoncovali za hodinu a půl. I s Oriema to dost zkonili a to byli hlavní náplní během dvou sérií.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

shppen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak moc tomu tady ted nerozumim. Nekde tady na foru sem cetl ze budou prepadeni neznamou silou a "vtazeni" na Destiny no a kdyz si tuhle teorii dam dohromady s Lucianskou alianci tak mi to nejak nestimuje...Nebo mam uz stary info? ... tak kdyby tu byl nekdo kdo do toho vic vidi a osvetlil to :oops:
Obrázek

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
mno ve spoilerech je uvedeno, že základnu napadne (nakonec zničí) několik Hataků (tady mi připadá divný, že ani Daedalos si snimi údajně nedokáže poradit, nebo repsektive podle spoilů se bitva nebude vyvíjet dobře, Daedalovi nebude fungovat transportní systém a tak se všicí budou muset evakuovat bránou a někde v tom momentě přijde na scénu devátý symbol), nikdo nebude vědět o koho jde, ale budou si myslet, že jde o Lucianskou alianci, takže pravděpodobně, kdo skutečně zaútočí ani nebudeme vědět ;-) viz. info na solutions blogu ..

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Neměli by to jednodušší, kdyby tam tu 304ku vůbec nedávali? Pak by nemuseli řešit že si neporadila s partou Ha´taků.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky mi to přijde rozumnější, 304 jsou daleko od základny, která je náhle přepadena.. Nechápu, jak by mohla LA mít nějakej tuning hataků... když jsou to zfetovaný burani... No, hlavní je že zatím není jistý prakticky nic a nejspíš to může být ještě jakkoliv..

mark65 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nevim jestli by lucianská aliance mohla zaútočit na tu zakladnu. v jednom díle řikaly že je orájové docela oslabyli. tak proč by utočily?
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Přecijen už to jsou dva roky :wink:

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak jestli parta Hataku zlikviduje 304 tak se muze jít celá reálnejsí SGU vycpat. Myslím ze to tam nejak okecají. Treba to bude nový Hammond, který bude nejblíz a jeho systémy nejsou úplne vyladeny. Mimochodem - to nemuze mít základna stítový generátor? :shock:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je pravda... podle mě když by měli zázemí pro generátor podzemí, může ten štít bejt silnější než má třeba 304 nebo stejně dobrej.. myslim, že asgardský jádro by šlo využít i v budovách resp. v takovýhle komplexech... Ale tahle debata už tu taky byla.. v enemy at the gate, kdy jsem opravdu nepochopil proč neměli štítem ochráněný křeslo v A51... To je právě to co mě na SG nejvíc štve, tyhle jejich zbytečný mouchy..

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak ono je to stejne jedno, ted ty drony ovládá kreslo v atlantide...ale byla to vskutku zbytecná moucha. :roll:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

mno tak jisté jen není, zda půjde zrovna o Daedalus, nebo jinou BC304, já myslím, že by na nějakou evakuaci základny neměli ani čas, kdyby na orbitě nebyla BC304, i s jedním Hatakem by bylo po základně do několika minut a možná že ani to ne :lol: (tedy pokud přímo základna nemá nějaký štíty, o čemž pochybuji), mno musíme si holt počkat jak to bude, ale zrovna tohle info mě moc nezajímá, přece jen na jak dlouho že tam bude BC304, maximálně na dvě minutky stopáže dílu ?

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nový sneak peek

http://www.scifi.com/universe/index.php?sub=sgu&clip=3
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nikde ani strom jen písek skvělé, ale opravdu mi to čím dál tím více připomíná BSG :D
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

BSG jak vyšitá ... zdálo se mi, že i pohyb kamerou a střich připomíná tak trochu BSG, ale těžko řici, z tak krátkého videa ... každopádně se mi hodně líbí doposud viděný interiér lodi, je starý zdá se i opotřebovaný, žádný naleštěný podlahy, konzole nebo nasvícené místnosti jako u Antlantis (doufám, že ta loď nebude ani moc vyzbrojená nebo mít ultra silné štíty, přeju si, aby jim tam všecko padalo na hlavu a museli se postarat sami aby jí udrželi v obyvatelném stavu, ale to by bylo asi už moc velké vykrádání BSG žeee :D), mno uvidíme ...

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jj, BSG :D

Toto je spoiler!!!:
podle spoilerů Destiny bude v dezolátnim stavu

Pomeranc: Když je to spoiler, tak do spoileru!!!!!!! :roll:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

to g.o.d: mno tak to je ovšem potěšující zpráva pro mě :smile: btw. pomeranci, já myslim, že jsme v sekci spoilery, takže není snad důvod dávad něco do spoilů, kdo nechce nic vědět, nechť nadpis sekce je dostatečným varováním, ikdyž co to kecám i já sem dávám věci do spoilů :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery