Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 22.6.2008 21:05:17
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A já doufám, že vyhrají Španělé, protože ti Rusáky budou schopní porazit :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.6.2008 22:33:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotko, tvé přání bylo splněno :D Ale stejně si myslím, že je Rusové dají :twisted: :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.6.2008 22:45:17
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já bych Španělům fandila stejně, Rusko ne-Rusko. Rozhodně hráli přesvědčivěji než Italové po celé Euro. Dobrý brankář všechno nezachrání (chudák Petr Čech by mohl vyprávět).
Já doufám, že Rusko porazí, protože ať už by pak hráli ve finále s kýmkoliv, tak bych fandila jim. Ovšem já když fandím...:D

Každopádně doufám, že Turci opravdu ne. Když se neumějí radovat tak, aby při těch jejich radovánkách nikdo neumřel, střílejí do sebe a ještě do toho tahají politiku, tak to nemají na Euru co dělat :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.6.2008 22:58:42
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak že by poslední pěknej fotbal na euru...? :?
Ať to vyhraje kdokoliv jen ne Rusáci, ideálně Španělé ti si to určitě zaslouží.

Příspěvek 23.6.2008 11:29:18
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Španělé nakonec vyhráli, ale osobně bych řekl, že Italové byli o kousek blíž, ale penalty jsou nevyzpytatelné. Teď si jenom říkám, že jestli Španělé budou hrát takto i proti Rusům, tak se jim to podle mě šeredně vymstí....Mno nevadilo by mi to :)
Klenotka - mnohem raději Turci než Němci ....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 23.6.2008 11:53:19
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takhle - já bych to těm Turkům i docela přála, když jsem se dočetla, že jim v obraně bude stát třetí brankář, protože nemají hráče. Ale pokud by jejich oslavy měly probíhat tím stylem, že se budou prát a střílet, tak to raději ne.
Ale i tak, tohle Euro je prostě na hlavu :D

A Hašek reprezentaci odmítl. Nemůžu mu to mít za zlé. Košťál sice na oko odstoupil, ale jen jako manažer reprezentace, jinak zůstává i s těmi ostatními. Modrý není předseda, v podstatě to tam stejně kontroluje Košťál. Dneska mě ten blbec pobavil v novinách, že prý Haškovi už nikdo šanci nedá :lol: To je arogance opravdu největší. Dokud Haška budou lidi chtít, vždycky se ho někdo zeptá. Košťál si neuvědomuje, že tím, koho nikdo nechce, je právě on.

Příspěvek 23.6.2008 12:59:01
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj, je škoda že to Hašek nevzal, ale můžu říct, že ho naprosto chápu.
Tak Turci jsou dost "temperamentní" takže ty oslavy podle toho vypadají mno :roll: - Já vím, když jsem byl v Řecku v průběhu Eura 2004 - neskutečně klidný místečko, ale po vítězství v semifinále..... ty oslavy byly šílený :) . Na finále už jsem tam naštěstí nebyl, ale i tak si asi umím živě představit jak to tam vypadalo - hold Turci i Řekové jsou Balkánské národy a tudíž ty jejich oslavy jsou značně bujaré.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.6.2008 21:29:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jooo, je to 3:0, dobřééé! :D

Příspěvek 26.6.2008 21:39:00
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak tento prostředek týdne bych si asi měl označit výrazným černým fixem... Nejdříve vypadnou ve středu Turci (přičemž byli - snad poprvé na turnaji - výrazně lepší), dneska vypadnou Rusové, kterým jsem to přál asi nejvíc (a ještě debakl) mno a aby toho nebylo málo tak zítra je vysvědčení (3.katastrofa, ale to už sem nepatří :D )
Celkově když to shrnu, tak jestli Němci porazí Španěly tak to bude asi nejčernější týden (myšleno převážně ze sportovního hlediska) za poslední dobu.....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 26.6.2008 21:51:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak zápas s Turky jsem nesledovala a tam mi bylo celkem jedno, kdo vyhraje. Ovšem kdyby byli ve finále Rusko a Německo, tak bych nevěděla, na koho pískat víc :D
Tak doufám, že to Španělé dotáhnou do konce a Němce porazí.

Příspěvek 26.6.2008 23:06:12
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já tam taky preferoval rusáky ale nepovedlo se. Teď ve finále nemám vyloženého oblíbence, ale asi se přikloním k Španělům, Němce fakt nemusím.

Příspěvek 27.6.2008 09:05:50
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bych to označil takhle - vítězství pořádně nepřeju ani jednomu týmu, ale mnohem méně to přeju Němcům.... Tudíž ESPAŃAAAAA!!!!!!

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 05.2.2009 01:53:57
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Blíží se play off O2 extraligy ledního hokeje. Koho tipujete na vítěze?
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 05.2.2009 12:25:05
SkullTAP Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

PARDUBICE !!! :cheers:
[img][http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpg]http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.2.2009 13:00:14
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teď je mi to jedno, ale příští rok už tam bude Kometa :wink: ...
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 05.2.2009 13:49:21
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

bez debat, slávie :D

Příspěvek 05.2.2009 22:39:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Slávie? Pchééé... jedině O-O-Oceláři!!! :D :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 05.2.2009 22:47:51
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Havííííííířov !!!!
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 05.2.2009 23:01:10
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vítkovice nebo Karlovy Vary. Ale asi to je jen moje přání.

Pokud havířov vyhraje další dva zápasy s jihlavou. Tak ta možnost je ale jen v první lize.

Pokud vyhraje tak v dalším kole asi narazí na kometu Brno.
Naposledy upravil henzis dne 05.2.2009 23:03:18, celkově upraveno 1

Příspěvek 05.2.2009 23:03:15
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Samozřejmě vím a Havířovu bych to přál...ale..
autor neznámý

Příspěvek 24.4.2009 11:16:19
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ladies and gentlemans...it's hockey time :hlaseni:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.4.2009 18:04:58
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Konečně... rok čekání a je to tady, kdo se má pořád dívat na ty fotbalový barbie...

Abych též něčím přispěl, tak tady najdete všechny skupiny, výsledky, spousty barevných vlaječek, atd..

http://www.ms2009.cz/rozpisy-a-vysledky/vsechny-zapasy.htm

Doufám, že to letos dotáhnou na medaile (i když jsem skeptik a myslim, že zlatí budou Sověti..), nejsem takzvaná fanouškovská svině, která se raduje pouze ze zlatý, takže mě bude stačit když budou hrát pěkný hokej.. Takže fandíme.. :yahoo: :yahoo:

Příspěvek 24.4.2009 18:14:40
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jsem na ně hodně zvědavá. Je tam spousta nováčků, kteří se chtějí předvést. Růžička nedávno pěkně mluvil v nějakém rozhovoru, že existuje spousta mladých hráčů, kteří ještě před časem hráli třeba i druhou ligu a jen svou pílí se vypracovali a chtějí ukázat, co v nich je. A jak jinak se dostat do hledáčku velkých klubů než na mistrovství? Ale zase je dobře, že je tam i pár veteránů, kteří si to ohlídají. :)
Škoda, že pánové Rada a Brückner tohle nepochopili. :roll: Ve fotbale to totiž funguje stejně, a když tam dá Baroše, kterému těch pár šupů, co dostane za nároďák, nezaplatí ani jednu cestu do casina, tak co by se obtěžoval. :?

Každopádně, jakákoliv medaile by byla super, i když stříbrná je hodně smolná.
Výhoda je, že můžou jen příjemně překvapit, což je pěkná změna. Je to snazší, než když lidi automaticky očekávají vítězství. :)

Příspěvek 24.4.2009 18:40:03
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No hlavní problém našeho reprezentačního fotbalu je, že v záloze nemáme žádného tvořivého hráče, který by Baroše a v podstatě všechny útočníky dostával do šancí. :wink: Rosický je zraněný, Nedvěd a ještě jeden (na jméno si nevzpomenu) skončili a ti ostatní hrajou stylem, když neví co s míčem nahrajou to na Kollera a už je nezajímá, že Koller už taky skončil :wink: :roll:

Jinak na hokej se fakt těším hlavně protože jedničkou bude náš brankář. :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.4.2009 19:12:12
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavním problémem čes. fotbalu, je hlavně pan Košťál nebo jak se jmenuje, ten má s fotbalem společnýho max. to, že má držku do tvaru kopačáku... Jinak spíš připomíná pořádnýho vepře :) Je to banda pořád stejných lidí, kteří si tam přihřívají polívčičku nebo případně Starkovi z příbramy přeperou nějaký ty špinavý prachy....

Růžička nedávno pěkně mluvil v nějakém rozhovoru, že existuje spousta mladých hráčů, kteří ještě před časem hráli třeba i druhou ligu a jen svou pílí se vypracovali a chtějí ukázat, co v nich je. A jak jinak se dostat do hledáčku velkých klubů než na mistrovství? Ale zase je dobře, že je tam i pár veteránů, kteří si to ohlídají. :)

Nevím jestli to nemají naučený, ale přesně tohle říkal i Jágr... jsem rád že tam je, ale že ho neudělali kpt. družstva... on nemá vůdčí schopnosti a nejhorší je, když se na něj hráči zbytečně upnou jako na panenku Marii.. :? Jinak ať kdo chce říká co chce, hraje jako pánbůh, ale do toho Omsku vůbec neměl lézt...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo