Aneb Klenotka volá o pomoc.

Jak mnozí z vás vědí, na FFSku jsem měla Jukeboxy seriálových znělek. Na letní Festival fantazie bych je ráda rozšířila a tématicky rozdělila do pěti Jukeboxů. Ovšem dělat si sama seznam z hlavy a pak se ptát lidí kolem, to je dost náročné a na hodně věcí stejně zapomenu.
Mám spoustu znělek i u seriálů, které už dneska dost mladších fandů nezná (my, co jsme vyrůstali na německých televizích, víme své

), přesto mi spousta seriálů uniká. Starých i nových. Takže vás prosím, jestli znáte seriály, respektive znělky k seriálům, tak mi prosím nějaké poraďte, případně mě zkuste odkázat na stránky, kde by se dala znělka případně sehnat (najít znělku, hledat stránku o tom seriálu, potom na těch stránkách znělku, případně se zase vrátit k youtube a hledat to tam = strašně moc času!)
Jen vás prosím, nedávejte sem takové očividné věci jako Star Trek, Babylon 5, CSI detektivky, MacGyver a tyhle věci. Spíš méně obvyklé, nebo méně známé, starší seriály nebo naopak nějaké úplně nové, co jste třeba sledovali nebo ještě sledujete. A je úplně jedno, co je to za žánr, třeba i telenovela, beru všechno

Moc a moc díky!
Tady je screen mé složky Jukebox, kterou jsem měla na FFS, tedy znělky, které mám. Pod Dr.Who je i Torchwood a SJA, a pod ST jsou všecny ST.
[img][./images/thumbs/jukebox2_1239988129.jpg]http://img18.imageshack.us/img18/6425/jukebox2.jpg[/img]
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.