Chci je videt ve filmu. Pokud ne, "Malojza" by u mne klesl uz skutecne hluboko. Udelaj si s "Pájou" takovou dokonalou zápletku a kdyby ji zahodili po nejlepsím dvojdíle 5. season, tak bych uz fakt asi vzal vidle a lopatu a zaletel bych do USA/Kanady. Protoze nacnout neco tak velkého a pak to nedoresit, to by byla asi nejvetsí nedoresená vec v dejinách SG.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
do filmu je snad dát musí, ale zajimalo by mě jestli budou podaný jako taková záporáci jak v tom dvojdíle, protože přece jenom sou to asgardi a proti tem si ěnjak neumim představit že by bojoali...
Taky bych je tam dal a spolu s Cestovateli by jsme nějak porazili Wreity. Nějakým plošným zázrakem, který by museli zvládnout, třeba že by všechny wreitský lodě vybuchli, nebo tak něco
Landry : Právě teď vypadáme nejmocnější. Tielk : Porazili jsme Anubise. Daniel : Porazili jsme většinu Vládců soustavy a Replikátory. Kameron : Vypadáme tvrdě. Landry : Máte nosy nahoru.
To byllo v bitvě s replikátory a mohlo by to teda být, že by se mezitím, co budou tu nějakou superzbraň hledat svedla bitva
Landry : Právě teď vypadáme nejmocnější. Tielk : Porazili jsme Anubise. Daniel : Porazili jsme většinu Vládců soustavy a Replikátory. Kameron : Vypadáme tvrdě. Landry : Máte nosy nahoru.
Tak ono nemusí se hledat zbrn na BC-304kách zbraně na lodě mají...a v pozemní je můžou udělat svejma nebo ješzě zatama... jako není potřeba hledat žádnou novou zbraň..
Já myslel něcoo jako nějaký subprostorový impuls (je to jedý, že ) nebo něco podobnýho a pak by všechny vybouchli v poslední chvíli před zníčením naší druhé lodi
Pravda chtělo by to velikou napínavou bitvu , kde by nebyly jen dvě rasy , ale třeba čtyři , objevila by se tam veliká flotila našich lodí a třeba nějaké ztracené antické proti nim by stály vylepšené wraitské lodě , nebo tak něco
Jestli tě zajím co se s nima stalo tak klikni na odkaz co mam v podpisu.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Dík , takovou chválu jsem nečekal vzhledem k tomu, že je to má první povídka.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Jo jen taková menší technická poznámka, díky za chválu, ale kdyžtak to pište do DotA. Dá to hodně práce to napsat, teď myslím to zpracování a tu omáčku okolo, což mi moc nejde (no nejsem na slohy), ale jinak vymyslet nějakou takovouhle povídku není zas až tak těžké a jako nápady mam, jen mi chybí čas.
Myslí si tady ještě někdo, kromě Ultramarinuse, že to byli Asgardi, kteří do Janusovi laborky nastražili ten klíč k Atteru s vysílačem? Protože já ne. Zvláště, když v SGA s05e10, 720p, čas 30:50 McKay říká, "Janus to donesl zpět na Atlantis, ale nechal to zapojené do tohoto systému". Podle mě to dokazuje i to, že nikdo není tak pitomej, aby subvysílač umístil tak, aby každý hned zmerčil, jak bliká, a taky to, že ta příchozí zpráva co došla na Attero se nezobrazovala na nějaké Asgardské obrazovce, ale přímo na tom Antickém zařízení.
Naposledy upravil dolph1888 dne 08.6.2010 17:01:59, celkově upraveno 1