Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Nutí vás vášeň pro SGA žít v "ilegalitě" ?

Nutí vás vášeň pro SGA žít v "ilegalitě" ?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak trochu z popudu tohoto vlákýnka jsem si v práci dělal "nenápadnou" anketičku, kdo kouká na Sci-Fi, zná a divá se na některé SG... To jsem čučel kolik kolegů u toho sedává a v jakém věku.. Byť většina jen tak pro zábavu, bez většího zapálení. Ale nemusí přeci pršet... (k tomu fotbalu: na oplátku jsem si při těch rozhovorech vyslechl, jak kdo hrál apod. tak neberu to, ale byl jsem hodně mimo mísu zase já :rflmao: )

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lord_of_war1 píše:
...či jak se nejlip ožrat a kde...

V tomto stylu života nacházím také jisté zalíbení... a to tak, že velmi.. :wink:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

gravidus: jo, jo, jednou přijdou špatné jaterní testy a je po :rflmao:

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dnes sme akurát rozoberali s kamošmi, že v tomto mal strašnú výhodu Prométeus. On ukradol bohom oheň a dal ho ľuďom. Oni sa určite naučili páliť alkohol a chodili kaliť s Prométeom (ktorý bol prikovaný ku skale). Jeho pečeň (játra), ale bola v pohode, lebo mu vždy narástla nová :)
Sorry za strašný OT :D

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ze začátku bych odpověděl na otázku nahoře.Vášeň pro SGA a ,nohé jiné seriály mně rozhodně nenutí žít v ilegalitě,stejně jako moje druhá,hlavní stránka.

Ale je celkem sranda pozorovat,jak dokážou být někdy lidé,já nevím,řekněme tupí a nedokážou pochopit,že se někdo nedívá na ty jejich ordinace v ullích a atp. a když sse náhodou zmíníte o SG,Cestě do neznáma.BSG a jinných,mno,přál bych vám vidět jejich reakce.Někteří vás posílají do *****,někteří se posmívají,ale jen malé procento buď nic neřekne nebo to jen tak přejde.

V poslední době u nás doma nějak prasklo,že se rád dívám a čtu sci-fi a samozřejmě ségra hned začala vtipkovat,někdy se mně tím dokonce snažila urazit nebo zesměšnit.Já na to kašlu,co bych se kvůli tomu nasíral.Žiju dál a budu pokračovat ve sledování různých sci-fáren.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to znám mam to skoro stejny - ale znam taky par lidi který na to taky koukaj a čtou. Segra zmlkla co jsem ji pustil dil jak McKay a Sheppard korunujou toho malyho prcka na kralovnu (nevzpomenu si jakej díl, ale byly tam ti maly drony- testovací pole) - chtěla to vidět ještě několikrát, ale jen ten díl... :D A naše to nezajímá :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

lidi kolem mně štve když se nad tím pořád rozplývám.. hlavně spolužáky ze školy tak se snažím to trochu omezit ale já jsem nenapravitelná takže se rozplývám pořád :D
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No lidi kolem(kteří nekoukaj na sci-fi xD )bejvaj min ohleduplny než my.Třeba ve škole jsme měli takovýho kluka co koukal na seriáli alá růžovka,ulice atd no a ten to hned odsuzoval a řikal jáka to je kravina(sci-fi sg atd).No ale ze tridy se nato kouká už asi 5-7 lidi a to dřív říkali že to je kravina vsichni :) takže mluvte o oblibenejch seriálech(popřápadě nakýho good kámoše donuťte podívat na dil kde se bojuje a on to bude šířit dál.protože chitli v telce třeba blbej dil tak řikaj,že to je blbost) a časem to přijde.U mě asi až po 7mi letech,ale pšislo xD

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To já mám SG v oblibě už od úvodního filmu... :D Ve svém věku jsem, ale hodně rezervovaný, mluvit o SG s vášní mohu v rodině, kde vědí o mé úchylce a vzhledem k tomu, že syn (16) je na tom podobně, mohu o tom s někým docela i podiskutovat. To širší rodina, je spíše na ty "růžovky". Jo a v práci, věřte nebo nevěřte, můj vedoucí, když viděl tapetu na PC prolátl, že je to taky jeho nej seriál... Viva SG

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já mám bohužel na své okolí naprostou smůlu. Neznám jediného člověka, kterému by se sci-fi líbilo a všichni to považují za naprostou kravinu. Dříve jsem se za to dokonce styděl a nikomu o tom nevyprávěl, ale teď to dělám přesně naopak. Mého spolužáku ve škole už s tím pěkně štvu, ale to už mi teď nevadí. :smile:
A toto se netýká jen sci-fi, ale i dalších seriálů, které pomocí internetu sleduji (např. Big Bang Theory, Dexter nebo Heroes). Oni to prostě neznají, nikdy to v TV ani nebylo a tak o tom ani nevědí. Ale, když se o tom zmíním, tak hned začnou s uštěpačnými poznámkami, jaký jsou to určitě kraviny a přitom neviděli ani vteřinu z toho. 8)
Oni totiž znají jen ten svůj alkohol a marihuanu a to jim naprosto stačí. Každý pátek se jde celá třída ožrat a já si doma v pohodlí pustím nový díl nějakého skvělého seriálu. Stále je to lepší než se potom zeblejt na koberec. Bohužel jsem v dnešní společnosti považován za podivína a nenormálního člověka. 8) Ještě že jsem se naučil ignorovat názory ostatních a myslet si o nich svoje. :wink:

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale keby si skombinoval seriály a alkoholické opojenie s triedou, to by tiež nemuselo byť zlé ;)

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

O to vážně nemám zájem. Dělat ze sebe hlupáka vysokým pitím alkoholu. :)

sheppard91 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hey daedalus.cz... z toho si nic nerob nie si sam :D
McKay: Spusíme autodestrukci města...
Jack: Cože?!
McKay: Jo, tohle měl být plán B.
Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu.
#######################################
[img]apophisfleet[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Když jsem byl malý a SG běželo na Nově, tak jsem měl kamarády se kterýma jsem na to koukal a co říct... byli jsme závisláci. Dodnes si pamatuju jak jsme se hádali kdo je nejlepší. Hráli jsme si že jsme SG1, i když to bylo spíš jen "Ty jsi ten... ty jsi ten..." a nic víc, akorát toho někdy kamarád dost využíval("Já jsem O´Neill, tak mě musíte poslouchat!":D).
No ale teď... ti kamarádi o SG prohlašují že je to blbost(až teda na jednoho, ale ten je spíš fandou SG1, i když kouká i na SGA(na AXN)), tedy vlastně neprohlašují, ale na tohle téma se před ostatníma radši ani nevyjadřují.
Ve škole mám všehovšudy jednu kámošku, s kterou zdílím svou vášeň po SG a Heroes. Mám ještě jednoho kamaráda, ale ten na to nekouká, jen jsem mu vždy říkal co prohodil Bill o WoW :). Jinak ale neznám nikoho koho by SG nadchla, tak jako nadchla mě(ale mám staršího kámoše(myslím že mu je tak 31), který je velkým fanouškem ST a od té doby co jsem mu půjčil DVD s Minisérii i BSG :) + by se do toho dal počítat i starší bratr, který se hlavně zajímá o staré sci-fi z dob totality a o druhou světovou). Před kamarády ve škole se o svém zájmu o sci-fi raději moc nezmiňuju, vím jak by to dopadlo("Ježiš to je ta blbost.")... ale docela mě potěšila taková malá událost:
To když jsem při výtvarce přimaloval jednomu velkýmu černochovi na čelo znak Apophise a jeden kámoš(který je mimochodem zarytým fanouškem Ordinace v růžové zahradě) zvolal:
"Dyť to je ten týpek z toho co běží teď na Nově!" :) ... to potěší :)

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

j to potěší.aspon ze mu to neco reklo xD no to sem mas,ze o tom muzes povidat s nakou stejne starou holkou(to oni rikaly,ze sem ztracenej atd i doted to rikaj,ale uz si nak zvykli :) ) to ja,uz kdyz tak jen s par kamosema ze tridy(spis jen jednim ti ostatni sou takovy divny,ze s nima se o tom neda mluvit),ale jak to procitam tak to vypada,ze bysme meli zalozit nakej new topick o vsem ze sci-fi a kde bysme se vypsali o zazitcich ze sci-fi atd vym ze je tu topick k new dilum atd,ale tohle by bylo o vsem o dojmech treba z bsg,bbt,himym,sga,sg-1,eurece proste aby se vsichni pochlubili postrehama,zazitkama a vsim moznym co vy nato?

Daedalus.cz píše:
O to vážně nemám zájem. Dělat ze sebe hlupáka vysokým pitím alkoholu. :)

no tak to je dobre drz se u sci-fi a nenech se svest chlastem ani nicim takovym.samozrejme ze s fanouskama dystak muzes,ale jinak ne :D :D

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dneska se mi stala strasne divná vec a docela mne to sokovalo:

Chodím na dramaták a spolu se mnou jeste jedna moje spoluzacka. No a my jsme zrovna dneska ve skole premlouvali jednoho kluka, at s náma jede na výlet, protoze kdyby nejel, byl by jediný a my tam chceme být vsichni. On souhlasil ze pojede, ale pod podmínkou ze mu splním tri prání. (Je trochu mimo, ale aspon je sranda :D ) No a samozdrejme první prání je, ze budu muset celý den po skole chodit s Apophisovým emblémem na cele - jelikoz je o mne známo, ze jsem fanatik do SG. Ale zpet k tomu dramatáku.

Nejak jsme se tam o tom bavili, ze budu chodit po skole pocmáranou fixou se znakem Apophise a ciste náhodou nás pan ucitel na dramatáku (pro Pardubáky je to Zdenek Rumpík z VCD) vykrikl: Jéé, ty taky znás ten seriál jak tam mají Hvezdnou bránu? Ty hele, oni to maj tak geniálne zpracovaný! Holky udelaly typickou reakci - kroucení ocima ala Teyla. On se k nim tak elegante otocil a naprosto v klidu pronesl: Tomu vy nikdy nemuzete rozumet! No a pak jsme snad pul hodiny o tom místo dramatáku debatovali, probrali vsechny díly co videl, doporucil jsem mu Atlantis a BSG a on mi zase vyprável o tom dílu s tema svetélkujícíma kulickama co procházejí hmotou a o tech fantasticky obrovských lodí... :D

Mo zkrátka to byla pro mne rána. Nejen ze uz jsem si zvykl, ze to nikdo nezná a kdyz jo, tak tím bud opovrhuje, nebo se kouká, ale tak aby o tom ostatní nevedeli, ale u cloveka, který má pomalu duchodový vek bych to, ze sleduje SG opravdu necekal. No kazdopádne mne to potesilo a kdyz vyprável, ze spechá z divadla domu, aby stihnul dalsí díl, tak jsem si pomyslel, ze SG komunita nevymírá a Nova si u mne trochu splhla, protoze mám na konte prvního nadseného diváka v mém okolí. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak ono to bude spíše o tom "niterném" než o věku. To musí prostě sednout. Pak je z toho vášeň napořád....

Odpovědět s citací

Tjn. Aspon je to dukaz se SG muze chytnout opravdu kazdého. :)
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nedávno mi vykládal kamarád takovou historku:
Jeho otec se bavil se svým kámošem a když šel kolem Kuba(to je ten můj kámoš :)), zeptal se ho:
"Hele, Kubo, jaký je nejtěžší kov?"
"Rtuť ne?"
"Nene... Týlk říkal Naquadach." :D :D

Nebo třeba kolega(něco přes třicet) mého otce každý den končí v práci schválně dřív, aby stihnul Hvězdnou bránu :D.
A když už jsem u toho otce tak ten se taky někdy na pár dílů koukne. Nejvíc mě dostal když přejmenoval našeho psa na Apophise a pořád se každého ptal:
"Hej, jsi Goald, nebo Tokér?" :D

lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

na druhou stranu na SG se diva vice lidi nez si myslite cela trida me ma za sci-fi magora ale jak beha SG1 odpoledne na nove a nic jinyho v telce neni tak na to cumej vsichni :arrow: to jednou na stridny magor(prijel do skoly misto na kole na kancelarske zidly :rflmao: )rekl ze by ucitelky nejradsi trefil zatnaktelem :D a jeden nas spoluzak ktereh sci-fi vubec nebere ma prezdivku Teal´c :rflmao:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

U nás doma se zas nedávno u nedělního oběda odehrál docela zajímavej rozhovor:

máma: "Jak se jmenoval táta Soptíka?"
já (netuše o čem máma mluví): "Vulkánec." :lol:
máma: *dusí se smíchy*
já: "Cože? Ty víš kdo to je?" :shock:
máma: "Prosim tě, já jsem se na Enterprise dívala, ještě když ty jsi nevěděla co je sc-fi." :smile:
ségra: "Ale jako tenhle tejden umřela ta doktorka, to mě naštvalo..."
táta: "Kde? Jaká?"
máma: "V tom seriálu. Ve Hvězdný bráně..."

To bych do svojí rodiny nikdy neřekla. A stejně si myslim, že by to ještě před několika lety nebylo možný. :D
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Odpovědět s citací

Dobre ty! :D
Mne se taky stala nedávno taková príhoda. Ve tríde SG nikdo nemá rád a pokud ano, nesnazí se to verejne sírit, aby se na nej lidi nekoukali skrz prsty. No a já si na lavici namaloval Puddle Jumper a kdyz jsem se prístí hodinu vrátil, uz byl v "kokpitu" zakreslen Ronon i s mouchama okolo dredu... :rflmao:
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ronon s mouchama okolo dredů, eště že jsou i fanoušci se smyslem pro humor... :rflmao: Mně teda všechno co jsem kdy nakreslil na lavici smazali, ale možná to bylo spíš chabou úrovní kresby... :roll: Nicméně, nevzdávám se, třeba taky jsnou někdo něco dokreslí... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

sheppard91 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

TENTHUS...ja som presvedcil aj svojho dementneho spoluziaka a ten povedal ze lepsi film newidel a to scifi neznasa :D :D :D
McKay: Spusíme autodestrukci města...
Jack: Cože?!
McKay: Jo, tohle měl být plán B.
Jack: Tohle je spíš plán F protože jsme f hajzlu.
#######################################
[img]apophisfleet[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Teď jsem se díval na poslední díl první série BSG, asi v polovině se ke mně přidal otec a ke konci i máma. I když táta to sledoval asi jen proto že čekal až odejdu a vypnu to, mámu to celkem chytlo(už jednou se mě při sledování zeptala proč je Adama takový strupatý a že to nemůžou být vrásky :lol: ).

PředchozíDalší

Zpět na Obecné