Dneska se mi stala strasne divná vec a docela mne to sokovalo:
Chodím na dramaták a spolu se mnou jeste jedna moje spoluzacka. No a my jsme zrovna dneska ve skole premlouvali jednoho kluka, at s náma jede na výlet, protoze kdyby nejel, byl by jediný a my tam chceme být vsichni. On souhlasil ze pojede, ale pod podmínkou ze mu splním tri prání. (Je trochu mimo, ale aspon je sranda

) No a samozdrejme první prání je, ze budu muset celý den po skole chodit s Apophisovým emblémem na cele - jelikoz je o mne známo, ze jsem fanatik do SG. Ale zpet k tomu dramatáku.
Nejak jsme se tam o tom bavili, ze budu chodit po skole pocmáranou fixou se znakem Apophise a ciste náhodou nás pan ucitel na dramatáku (pro Pardubáky je to Zdenek Rumpík z VCD) vykrikl:
Jéé, ty taky znás ten seriál jak tam mají Hvezdnou bránu? Ty hele, oni to maj tak geniálne zpracovaný! Holky udelaly typickou reakci - kroucení ocima ala Teyla. On se k nim tak elegante otocil a naprosto v klidu pronesl:
Tomu vy nikdy nemuzete rozumet! No a pak jsme snad pul hodiny o tom místo dramatáku debatovali, probrali vsechny díly co videl, doporucil jsem mu Atlantis a BSG a on mi zase vyprável o tom dílu s tema svetélkujícíma kulickama co procházejí hmotou a o tech fantasticky obrovských lodí...
Mo zkrátka to byla pro mne rána. Nejen ze uz jsem si zvykl, ze to nikdo nezná a kdyz jo, tak tím bud opovrhuje, nebo se kouká, ale tak aby o tom ostatní nevedeli, ale u cloveka, který má pomalu duchodový vek bych to, ze sleduje SG opravdu necekal. No kazdopádne mne to potesilo a kdyz vyprável, ze spechá z divadla domu, aby stihnul dalsí díl, tak jsem si pomyslel, ze SG komunita nevymírá a Nova si u mne trochu splhla, protoze mám na konte prvního nadseného diváka v mém okolí.