Je tam pár nedostatků řekl bych. Např. ta žena z toho kontejneru, Phébus/Phebus
a ještě otázka, kolik ZPM jsme mohli na vlastní oči vidět. Ale jestli pohromadě, nebo celkově???
Je tam pár nedostatků řekl bych. Např. ta žena z toho kontejneru, Phébus/Phebus a ještě otázka, kolik ZPM jsme mohli na vlastní oči vidět. Ale jestli pohromadě, nebo celkově???
No právě a taky jestli v celym seriálu nebo jenom v druhej sérii...pak jeste par drobnejch chybek a vetsinu veci jsem si musel hledat v tech dilech
Je tam pár nedostatků řekl bych. Např. ta žena z toho kontejneru, Phébus/Phebus a ještě otázka, kolik ZPM jsme mohli na vlastní oči vidět. Ale jestli pohromadě, nebo celkově???
Marlboro mi o tom testu říkal, ale že bude tak rychle Měla jsem návrh na otázku, kolik snědl Rodney tyčinek v Hide and Seek
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Jenže to by mi to musel nejdřív někdo říct, víš? Marlboro mi to napsal včera večer.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Jenže to by mi to musel nejdřív někdo říct, víš? Marlboro mi to napsal včera večer.
no ja mu to asi tak nejak to dobou teprve sdelil (no mozna o neco driv )... dneska odpoledne se na vytvareni otazek vrhnul sirius a pred vecerem bylo hotovo ale konec offtopicu...
87% čili 26 z 30, to není zlé. Ale otázky o Rodneym jsou moc jednoduché.
A klauni? Klauni... Jo, Klauni.
S těmi bojujeme také, celé armády jich vylézají z Volkswagenů.
Děláme co se dá, abychom je odrazili, ale stále posílají další.