Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 04.4.2009 10:14:39
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No tak to je teda spoiler jak mrakodrap :rflmao:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 04.4.2009 11:04:54
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No tak dle mého je fotka z natáčení něco jinýho než oznámení, že tam bude tenaten :)
Každopádně k vysněné Tennantovo smrti mi chybí už jen liduprázdná pastvina ve Walesu, tvrdej kámen v trávě a kraví lejno :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 04.4.2009 14:12:42
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

:rflmao: :biglol: Skoro jsem si to představila a ta myšlenka se mi líbí :lol:
Ale nebuďme zlí. :wink: Je načase, aby Tennant šel dál, ale ať aspoň odejde se ctí. :wink:

Trailer vypadá pěkně, ale nebylo to tu už jednou? Skupina lidí, které chce sežrat něco zvenku? Dokonce mi to připomnělo jednu knihu od Clarka.
Trochu mě mrzí, že zase bude mít po boku nějakou holku. Přece jen, je to speciál, tak by si mohli dovolit trochu experimentovat a dát mu třeba nějakého starého sympatického pána nebo paní, nebo mladého kluka...nebo třeba nějaký pár...nevím, něco, trochu změnu. :) Ale beru to tak, že Tennantovi už pomalu odzvonilo, tak asi chtějí, aby si ještě užil :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.4.2009 22:18:09
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Geser: já ale mám dojem že je to z nějakýho předchozího dílu, protože už u finále se mluvilo otom že ten herec je po smrti a museli používat už dřív natočený scény....

teda alespoň pokud jsem se nesplet a je to
Toto je spoiler!!!:
Donnin otec
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 04.4.2009 23:24:40
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To je nějaká blbost. Alespoň slyším o tom poprví. To by měli snad na Doctor Who stránkách (officiálních). A v IMDB by to taky měli snad napsaný

Příspěvek 05.4.2009 11:28:51
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že si to pleteš s tím hercem, co měl původně hrát Donninýho otce. Natočili s ním Runaway Bride a scénu s Donnou na kopci, jak pozorují hvězdy, ale umřel a tak vzali někoho jiného a scénu přetočili, pokud se nepletu. Hm?

Příspěvek 05.4.2009 16:30:27
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
:rflmao: :biglol: Skoro jsem si to představila a ta myšlenka se mi líbí :lol:
Ale nebuďme zlí. :wink: Je načase, aby Tennant šel dál, ale ať aspoň odejde se ctí. :wink:

Trailer vypadá pěkně, ale nebylo to tu už jednou? Skupina lidí, které chce sežrat něco zvenku? Dokonce mi to připomnělo jednu knihu od Clarka.
Trochu mě mrzí, že zase bude mít po boku nějakou holku. Přece jen, je to speciál, tak by si mohli dovolit trochu experimentovat a dát mu třeba nějakého starého sympatického pána nebo paní, nebo mladého kluka...nebo třeba nějaký pár...nevím, něco, trochu změnu. :) Ale beru to tak, že Tennantovi už pomalu odzvonilo, tak asi chtějí, aby si ještě užil :smile:

No "odzvonilo" a "je načase, aby šel..." já bych to formulovala jinak, ale odejde
tak jako tak, takže jaký to má smysl přít se. :bye:
Jak tady píšeš - taky mi to připomělo jeden film, ale nevím už jak se to jmenovalo. Myslím, že námět byl od jednoho "mistra" hororů, ale nemůžu si vybavit jeho jméno - Dean Koontz? Název byl nějak jako "Užírači času" nebo nějak úplně jinak. :roll: Pasažéři v letadle proletěli něčím zvláštním a přistáli ve světě, který zdánlivě vypadal stejně, ale bylo tam mrtvo..např. žádná ozvěna kroků atd...Nakonec se tam objevily takové žravé létající příšery a požíraly ten svět a hlavní hrdinové jen tak tak , že prchli zase tím letadlem zpátky.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 05.4.2009 18:11:33
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Časožrouti od Stephena Kinga a nebylo tam mrtvo, byla to minulost a ty potvůrky požíraly čas. Film jsem neviděla, četla jsem původní povídku, a máš pravdu, že podle toho traileru to vypadá jako to samé v bleděmodrém (i když jsem si konkrétně na tohle při jeho sledování nevzpomněla). Ale neviděla bych v tom žádnou tragédii :wink:
Naposledy upravil Lirael dne 05.4.2009 18:52:34, celkově upraveno 2
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 05.4.2009 18:18:02
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Aha! Díky za doplnění informací. Já to vždy viděla na nějakém německém kanále a tak trochu vázlo porozumění :roll:.
No v žádném případě to není na škodu! Ten námět mi přijde dost děsivý!

Příspěvek 05.4.2009 18:49:43
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Shial píše:
Myslím, že si to pleteš s tím hercem, co měl původně hrát Donninýho otce. Natočili s ním Runaway Bride a scénu s Donnou na kopci, jak pozorují hvězdy, ale umřel a tak vzali někoho jiného a scénu přetočili, pokud se nepletu. Hm?

jo to je mozny, ja uz si to uplne napamatuju ani nevim kde jsem to cet :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 08.4.2009 20:01:53
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak tohle je absolutně cool 8) :rflmao:
[img][./images/thumbs/s0_06_wal_23_1239217300.jpg]http://www.bbc.co.uk/doctorwho/medialibrary/s0/images/wide-screen/s0_06_wal_23.jpg[/img]

Příspěvek 08.4.2009 23:47:13
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ale tahle je ještě lepší :rflmao:

[img][./images/thumbs/Sandcastlessig_1239230822.jpg]http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/Sigs/Sandcastlessig.jpg[/img]

Příspěvek 09.4.2009 10:46:42
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem se koukla na dopravu a ubytování v Londýně, ať toršku pohnu s plánováním cesty za Davidem.

Bus - Student Agency - Flexi jízdenka obousměrná 2950.
V létě neplatí tarif Special 30, tak je to dražší.

Letadlo - Skyeurope, letiště Luton, 2522 CZK včetně poplatků.
Zkusmo jsem tam zadala datum odletu z Prahy 5. srpna a návrat 8. srpna.

Ubytování - hostel za 460,70 CZ. Má to být v centru Londýna.
www.reservations.bookhostels.com/paris.x-sazky.com/hosteldetails.php/HostelNumber.530/PHPSESSID.ea94158dfb0eab1ca2fe29a572474d4a?PHPSESSID=ea94158dfb0eab1ca2fe29a572474d4a

Termín: Nejlépe začátek srpna. Mrs. Sheppard je učitelka, takže může jet jenom v létě. Chtěla bych, aby nás jelo co nejvíc.

Bohužel zatím nemám odpověď ani od Judtih a Sarah, ani z agentury, která Davida zastupuje. A bez toho nemůžu nic naplánovat.
Je tady někdo ochotný mi s kontaktováním Davida pomoct? Nebo má tady někdo v Londýně někoho, kdo je shopný to dojednat? Jinak budeme muset čekat, až David bude na nějakém conu. Do divadla se zase nemusí podařit sehnat lístky.

Minulý rok jeli holky z AR webu za Alanem Rickmanem. Nějak zjistili, že bude režírovat divadelní hru. Koupili si lístky a měly štěstí. Alan se po představení v divadle ukázal. A holky ho ukecaly na focení a podpisy. Jenže když já pojedu za Davidem, tak budu chtít i interview pro CDTFW a zdravici pro naše fany.

Klenotka: Taky bych ráda, kdyby Desátý skončil se ctí. Nejlépe by se na to hodila záchrana Gallifrey. To je asi nejdůstojnější možnost. Stejně si ale myslím, že David měl zůstat a trhnout rekord Toma Bakera. Nebo aspoň zůstat na pátou sérii. A furt bláhově doufám, že se Desátý vrátí v bějakém spin-offu. The Tenth Doctor Adventures bych si nenechala ujít. A David by tak dostál tomu, co prohlašoval, že bude nejdéle hrajícím Doktorem. Jestli se mi podaří za ním jet, tak bude muset slavnostně přísahat, že to udělá. :-D

Shial: Pěkné fotky.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 12.4.2009 00:10:28
Major
Major

Odpovědět s citací

Planet of the Dead
Povedenej speciálek. Rozhodně se mě líbil víc než Next Doctor. Při tom "poselství" nakonci jsem dostal pořádně husí kůži.
A ukázka na příště - hmmm olala :D Štve mě, že se musí čekat tak dlouho.
Doufám, že se na netu brzo objeví i 720p verze (vzhledem k tomu, že tohle je první speciál kterej byl natáčenej v HD)
A příští tejden začíná fanoušskovskej počin "Doctor Who 2009" Snad to alespoň trochu zkrátí to čekání do dalšího speciálu. :D

Příspěvek 12.4.2009 08:01:56
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ve mě před pěti minutami hrklo, vůbec mi nedošlo že tu máme nevoj speciál .... tak už sosám a doufám že to bude rychlý .... po dnešním chaotickým ránu a celkově po chaotickém měsíci, konečně na co sem se děsně těšila, už aby to bylo stahlý :)

Příspěvek 12.4.2009 10:20:44
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pro mě asi stokrát lepší než minulý speciál :)
Malcolm byl super a UNIT celkově též. Pár věcí mi sice nesedlo, ale co..
Mno co na to říct? Obrázek
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 12.4.2009 10:26:10
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak ještě před srazem jsem se na to musel podívat. :lol: A musím říct, že to byla bomba... teda hlavně ten konce :D já chcu další speciál :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 12.4.2009 10:28:17
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Povedený speciál a samozřejmě to "proroctví" náležitě potěšilo. Už aby byly ty vánoce :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 12.4.2009 10:45:10
Major
Major

Odpovědět s citací

O tom proroctví mluvili na konci Confidentialu
Toto je spoiler!!!:
- Je to v fráze která se ještě objeví v příští epizodě Waters of Mars a rozhodně se ještě objeví dvojdílném regeneračním speciálu na vánoce.
- Je to zlé, a vy nemáte ani ponětí jak zlé to je. Oou je to zlý.

Neboli - buzerace, buzerace - to vážně máme čekat až do vánoc? :palka:

Příspěvek 12.4.2009 15:40:03
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky se mi to líbilo víc, než vánoční speciál.
Toto je spoiler!!!:
Ta Christine byla s tím svým Lara Croft stylem docela fajn, ale jsem ráda, že nezůstala. Líbilo se mi, že jednala spíš za sebe a tak, ale byla moc nadšená na můj vkus. Tímhle zbrklým stylem se k doctorovi moc nehodila.
Jsem taky ráda, že upustili od "we are all gonna die" lidí a autobus obsadili celkem normálními jedinci, kteří sice neměli moc co dělat, ale jako křoví dobrý :smile:
Jsem zvědavá, jestli ty dva uvidíme v UNIT :)
Z proroctví ve mně hrklo, protože to samozřejmě zase přišlo dost nečekaně. Asi by bylo lepší, kdyby tím ten speciál taky skončil, místo toho Harry Potter odletu autobusem.
Malcolm byl super a hrozně se mi líbil Doctorův výraz, když ho objal a řval "I love you" :rflmao:
Hudba při vzletu autobusu naprosto skvělá!

Nechce se mi tak dlouho čekat na další speciál :( Bylo to spíš jako normální, nadprůměrná epizoda a hrozně mě štve, že jich není víc. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.4.2009 15:47:52
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak mě vyjímečně speciál moc nenadchl, čímž rozhodně neříkám, že se mi to nelíbilo!..Bylo to na úrovni všech ostatních speciálů, které jsou holt takové..jiné.

Pro mě příliš pomalý rozjezd, první půl hodinu jsem u toho klimbala a chvilkama jsem i přestávala sledovat (a to se mi u Doktora stalo snad poprvé). Naštěstí to zachránila druhá půlka a konkrétně Malcolm, ten neměl chybu :D. No a pak temné proroctví na závěr.. :)

Takže ve výsledku nakonec docela spokojenost :), i když, asi budu výjimka, vánoční speciál se mi možná líbil trošičku víc..

Příspěvek 12.4.2009 20:15:44
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

tož dobré to bylo :-D určitě mnohem lepší než vánoční....

btw, naprosto mě při prvním záběru odrovnaly emzáci alé moucha cece :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 12.4.2009 20:34:51
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky se přikláním k názoru, že tenhle speciál byl lepší než ten vánoční, doufám, že k nim vyjde soundtrack protože hudby byla úchvatná od první minuty až do úplného závěru .

Příspěvek 14.4.2009 12:28:16
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak já už mám ten speciál 2 dny stažený v PC a ještě jsem se k tomu nedostala přes celé ty velikonoční akce naší rodiny :roll: ....Nevím, buďto jsem vážně neměla čas a nebo mě opouští tennantofilie? Ne! Už se na to moc těším, jak píšete je to prý lepší než vánoční speciál :jako: . Tak snad dnes! :wink:

Příspěvek 14.4.2009 21:15:31
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vlastně už nemám, co bych ke speciálů dodala, všechno už bylo napsáno přede mnou - snad jen, že se mi mi moc líbil a čekání dalšího půl roku snad nevydržím...

Toto je spoiler!!!:
Takže se jen budu opakovat - doufám, že se ještě ukáže Malcolm i ti muší emzáci a Christina by mi jako nová společnice vůbec nevadila... To proroctví mě nijak moc nepolekalo (konec konců už víme, že desátému zbývá málo času a celé to nakonec vyústí v týpka s divným účesem...). Taky jsem z nějakého důvodu čekala, že se tam s UNIT objeví i Torchwood :lol:

A už se začínám těšit na soundtrack :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who