Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Donnin otec |
www.reservations.bookhostels.com/paris.x-sazky.com/hosteldetails.php/HostelNumber.530/PHPSESSID.ea94158dfb0eab1ca2fe29a572474d4a?PHPSESSID=ea94158dfb0eab1ca2fe29a572474d4a
- Je to v fráze která se ještě objeví v příští epizodě Waters of Mars a rozhodně se ještě objeví dvojdílném regeneračním speciálu na vánoce. - Je to zlé, a vy nemáte ani ponětí jak zlé to je. Oou je to zlý. |
Ta Christine byla s tím svým Lara Croft stylem docela fajn, ale jsem ráda, že nezůstala. Líbilo se mi, že jednala spíš za sebe a tak, ale byla moc nadšená na můj vkus. Tímhle zbrklým stylem se k doctorovi moc nehodila. Jsem taky ráda, že upustili od "we are all gonna die" lidí a autobus obsadili celkem normálními jedinci, kteří sice neměli moc co dělat, ale jako křoví dobrý ![]() Jsem zvědavá, jestli ty dva uvidíme v UNIT ![]() Z proroctví ve mně hrklo, protože to samozřejmě zase přišlo dost nečekaně. Asi by bylo lepší, kdyby tím ten speciál taky skončil, místo toho Harry Potter odletu autobusem. Malcolm byl super a hrozně se mi líbil Doctorův výraz, když ho objal a řval "I love you" ![]() Hudba při vzletu autobusu naprosto skvělá! |
Takže se jen budu opakovat - doufám, že se ještě ukáže Malcolm i ti muší emzáci a Christina by mi jako nová společnice vůbec nevadila... To proroctví mě nijak moc nepolekalo (konec konců už víme, že desátému zbývá málo času a celé to nakonec vyústí v týpka s divným účesem...). Taky jsem z nějakého důvodu čekala, že se tam s UNIT objeví i Torchwood ![]() |