Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

Příspěvek 28.3.2009 11:46:22
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Takže aktuálně - mám to promyšlené, značnou část mám i sepsanou, ale nemoc a písemné maturitní zkoušky mi na náladě moc nepřidávají. Abych se ale dostal k tomu, proč sem píšu. S dovolením Dragona a Iceho jsem si do své povídky vypůjčil jeden "prvek" z jejich skvělé spolupráce na povídce Poslední naděje (k přečtení zde, který ve své povídce nejspíše nebudu blíže popisovat, proto pokud to někdo nečetl bych chtěl doporučit přečtení - není to tak dlouhá povídka (3 části) :-)

A abych vám případně udělal radost - jeden malinký spoiler
Toto je spoiler!!!:
příští povídka se bude jmenovat Rozhodnutí, to je být či nebýt a bude se částečně odvíjet od toho, co si zvolíte

EDIT: prosím všechny, aby sem případně nepsali, jaký prvek mám asi na mysli - já to vím, vy to jistě také budete vědět, tak se tu nemusí na toto téma rozhořet diskuse :-D děkuji :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.3.2009 11:50:20
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

sry ale nedá mi to pokoj...nechceš to nějak víc specifikovat???? :)

Příspěvek 28.3.2009 12:55:15
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

nechci, v každém případě pokud si přečteš povídku, na kterou jsem dával odkaz, tak ti to musí být okamžitě jasné :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.3.2009 15:52:46
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak zní to velmi zajímavě, ale musím říct že jako název pro povídku se mi líbí víc to být či nebýt :D

Příspěvek 28.3.2009 16:52:33
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem dočetl tyto 3 části a námět je to zajímavý. Už se těším, jak bude děj pokračovat.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 28.3.2009 17:56:09
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Poslední naději jsem četl...mots se mi líbila...takže z toho něco použiješ???

Příspěvek 29.3.2009 11:28:58
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Deadalos304: jj, použiju.
ICE: to být či nebýt tam bude mít velký význam :-)
jakop: Pokračovat asi moc nebude, spíš předcházet :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 13:09:10
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

paráda ten název se mi líbí :) i když mě napadl úplně jiný navazující na ten z předchozí povídky :lol: ale je to opravdu rofl, a možná i spoileriodní (člověk nikdy neví), tak to sem dávat nebudu ;)

a co se toho nápadu týče, tak pokud jde o mě, já jsem rád že to do psaní vzal Dark Angel, protože jeho nápad, styl psaní, a celkový výsledek je vždy na špici :) (tedy zatím :smile: ),
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 13:29:21
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Poslední nadeje.... hm.... bolo tam viac nápadov ktoré by si mohol použiť, tak si počkám :) Už sa teším, tak sa vyzdrav, ak si sa už náhodou nevyzdravel :) To Rozhodnutie sa mi páči.... ak si myslel, že sa to čiastočne bude odvíjať od toho čo si zvolíme, ako si to presne myslel?? :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 29.3.2009 13:44:17
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No myslel - pokud se mi to povede realizovat, jako že o tom ted začínám pomalu pochybovat, ale doufám, že stav, kdy nejsem schopen napsat nic dobrého, je způsoben nemocí...uvidím. Zpět k tomu - myslel jsem to tak, že bude sepsáno několik možností a vy si jednu vyberete :-) nebo možná dvě...to se ještě uvidí

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 13:56:30
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se taky těším co nám dalšího předvedeš ze své zásoby skvělých nápadů a pevně věřím že se ti to vše povede dovést do zdárného konce :yes:

Příspěvek 29.3.2009 14:02:36
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tie nápady sa rozprúdia ;)
Obrázek

Příspěvek 29.3.2009 15:07:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak urči tady třeba deset lidí...ti si přečtou ty nápady a ohodnotí a podle toho vydáš...

Příspěvek 29.3.2009 15:15:23
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Deadalos: co by jsi z toho měl, kdybych ted všechno řekl? Ne, jen si počkejte :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 15:28:45
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

absolutně vůbec netuším co tím Dark Angel myslí. mě se čistou náhodou dostalo několik (nespecifikovaný počet) řádků z budoucí povídky na můj HDD, a vůbec netuším co se mu na tom nelíbí, nezdá, či nevím, dokonce už na to co má navázal, takže navazuje už na to čím navázal (vše se již stalo a stane se opět)(neřešte mám dobrej den :D))

takže tak či tak se máte na co těšit a já už teď budu pomalu dělat ve svým rozvrhu (kterej neznám :D) dělat místo na čtení této povídky :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 18:01:33
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ej jaktože se ti to dostalo...teda těch pár řádků.....????

Příspěvek 29.3.2009 18:07:17
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nějak se mu to samo poslalo :oops: Ale tak Dragon jako můj iniciátor psaní se mi nabídl, že mi pomůže s jednou situací (kterou jsem tedy nakonec vyřešil sám, ale...) V každém případě bych to posléze před vydáním musel někomu poslat, aby viděl, že si to nepíšu podle toho jak chci, ale že je více možných konců a záleží jen na vás, jak to dopadne....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 18:16:43
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

pravda všechno můžu potvrdit :D
sice jsem ne vyřešil to co jsem měl, ale zas jsme velmi dobře vyřešily věc jinou :D :rflmao: něco tak do detailu promyšleného se jen tak nevidí :D, zvlášť když to není hlavní náplň povídky, ale jen taková zmíňka :D
Dark Angel to chtěl popsat jen při jízdě z TGV, ale nějak jsem ho u toho zastihl a dopadlo to tak, že popis tak jak jsme ho z pachtily...hnusný slovo, takže popis tak jak jsme ho vytvořily by zabral na celý díl povídky :rflmao:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 18:58:25
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
...něco tak do detailu promyšleného se jen tak nevidí :D, zvlášť když to není hlavní náplň povídky, ale jen taková zmíňka :D

tak teď sem fakt napnutej jak kšandy co to bude. DA pospěš si s další povídkou a neboj se neúspěchu. Mou podporu máš, pokud teda nezničíš tak dokonaloý nápad jaký byl v Poslední naději, ale věřím že ty to neuděláš jen to vylepšíš :yahoo: :bravo: :D

Příspěvek 30.3.2009 17:41:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fuuuha.... tak teraz som dôkladne zmätená :D
dokonce už na to co má navázal, takže navazuje už na to čím navázal
Toto mi k tomu zmäteniu trošku dopomohlo, lebo dnes sa mi zdá že mi stoja na kábli a mne nič nedochádza.... :D Nakoniec som to rozlúštila.... aj to ostatné.... teda či som to pochopila....som pochopila, že.... je to dokonale vymyslené! :smile: (teda to z toho vyplýva najviac :D)
Obrázek

Příspěvek 30.3.2009 18:30:19
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jj vydej to moji podporu máš taky zkazit to snad ani nejde s takovým námětem.... držím pěsti a co nejrychlejš to hoď sem...

Příspěvek 30.3.2009 19:03:49
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já děkuji za podporu - jestli vše půjde podle plánu (tzn. že zítra nedostanu úkoly a povede se mi dodělat referát ještě dnes) tak bych měl zítra dopsat první díl a případně bych ho sem mohl i hodit....akorát by jste poté museli déle čekat na další....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 30.3.2009 19:24:12
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak to jsou dobré zprávy :yahoo: už se nemůžu dočkat a myslím že ostatní také. Tak koukej sepisovat ať tu máme první díl co nejdříve :D

Příspěvek 30.3.2009 19:31:31
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Damn (slovo pro tebe :rflmao: )
tak nenapínej všechny a dej to sem :D, já sice již něco četl, ale vůbec nemám páru jak to bude oficiálně a co tam ještě vůbec chceš dopisovat...to mě taky zaráží :D, takže hup na referát ať je učitelka spokojená a možná ti dovolí psaní na kus papíru i o hodině :lol: (psaní na papír já osobně nemám rád a to z mnoha důvodů, ale tobě to jistě nevadí :D)

a co se čekání týče, tak tím si hlavu už nelam, z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že když to sem dáš, tak tě čtenáři donutí to sepsat co nejdříve :D, a hlavně ten pocit, ke kterému sis už přičuchnul, ta volnost když zveřejníš poslední díl, těch pět vteřin volnosti než se tam někdo objeví (klidně i já :lol:) a napíše..."doufám že budeš pokračovat" a podobně :D, takže s nějakou pauzo bych zatím problém neviděl :D (jo a věř že s každým koncem bude ten poct volnosti větší a větší, což tě bude nutit víc a víc do psaní :D)

a abych nezapomněl mojí podporu zcela jistě máš taky :), a víc než to máš i mojí plnou důvěru. věřím ti že nás (přinejmenším mě) nezklameš a my všichni budeme moc jednohlasně napsat "My chceme pokračování!", nebo "Doufám že už pracuješ na dalším námětu." :rflmao: :rflmao: (hlavně žádnej zbytečnej nátlak :D)

Ice:

no to už záleží na Dark Anglovi a na vašich příadných otázkách :D. Jak jsem již včera naznačil, tak jsem včera zastihl našeho autora na ICQ a chopil jsem se nabídnutého prstu, tak že jsem schramstnul celej nápad a mohl jsem si tak zahrát na velmi,. až nechutně rýpavého čtenáře :D, takže ona věc (ano věc už to je nápověda :D) je tak dokonale vymyšlená a promyšlená že Dark Angel bude mít okamžitoi odpověď na každou otázku ohledně té věci :D
Toto je spoiler!!!:
a to co vím tak se rozhodně nerovná zkaženému nápadu :D, spíš velmi dobré a kvalitní využití na kterej jsem hrdej :) (z toho co vím :))

Widlička:
:D tak teď si stojím asi navedení já :lol:
ano "ta" věc je promyšlená, ale já to myslel tak že Dark Angel něco napsal a skončil, když chtěl druhej den pokračovat, tak už nevěděl jak, chtěl pokračovat, takže to bylo myšleno takto
navázal na to co měl ze včerejška, takže nyní navazuje na to čím navázal na to ze včerejška...nebo tak nějak :D (radši to nebudu moc rozvádět, protože bych se do toho ještě víc zamotal :D...prostě jsem měl včera velmi dobrou náladu a super den :D (jo a od tuĎ taky pramení ta narážka na BSG, kerá se mi nechce znovu vypisovat :oops: :D ))

ponechávám si právo na chyby, a to hlavně z toho důvodu že takhle dlouhej příspěvek jsem snad nikdy nenapsal (tedy nepočítaje povídky ;))
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 30.3.2009 19:35:30
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock: páni tady se někdo rozepsal a rozkecal :D
To pomalu hraničí s nějakou tvojí povídkou :rflmao: Jinak sry za :offtopic:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky