Damn
(slovo pro tebe
) tak nenapínej všechny a dej to sem

, já sice již něco četl, ale vůbec nemám páru jak to bude oficiálně a co tam ještě vůbec chceš dopisovat...to mě taky zaráží

, takže hup na referát ať je učitelka spokojená a možná ti dovolí psaní na kus papíru i o hodině
(psaní na papír já osobně nemám rád a to z mnoha důvodů, ale tobě to jistě nevadí
)
a co se čekání týče, tak tím si hlavu už nelam, z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že když to sem dáš, tak tě čtenáři donutí to sepsat co nejdříve

, a hlavně ten pocit, ke kterému sis už přičuchnul, ta volnost když zveřejníš poslední díl, těch pět vteřin volnosti než se tam někdo objeví (klidně i já

) a napíše..."doufám že budeš pokračovat" a podobně

, takže s nějakou pauzo bych zatím problém neviděl

(jo a věř že s každým koncem bude ten poct volnosti větší a větší, což tě bude nutit víc a víc do psaní

)
a abych nezapomněl mojí podporu zcela jistě máš taky

, a víc než to máš i mojí plnou důvěru. věřím ti že nás (přinejmenším mě) nezklameš a my všichni budeme moc jednohlasně napsat "My chceme pokračování!", nebo "Doufám že už pracuješ na dalším námětu."

(hlavně žádnej zbytečnej nátlak

)
Ice:no to už záleží na Dark Anglovi a na vašich příadných otázkách

. Jak jsem již včera naznačil, tak jsem včera zastihl našeho autora na ICQ a chopil jsem se nabídnutého prstu, tak že jsem schramstnul celej nápad a mohl jsem si tak zahrát na velmi,. až nechutně rýpavého čtenáře

, takže ona věc (ano věc už to je nápověda

) je tak dokonale vymyšlená a promyšlená že Dark Angel bude mít okamžitoi odpověď na každou otázku ohledně té věci

Toto je spoiler!!!:
|
a to co vím tak se rozhodně nerovná zkaženému nápadu , spíš velmi dobré a kvalitní využití na kterej jsem hrdej (z toho co vím ) |
Widlička:
tak teď si stojím asi navedení já
ano "ta" věc je promyšlená, ale já to myslel tak že Dark Angel něco napsal a skončil, když chtěl druhej den pokračovat, tak už nevěděl jak, chtěl pokračovat, takže to bylo myšleno takto
navázal na to co měl ze včerejška, takže nyní navazuje na to čím navázal na to ze včerejška...nebo tak nějak

(radši to nebudu moc rozvádět, protože bych se do toho ještě víc zamotal

...prostě jsem měl včera velmi dobrou náladu a super den

(jo a od tuĎ taky pramení ta narážka na BSG, kerá se mi nechce znovu vypisovat

))
ponechávám si právo na chyby, a to hlavně z toho důvodu že takhle dlouhej příspěvek jsem snad nikdy nenapsal (tedy nepočítaje povídky

)