Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 18.12.2008 15:16:46
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ja konecne za tohle dopoledne dokoukal poslednich pet dilu Chucka.

Toto je spoiler!!!:
K poslední epizodě: čekal jsem že Chuck na toho agenta shodí jeden z těch stromků, přece jenom kdyby to nečekal, tak ho to docela slušně složí. Předchozí epizody taky stály za to, v podstatě bych akorát opakoval co už bylo řečeno ;)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2009 12:52:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

:shock: Tak casting na Chucka vypadá zajímavě. Robert Picardo by měl, jak jsem pochopila z rozhovoru s ním, hrát
Toto je spoiler!!!:
tvůrce Intersectu.

A Scott Bakula! :yahoo:
Toto je spoiler!!!:
Ten se objeví v roli Chuckova otce a díkybohu to není špión.

http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/chuck-exclusive.html

Měl by tam hrát i Chevy Chase v roli miliardáře.

Je z toho castingu ještě někdo tak nadšený jako já? :)

A vypadá to na další dva trojdíly. Jeden by měl začít snad ve 2x14 (Chuck vs Suburbs) a a 2. série by měla trojdílem i končit. Navíc to bude pak už víceméně propojené, protože epizody mezitím by se měly zabývat důsledky z těch epizod předchozích. Aspoň tak jsem to pochopila. :)

Nemůžu se dočkat 2. února! Doufám, že to s tím 3D nepřeženou a každou chvíli nebudou něco házet směrem k obrazovce, protože my jaksi 3D mít nebudeme.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2009 12:56:57
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jůůů!!! :bounce: Jako by se člověk už teď nemohl dočkat, oni tam nasadí ještě další taháky :smile:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 25.3.2009 18:38:03
General
General

Odpovědět s citací

Včerejší epizoda byla super. Jsem ráda, že s Chuckem už konečně přestali mávat a že konečně přestali řešit pořád jen Chuck/Sarah vztah. Chuck pochopil, že "ti dobří" je dost relativní pojem a sám začal trochu jednat. Konečně. A taky jednou zase byla Sarah oblečená, za což jim dík.
Odkazy na Matrix či Mission Impossible potěšily, teď už jen zjistit kdo je (nebo byl) Orion. :D
Generál připomíná velmi přísnou učitelku, která je malá vzrůstem, ale velká respektem :D
Přiznám se, že z toho dvoudílu s Colem jsem moc nadšená nebyla (místy to bylo hodně wtf), ale jinak je jedna epizoda lepší než druhá. Dvě průměrnější epizody v sérii, které má 22 dílů, co víc od seriálu chtít? :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.3.2009 19:34:36
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, včerejší epizoda byla super, hlavně po Coleovi, kterého jsem zrovna dvakrát v lásce neměla, navíc celá ta akce "mučení" z minulého dílu byla snad poprvé v Chuckovi spíš trapná než napínavá.
Aktuální BuyMore linie nepřekážela, jenom ten úvod s Orionovým laptopem v Jeffově "pracovně" bych klidně vynechala. Morgan se ve druhé sérii dost srovnal a hned po Chuckovi se stal nejnormálnějším členem BuyMore týmu - po první sérii bych něco takového netipovala :)

Gen. Beckman: "Wake up, Casey, the 80' are over."
Následuje Caseyho ublížené zavrčení :D
Chvilku na to Chuckovo překvapené: "General Beckman is tiny..." :D

A v příštím díle Tricia Helfer, pokud se nepletu :)
- Linn doporučuje -

Příspěvek 25.3.2009 22:22:30
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nškolik posledních dílů bylo super, Casey opět skvělý a nějak mi to nedá ale že by Orion byl Chuckův záhadný otec......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.3.2009 23:53:01
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka (z Life topicu): Protože nebýt debila z donáškový služby, kterej se nekouknul na Lesterovo občanku, půlka věcí by se nestala. Taková kravina. Kancl na hajzlíku bych ještě snesl, Grey council of Fulcrum taky, ale že se těch dvou blbů nezeptali proč maj tak uslzený oči, to už mě fakt bolelo. A konec? Našel se někdo, kdo by mohl Chuckovi pomoct. Záhy byl zabit. Klasika. Proč vždycky tu pěknou ovečku hned jak se ukáže kvalitní vlna ani holit nezačnou, ale rovnou jí začnou stahovat z kůže.
A ve finále to věření si... já být Chuck, tak se vztekám. Prostě něco... ne, že zase odsouhlasím, že je vše v poho a hodíme po sobě utrápenejma psíma očima.

Díly s tím Anglánem byly docela osvěžující, byl mi sympatickej. Potom se mi v týhle sérii líbil první díl s Jill... než to tak nehorázně pos... a pak ještě ten s Dominicem z Lostů. Jinak dost slabota, slabota, psí oči, čubí oči, mám tě ráda, nemám tě ráda, věříme si, nevěříme si atd. Ta jedna série a film by podle mě perfektně stačily.

A k mému odjezdu do LA se radši ani vyjadřovat nebudu.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 26.3.2009 00:35:09
General
General

Odpovědět s citací

To že bys tam jako fakt odjel? :smile: :wink:
Nesouhlasím s tebou (překvapivě :wink: ). Chuck se nesmí brát až moc vážně. Začínalo to jako naprosto nezávazná spymedy a holt musí nějak udělat ten přechod k "dramedy", jestli mi rozumíš. Nemůžou hned přehodit výhybku a udělat z toho smrtelně vážnou věc.
Je fakt, že být Chuckem, tak tady opravdu nechám Caseyho je všechny zmlátit, protože takhle vlézt někomu do soukromí, to je moc. Ale to mi poslední dobou vadí u víc seriálů a nevím, co tím sledují (HIMYM nebo Reaper, tam se taky naprosto bezostyšně motali do soukromí případně svým chováním přímo volali po tom, aby dostali pořádně po palici). Asi nějaký nový trend či co :?
To, jak Sarah pořád dělá "mám tě ráda, nemám tě ráda", je otravné, to uznávám a je to snad jediná věc, která to tam kazí a potvrzuje, že tvůrci jsou autory i seriálu O.C.
Ale už zbývají jen poslední 4 epizody a osobně si nemůžu stěžovat, že by to vzali nějak špatně. Spíš to vypadá, že možná udělají za Chuck/Sarah tlustou čáru, což je imo dobře, protože s tím začali moc brzo a dost to natahují.
Mně se právě naopak ty díly s Colem moc nelíbily - moc uspěchané, moc divné, a sám ten agent mi moc sympatický nebyl.

Nesmíš to brát tak vážně :wink: Zkazíš si tak požitek ze sledování každého seriálu, když to budeš takhle analyzovat. Proč myslíš, že jsem přestala chodit třeba na fórum NBC o Chuckovi? Ty lidi tam rozebírají každou scénu, každý obličej, který Sarah udělá (tu tam mají mimochodem za skoro svatou) a pořád řeší jen Chuck/Sarah...prostě to neřešit a koukat a bavit se :) A pořád si stojím za tím, že je to jeden z nejlepších seriálů, co teď běží. (i když výběr se už zužuje)

Linn: Jo, příště tam bude Tricia Helfer.

Spike: To si nemyslím. To by bylo trochu moc, když Chuck měl Intersect dostat náhodou. Asi někdo z okruhu lidí, které známe nebo poznáme, to bude, ale rodinu bych vyloučila.

Příspěvek 26.3.2009 09:40:44
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ty tanečky Sarah a Chucka jsou už vážně otravný, to musím souhlasit. To jak panáčkové vlezli Chuckovi do soukromí, to byla další věc... tam bych navrhnul Caseymu totální řešení problému.

To Chuckovo neustálé "to je v pohodě, zase jste se mnou vy... ale to nevadí, vždyť je to pohoda že si se mnou děláte co chcete...", to už mi taky začíná pěkně vadit. Skutečně každej normální člověk už by je všechny poslal do háje a on jen vždycky hodí smutný oči a zase si tajně hledá řešení.

Ale jinak je to fajn oddychovka... jen mi malinko začíná lézt na nervy tátovo stepování za zády každou středu večer s otázkou: "Už je nový Chuck?", ale čemu se divím vzhledem k nabídce našich televizí...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 31.3.2009 09:50:49
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Chuck 2x18. Takovýhle cliffhangery bych zakázala! Ale díl jinak super, jen nevím, jak to vydržím do příštího týdne...
- Linn doporučuje -

Příspěvek 31.3.2009 15:21:41
General
General

Odpovědět s citací

Přesně tahle věta mě napadla - cliffhangery bych zakázala! :smile: Skvělá epizoda. Hlavně to tedy vypadá, že Devon si časem uvědomí, co se stalo a je jen otázkou času, kdy se v tom začne vrtat. Odkdy má Chuck takhle přímé spojení na generála? Že by výsledek té osobní návštěvy z minula? A myslím, že by se měli jak Devon, tak Ellie, naučit klepat, než vlezou k Chuckovi a pokud tam není, tak tam nelézt vůbec.
Hrozně se mi tu líbil Casey! Zastal se Sarah, zastal se Chucka, a jak řekl, že Sarah je nejlepší partner, jakého kdy mě...trvalo mu to jen dva roky :D
Mám ale dojem, že to asi dost špatně dopadne pro Ellie a Awesoma. :(
Nevím, co je profesionální na přístupu "omráčím všechno, co se hýbe", když to očividně akci často akorát komplikuje, ale Alex Foster tu působila hodně chladně a vůbec ne příjemně. To asi neměl ani být účel, působit sympaticky, ale jelikož se tam kroutila kolem tyče, tak by stálo za to ji přece jen dát nějaké vnitřní kouzlo místo toho kovu, co z ní vyzařoval.
Příští epizodu asi uvidím až ve středu... :(

Příspěvek 07.4.2009 12:00:46
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mrkla jsem dneska na Primě Cool na Chucka a musím říct, že mě dabing příjemně překvapil :) Casey sice nemá tak drsný hlas jako Baldwin a Big Mike mi s tou jednou větou na závěr taky nesednul, ale jinak se mi výběr dabérů líbí. Oceňuji přeložení Cpt. Awesome jako Kapitána Super, zní to dobře, naopak Nerd Herd jako Chytráci... no, ale dobře. Celkově dobré, asi to zkusím sledovat pravidelně :)

EDIT:
Chuck 219
Toto je spoiler!!!:
Já fakt doufala, že taťka nebude Orion... :( Ale to je asi tak jediná výtka, jinak super díl - klasicky. Upřímně doufám, že to není náhoda, že se Intersectem stal zrovna Chuck - na takovéhle náhody prostě nevěřím, hlavně v seriálech ne. Sice mě dvakrát neláká představa návratu Bryce, ale nějak se mi nechce věřit, že by o Stevenovi nevěděl, když posílal Intersect Chuckovi.

V tomhle díle se mi vysloveně líbila ta Chuckova akce a hodně mě překvapilo, že vytáhnul zbraň na Caseyho - i když to byla jen nějaká ta uspávací pistolka :D

No, druhá sezóna pomalu finišuje a co jsem si tak projela anotace ke zbylým dílům, tak se těším a doufám, že Chuck dostane třetí sezónu (pokud už mu ji neodklepli, to nevím) :smile:
Naposledy upravil Linn dne 14.4.2009 22:55:09, celkově upraveno 1
- Linn doporučuje -

Příspěvek 07.4.2009 15:56:09
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Wow. Tedy, kupodivu mi nevadí, že je Chuckův táta Orion, i když jsem si říkala, že by to bylo "až moc". Ale zvládli to dobře, protože ono to vlastně dává smysl a očividně k tomu směřovali už od začátku. Díl byl naprosto super. Chuckova akce a Casey za geeka, to byly asi ty nejlepší části. :D
Jen mi začíná být hrozně líto Ellie. Chudák vůbec netuší, co se děje a nemyslím si, že to takhle můžou dělat pořád.
Josh Schwartz měl pravdu, že s koncem 2. řady to vygraduje. Jen by mě zajímalo, o čem by ta případná 3. řada byla. Ale tahle ještě neskončila a podle toho, co se stalo v posledních třech dílech si myslím, že nás toho čeká ještě hodně.
A doufám, že Chuck nakonec opravdu nějakou tu slušnou práci dostane, protože jak odešel z Buy More s pohledem upřeným na ten Nerd Herd stůl, tak to asi znamenalo rozloučení.

Příspěvek 07.4.2009 16:31:58
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkný díl a tatínka obsadili dobře, Scott si zasloužil zase zahrát špiona....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.4.2009 22:30:15
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

220
Další super dílek, po tom konci nejde jinak než se nedočkavě klepat na příští týden :)
Toto je spoiler!!!:
Ani k tomu nemám moc co říct. Návrat Jill stylový a i to vyřešení její situace se mi líbilo - od začátku jsem si říkala, že ji buď nechají nějak heroicky umřít nebo ji nechá Chuck nakonec jít.
Co se mi ale obzvlášť líbilo, byl výběr hudby :D V druhé sezóně mi přišlo, že to místy s těmi songy lehce přeháněli a působilo to na mě občas přeplácaně (první sezóna co se hudby týče IMO mnohem lepší), ale We're Not Gonna Take It mě naprosto dostalo :D Po dlouhé době zase nějaká pořádná pecka, která skvěle podpořila scénu.
Nesmím zapomenout ani na "The Morgan" :rflmao: ("What is it with that move?")
No, a samozřejmě závěr, kdy Sarah šla proti rozkazům a pomohla Chuckovi - jupí! Už bylo tak trochu na čase, jako cliffhanger super.
K BuyMore linii, skutečně nečekaný zvrat, takový podraz mi sice k Emettovi i docela sednul, ale nečekala jsem to... Chudák Big Mike... a Morgan.
- Linn doporučuje -

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály