Dosť často sa s tým stretávam pri prekladoch. Ale významovo je to vždy skoro stále iné, lebo "taká vecička" ako si hovoril môže znamenať všeličo a vlastne je to aj pravda. Ale minule mi to do textu sadlo ako "mechanizmus" a angličtinárka neprotestovala... lenže teraz to asi mechanizmus nebude, ech
Xko píše:
Ty chevrony té brány, někde to tu na foru někdo psal

.
Sory že jsem to napsal tak blbě

Jasné, len som to nepochopila

Neviem, mne sa zdajú s jemným nádychom modrej, ale viac by do toho sedela tá fialová ktorú použili zatiaľ na všetkých grafikách ale nevadí.... ale áno, v podstate sú biele
Pokud chcete vidět detailnější screeny doporučuji gateworld.net kde je poměrně hezky vidět i brána. Z ní jsem bohužel také zklamán. Chápu MUSÍ být jiná, ale proboha! Tohle je děs! Skoro jako z toho dílu z SG-1 "Seriál červí díra". Jen tak mimo mísu - přijde mi dost malá ta brána.
No tak tie dve brány sa nepodobajú, ale nevadí

Podľa mňa je brána dobrá, aj keď zo začiatku som si ju musela okukať a teda ani mne nebola veľmi sympatická, ale škaredá vôbec nie je

ináč za názor ťa naozaj nikto kameňovať nebude, aj ja mám z toho ešte divné pocity a každý má predsa ten svoj.... malé filozofovanie