Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

V pohodě :-) jen jsem projevil svůj názor :-) Uvidíme, jak se to vyvine :-) snad to časem vyvine dobře :)

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Další věc jsou uniformy. Nevím, jestli chtěli ušetřit, ale je to jako ty sakovitý černý uniformy co měl Rodney v SGA na misích (viz díl SGA Trio)

Vojáci tam dle mého budou mít nějaké ty uniformy, ale je to především vědecká expedice, která řeší ten 9. shevron... Tak je jasný že oni budou mít civil hadry...

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co je na tech oficiálních stránkách "stargate.mgm.com" nového, kdyz skoncilo to odpoíctávání :?:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Že by ten teaser? 8)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ten teaser je tam už skoro dva dny, takže to se mi nezdá... Také jsem čekal přímo na odpočet, že se mi dostane nové sekce SGU na webu MGM, či nových fotografií nebo wallpaperů a ono kulové... :smile:

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No, to jsem si taky puvodne myslel, ze bude spusten SGU web, nebo aspon sekce. Nicméne kdyz u toho odpocítávání kliknete na "Grab the widget and stay up to date" tak vás to hodí na dalsí stránku, kde si muzete vybrat e-mail, facebook, wordpress a dalsí. Kdybych sakra jenom vedel, co znamená widget. Slovník to definuje jako "blbustka" nebo "taková vecicka". Mozna ted vypadám jako lama, ale s tímhle sluvkem jsem se fakt nikdy nesetkal...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nesúvisí to nejak s Yahoo Widgets? :)

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dosť často sa s tým stretávam pri prekladoch. Ale významovo je to vždy skoro stále iné, lebo "taká vecička" ako si hovoril môže znamenať všeličo a vlastne je to aj pravda. Ale minule mi to do textu sadlo ako "mechanizmus" a angličtinárka neprotestovala... lenže teraz to asi mechanizmus nebude, ech :?
Xko píše:
Ty chevrony té brány, někde to tu na foru někdo psal :D.
Sory že jsem to napsal tak blbě :D
Jasné, len som to nepochopila ;) Neviem, mne sa zdajú s jemným nádychom modrej, ale viac by do toho sedela tá fialová ktorú použili zatiaľ na všetkých grafikách ale nevadí.... ale áno, v podstate sú biele :wink:
Pokud chcete vidět detailnější screeny doporučuji gateworld.net kde je poměrně hezky vidět i brána. Z ní jsem bohužel také zklamán. Chápu MUSÍ být jiná, ale proboha! Tohle je děs! Skoro jako z toho dílu z SG-1 "Seriál červí díra". Jen tak mimo mísu - přijde mi dost malá ta brána.
No tak tie dve brány sa nepodobajú, ale nevadí :D Podľa mňa je brána dobrá, aj keď zo začiatku som si ju musela okukať a teda ani mne nebola veľmi sympatická, ale škaredá vôbec nie je :) ináč za názor ťa naozaj nikto kameňovať nebude, aj ja mám z toho ešte divné pocity a každý má predsa ten svoj.... malé filozofovanie :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nějak si dokola prohlížim fotky našich postav a zatím mi je nejvíc sympatická Tamara Johansen... :) zatím za mě mluvý hormony...tak doufám, že to tak bude i ve skutečnosti :)

Rush bude podle mě i dobrý velitel expedice..jen aby Carlyleho nesestřelili jako Torri v SGA... Nemám rád když s nima zacházejí jako kdyby měli krátkou dobu trvanlivosti...

- To bylo jenom takové hnutí mysli :smile:

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zatím jsem si neudělal vyhraněný názor, ale obsazení se mi líbí. Určitě budou zase další herci přibývat a snad se to nepokazí.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pedrosanches: Obsadenie je fajn. Niektorí mi na začiatku popravde neboli veľmi sympatický.... napríklad David Blue... ale má hrať niečo ako Mckaya v menšom či ako to.... :D Ale s vlastným charakterom... :) Takže sa na neho celkom teším :)

gravidus: No jo, to by nebolo pekné. Ale oni to vždy urobia s tými najlepšími(najobľúbenejšími, najschopnejšími, pomenujte si to ako chcete :) ) postavami.... :scratchanym:
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Widlicka: McKaye nemůže snad nikdo napodobit, ta role, resp. to jak jí pojal Hewlett, to je prostě úžasné :rflmao: .

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ona ta postava by měla být poněkud jiná, jestli jsem to správně pochopil. Psali totiž něco v tom smyslu, že tenhle člověk bude postrádat sebevědomí, což se s naším oblíbeným egomaniakem moc neslučuje. :)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc, Pedro Sanches: Hm, asi by som mala oponovať kúskom rozhovoru s Robertom Carlylom
....ale on je zábavný sám o sebe, aj v seriály hrá vtipne. Jeho postava je šťastný génius, niečo ako mladší Mckay, ale Blue to robí po svojom, a okrem toho....
No a to už sa dostávam k tomu, že Mckaya naozaj nikto nenapodobí ale ani sa o to nesnažia.... a to je dobre podľa mňa.... tá snaha by vyšla na márnosť :)
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale zase postava nějakého vtipného potrhlého vědce by se neztratila. McKay to koření dobrým způsobem. :rflmao:

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to jo doufam že tam nebude nejaka druha carterova (nebo nejakej chlap) protoze to byly jen sami sloupce chytrych řečí - ale McKay to ješte okořenil a taky ten zbytek vědců z SGC :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Cartrová byla aspoň chytřejší než McKay.... Ostatně to mu na ní imponovalo asi nejvíc, že... :D

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nejak :D
PedroSanches píše:
Ale zase postava nějakého vtipného potrhlého vědce by se neztratila. McKay to koření dobrým způsobem. :rflmao:
No veď tam aj bude :) Len tým svojím spôsobom, myslím že som to už spomínala :) Jednoducho ten humor tam bude zachovaný, lebo aj ten je na Stargate seriáloch výnimočný :)
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ono kopírovat nějakou postavu "doslova" neni určitě moudré. "Svým způsobem" a "tak trochu" Mc Kay, to beru :D

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:41:08, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Zbývá 5 dní 8 hodin a pod tím je napsáno, že premiéra SG Continuum bude 3. dubna. To tak nějak sedí. Akorát to teda nemá nic moc společného s SGU, jestli to skutečně odpočítává do Continua.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak teda do Continua?! No ok.... :D Snáď to bude niečo zmysluplné... :)
Obrázek

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Měl by být nový trailer, tak uvidíme.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to by ma potešili :)
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Po dlouhé době jsem se koukal na gateworld, jestli je něco nového, a jediná novinka týkající se SGU byla tato:
SGU has gay characters
http://www.gateworld.net/news/2009/04/cooper-sgu-has-gay-characters/

A já si říkám, koho to sakra zajímá? Jestli z toho chtějí opravdu udělat BSG, bude se jedna z těch postav jmenovat nejspíš Felix StarGaeta. :rflmao:

Nadruhou stranu je plus, že těmito "spoilery" nic klíčového dopředu neprozradí. :D

PředchozíDalší

Zpět na Obecné