Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Widlička: Antici začali hovoriť jazykom, ktorý vznikol až o pár tisíc rokov neskôr? Zaujímavá teória :)

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nehovorím že začali :!: A ináč to som sa nechala inšpirovať... Alebo nie? Ja už neviem či som to vymyslela ja alebo niekto iný alebo už ani neviem kto :D Že je to trochu nelogické to príde aj mne, ale rieši to dilemu anglicky hovoriaceho vesmíru.... ďalšia alternatíva je, že to scenáristi nedomysleli a potom to nechceli meniť, alebo nám to ešte možno niekedy vysvetlia. Ale ak si si všimol, tak aj v časti keď sobjavili istú starú ženu a nakoniec to bola Elizabeth, a ukazovali tam potom ako sa Elizabeth dostala strojom času do čias Antikov a postretávala tam Janusa a spol., tak Antici hovorili po Anglicky... :scratchanym: :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

necetl jsem diskuzi celou (mluvim o anglicky mluvicich anticich), ale myslim ze antici mluvi anglicky pac sou americani lini cist titulky...myslim ze u nas by jim dali nejakej spesl jazyk a otitulkovali, ale v USA...ne :D
btw doufam ze sem pochopil spravne o cem se bavite...jestli ne tak sorry :D
Add depth to your life

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Každopádne je to blbosť scénaristov :D
Inak myslíte, že ich nápisy sú v angličtine, alebo v antičtine? :D

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes byl Malojza obzvlást ukecaný:
Toto je spoiler!!!:
The first part of our mid-season two-parter is called...Space

a pak tu jeste máme nejaké nové informace o SGU z konecne prvního rozhovoru s Robertem Carlylem a to zde:
http://io9.com/5171520/carlyle-reveals-why-this-is-the-darkest-stargate
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No taky to vypadá že by se objevil jack v díle Earth, zatím všechny informace vypadají velmi optimisticky... trailer bude brzo... možná i proma....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja tak nejak doufam ze na tom nebudou setrit a nebudou se bat velkych bitev...

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Prosím spoilery do spoiler.

Jinak Anglicky Antikové. Přikláním se k lenosti Američanů a blbosti scénáristů. I když zase v Enterprise bylo taky spousta jinejch jazyků. Nejspíš to bude v větší části lenost Scénáristů."
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je na čase. Na něco nového kolem SGU bych s chutí jukl.

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Newím proč, ale mám strach, že tam nebudou Antici.... :bounce:
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to, že by tam Antici nebyli, by mě ani netrápilo. :) Stejně si je tam nějak scénaristé procpou
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mno četl jsem, že se přeci bude cestovat v mnoha galaxiích, takže to vypadá, že Antikové nebyli všude, protože některé galaxie teprve chtěli osidlovat!
To je pro mě velkým zklamáním, protože Antikové jsou pro mě zcela výjmečná rasa. Co na to říkáte? Vy se toho nebojíte, že tam nebudou?

Teprve opravdu objevovali galaxie, některé jistě neznali a chtěli tam poslat právě loď Destiny(Fata, myslím že původně). Vžyť žili spolu s Orii, ale museli přeci odejít k nám. Pak zdrhli kvůli moru či viru či co to vlastně bylo do Pegasu a pak šli zase back. Takže znají vlastně tři galaxie? To opravdu nechápu a to jsem vlastně celkem znalec :)
Přečtenej mám celej lexikon, taky ostatní weby a dokonce i blogy. A taky anglický stránky :) Tak já končím, ale budu rád, když mi odpovíte :bounce:
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

coder: Nie, ja sa toho nebojím. Popravde som ani veľmi nepredpokladala, že by sa tam často objavovali. Že sa budú často spomínať, to je iná vec. Ale oni sa predsa dostanú na opustenú Antickú loď Destiny, takže o Antikoch zatiaľ ani reč. O väčšine si navyše myslím, že sú to namyslené trúby, ale vcelku ich mám rada :) Ale tak či tak - nemyslím si, že by sa nejako výrazne plietli do deja samotný Antici. S tým poznaním galxii Antikov - poznajú toho veľa a možno oveľa viac než si všetci myslíme. Takže ak sa pýtaš len na to, či poznajú tri galaxie, tak som ti vlastne odpovedala, myslím. Ešte si sa myslím pýtal či poznajú všetky galaxie - nepoznajú. Možno o nich vedia a mali ich v databázach ale určite nepreskúmali všetky a neboli vo všetkých. Tak to k tomu :)

Takže Mallozzi sa zase prekecol - ale celkom príjemne.... No ale ten rozhovor s poetickým názvom Why this is the darkest Stargate toho veľa o tom prečo je to tak neprezradil. To že v prvých troch hodinách budú tri obete z toho nerobí až taký horor :D
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Obrázek

Tak tady jsou...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Odpovědět s citací

Hezký, ale vetsí rozlisení by nebylo? :)

EDIT: Uz není potreba, je na Gateworldu... :yahoo:

EDIT2: Hmm, tak není.... :(
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale je. :wink:
http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?&pos=-230857
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Odpovědět s citací

Je to jenom taková pitomost, ale na Malojzove blogu se obevila fotka z natácení epizody Fire, kde je na nástence hodne zvlástní obrázek. Bud je to návrh interiéru, ve kterém se epizoda odehrává, nebo ze by to byl návrh samotné Destiny? Papír s nákresem je vylepen v levém horním rohu (není moc videt) a taky na nástence vpravo vedle hlavy Petera Deluise...(ze vypadá jak Grace Ship? :D )
http://josephmallozzi.files.wordpress.com/2009/03/dsc03141.jpg
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nebo je to normální směrnice s únikovou trasou v případě požáru, při tomhle rozlišení je možný leccos :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Xko Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak a Spoiler je tady :
:D :D
http://www.youtube.com/watch?v=WcQeNKVkHKM

Ta brána na konci videa má být s destiny, no škoda docela jsem čekal že bude mít jinou barvu než modrou hmm nevadí možná budou na destiny vyrábět jiné barvy :D :D.
Počkat, ona je bílá ?!?!?!?!?Jaká sakra je ?
Ale vypadá taky trochu jinak no uvidíme...

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Je to jenom taková pitomost, ale na Malojzove blogu se obevila fotka z natácení epizody Fire, kde je na nástence hodne zvlástní obrázek. Bud je to návrh interiéru, ve kterém se epizoda odehrává, nebo ze by to byl návrh samotné Destiny? Papír s nákresem je vylepen v levém horním rohu (není moc videt) a taky na nástence vpravo vedle hlavy Petera Deluise...(ze vypadá jak Grace Ship? :D )
Podľa mňa to vyzerá ako kus papiera na ktorom je nakreslené niečo čierno-biele.... :D :D Keby bol ten obrázok väčší.... :)

Xko: Kto je biely?! :? :)
Obrázek

Xko Airman
Airman

Odpovědět s citací

Widlička píše:
TENTHIUS píše:
Podľa mňa to vyzerá ako kus papiera na ktorom je nakreslené niečo čierno-biele.... :D :D Keby bol ten obrázok väčší.... :)

Xko: Kto je biely?! :? :)

Ty chevrony té brány, někde to tu na foru někdo psal :D.
Sory že jsem to napsal tak blbě :D

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Imho je to také biele s jemným nádychom domodra. Placaté roztiahnuté chevrony a brána na pohľad malá. Aj keď si myslím, že to bude len uhlom kamery,

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zatím je to pro mě bída a zklamání. Je to tedy jen teaser, takže to není ještě můj poslední verdikt, ale pokud bych to měl srovnávat s dojmy z SGA, když měla prewiev, tak je to nebe a dudy. Z SGA jsem cítil nadšení, něco nového, ale tohle mi přijde trocho jako dejavu (příchod na Destiny). Pokud chcete vidět detailnější screeny doporučuji gateworld.net kde je poměrně hezky vidět i brána. Z ní jsem bohužel také zklamán. Chápu MUSÍ být jiná, ale proboha! Tohle je děs! Skoro jako z toho dílu z SG-1 "Seriál červí díra". Jen tak mimo mísu - přijde mi dost malá ta brána. Další věc jsou uniformy. Nevím, jestli chtěli ušetřit, ale je to jako ty sakovitý černý uniformy co měl Rodney v SGA na misích (viz díl SGA Trio). Pane bože! Jsou to vojáci a né manekýni! Je to sice TV seriál, ale kapku se držme vojenského stylu. Dyk ty bundy co měli v SGA byly celkem krásně řešený. Vojenské provedení se šmrncem civilního oblečení. Dále postavy - zatím na mě velice dobře působí doktor Rush. Jeví se jako naprostý sympaťák. U jiných se uvidí až v dílech. Nechávám to zatím otevřené, ale... zatím to na mě působí spíše smíšeně. Nekamenujte mě prosím. Je to jen můj subjektivní názor :oops: :)

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

na te CAST fotce ta borka vedle Roberta Carlyla je fakt kousek :lol:
" IMMORTALITY "

Odpovědět s citací

Gogan.skokan píše:
Zatím je to pro mě bída a zklamání............Je to jen můj subjektivní názor :oops: :)

Ted to prosím neber jako kamenování. :)

No, já jsem ted na Youtube hledal nejakej první teaser trailer na SGA a bohuzel jsem nenasel, takze to nemuzu posoudit, nicméne co se týce brány, tak az na to, ze ty chevrony by nemusely být tak rozpláclý (coz skutecne trochu pripomíná tu "Cerví díru") ale jinak ten zbytek se mi líbí kvuli tomu starýmu typu antickýho designu. Ona i ta lod je podle traileru uvnitr taková "Jednoduchá." Protoze nebyla urcena k obývání lidmi.

Btw. Co se uniforem týce, je fakt ze nejsou nejak originální, ale rekl bych ze to bude tím, ze necekali ze je nekdo napadne a museli se evakuovat bez jakékoli prípravy, takze na vymýslení obleku jako pro atlantis nebyl cas.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

PředchozíDalší

Zpět na Obecné