Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Tak zezačátku se mi easy názvy jako Earth, Water a Air líbily, ale jestli to bude pokračovat v tomhle duchu i nadále, tak se obávám, že se to změní do demence...
Raynor: Já bych klidne bral tyhle názvy celou sérii. Nakonec se season finale bude jeste jmenovat "Destiny"
Ono je to aspon jednodussí. Já sice anglicky umím (v rámci svých mozností), takze mi je to celkem jedno, jestli bude mít epka jedno nebo dvouslovný název, nicméne je to celkem originální a lehce zapamatovatelné. Jen me zajímá, co budou delat, az jim tyhle slova dojdou.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
No nevím. Je to sice originální, ale pojmenovávat epizody jednoslovně
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
By mě zajímalo co se tayd stane....??? Vesmír (už samo o sobě velikej pojem)
Ještě větší. Protože "space" znamená prostor. Zřejmě jakýkoliv. Samozřejmě, že v přeneseném významu se pak mluví o vesmíru, ale to nemusí nic znamenat.
Zatím se mi to docela líbí, tyhle názvy. Vlastně to podtrhuje fakt, že kolem celé SGU dělají tajemno.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
No doufám, že v případě více sérií se téhle myšlenky rychle vzdají. Ta monotónost dvojdílů jak šli u SGA za sebou mi docela lezla na nervy. Vím, že je to kvůli přestávce mezi sezonama atd. ale i tak.
Dneska se Malojza na blogu zmínil, ze Space byla prerazena jako epizoda 11. Zacínám mít v tom císlování pomalu zmatek. By mne zajímalo, jak to teda bude.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
No, to není jisté. Podle nových informací by mela být 10 epizoda Justice a spekuluje se, ze z Fire udelají two-parter protoze preci natocili moc materiálu, takze by museli hodne stríhat. Ono i Space bylo puvodne 60ti stránkové a tak to musel Malojza smrsknout na 46. Coz ve mne budí dojem: Nebude ta epizoda podobne rychlá, jako enemy at the gate a stát za velký...???
No tak to mám rovnaký názor. Ale jednoducho skracovať epizódu, tak ok, o pár strán, ale o 14? To sa mi vidí dosť, a z inak dobrej epizódy to vie urobiť nejakú zlátaninu.... Ináč dvoj-epka vôbec nie je zlý nápad, ale jednu epizódu majú dlhú tak ju skrátia - a druhá je dlhá tak pre ňu vyhradia dva diely? Najlepšie by bolo urobiť to s oboma rovnocenne...
Tak ono Space by pak musela bejt trojepizoda, kdyz uz má pokracování Divided. Ale myslím ze to nejak do toho Divided zapasujou, ta jeste myslím sepsaná není. Krom toho, SGU ma uz ted nekolik potenciálních dvojepizod: Air I,II,III Fire I,II - není potvrzeno Space, Divided Light, Darkness
Takze to vypadá na celosezonní 20ti epizodu.
No, s tou celosezónnou epizódou to nie je až také nepravdepodobné Podľa toho ako si zoberú pojem "jedna dejová línia".... už to tak vyzerá, že ho zobrali doslovne, tých dvoj-epizód je celkom dosť... takmer polovica zo série, ale ak im to vyjde dobre, môže to byť zaujímavé
Záleží pokud to budou brát epizodně, nebo na sebe budou jednotlivé díly navazovat. Nejspíš to ale bude něco mezitím, rozhodně ale už nechci vidět že se v jednom díle něco stane a v dalším díle už si na to postavy nepamatují.
Nechápu co jako řeší, pokud se chtějí přiblížit BSG, a jak již bylo řečeno, pokud má na sebe SGU navazovat takřka epizodu za epizodou, tak dělení epizod mi nepřijde zrovna logický přeci jen jde pouze o jméno epizody a jak už jsem říkal pokud na sebe má tenhle seriál tak navazovat, je to celkem zbytečné...
Ostatně kolik bylo v BSG rozpůlenejch epizod?? To by se dalo spočítat na prstech jedné roky:) V tuto chvíli mě napadá pouze Kobol a Daybreak... A seriál na sebe navazoval prakticky epizodu za epizodou...
No kdyby tam byly čtyři dvojepizody (no jako Air trojdíl) tak to by bylo docela ideální. To je přesně ne moc, aby to člověka neomrzelo a ani né málo aby si stěžovat, že je tam málo dvojdílů (no dobře já bych si pořád stěžoval ). A doufám, že ten celosezónní 20díl se teda nepotvrdí. Tohle je věc co mi vadila na Heroes asi nejvíc (ačkoliv tam to bylo psaný z jinýho účelu).