Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

Příspěvek 08.3.2009 13:15:27
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:shock: :shock: :bravo:
Wow.... no... prečítala som prvé dve časti, a keď som si myslela, že sa z toho ešte nejako vystrábime, mýlila som sa. Som... šokovaná... :D Ak mám pravdu povedať. Takýto koniec som nečakala, lebo... je to vlastne prvá poviedka ktorú čítam a ktorá skončila takto... Pri konci ma mrazilo po celom tele, bolo to výborné. A keď mám prejsť k celej poviedke.... Najviac ma na nej zaujal ten štýl opisov.... nebola to vlastne písané ani v prvej osobe ani tak nejak... časť tretej osoby, ale ten štýl ma tým vtiahol viacej do deja :) A chudák Elizabeth.... Výborná poviedka! Musíš písať ďalej :wink: Máš talent na tragické konce :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 08.3.2009 13:29:07
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Moc moc děkuju za komentář :oops: A taky jsem rád, že se Ti to líbilo....
Ktomu pokračování tvorby - nepopírám, že jsem o tom neuvažoval, ale mám dva takové "koncepty", nebo spíše myšlenky. U obou jsem se ale dostal do slepé uličky, ale pokusím se z ní vymotat :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 13:31:36
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock: tak ten konec mě dosti zaskočil. Čekal jsem nějaké posily nebo něco podobného, ale zničení města jsem fakt nečekal :cry:
Jinak velmi pěkná povídka.

Příspěvek 08.3.2009 13:33:01
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Děkuji za komentář i tobě.....nějak se mi holt omrzelo, aby Atlantis stále vyhrávala :-D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 13:38:07
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:) tak k tomuto finále se musím vyjádřit :)
sice jsem měl na mě dosti obsáhlý příspěvek již na začátku povídky, ale nedámi to a musím se vyjádřit k celému celku, zvlášť když se nemusím bát spoilerů :D

už když jsem Dark Angela kontaktoval ohledně povídky, tak mě překvapil svojí myšlenkou nového nepřítelem z dávných časů, který zničí pozemskou loď a ve finále i samotnou Atlantis. :) Pak mě dost překvapil když jsem mu poslal velmi hrubý návrh a on mi ho vrátil kompletně přepracovaný :D :shock: :lol: ale musím říc že jeho nápady se mi velmi líbily a jejich zpracování zvládl velmi bravurně a o jeho jedinečném stylu ani nemluvě :)

Dark Angel:
:shock: jaképak pokusím?? :palka: :rflmao:, ale teď vážně :D, věřím že se z toho vymotáš bez větších komplikací na vrh, ale jak tě "znám" tak bude další velká katastrofa, ale tentokrát ke "dnu půjde" určitě SGC, aneb velký nepřítel brány :rflmao: :rflmao: (joke) :smile:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.3.2009 13:43:01
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: rovnou zničím celou Zem :rflmao: :rflmao:
Ne ted vážně - i tobě dík za příspěvek a za pochvalu :oops: :oops: Jinak se vážně pokusím z toho vymotat :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 13:46:06
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no parádní..chvíli sem si říkal že třeba si to ty eolané rozmyslej když zjistěj že to osu lidi a nezničej to ale nakonec si to vyřešil více než dobře :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 08.3.2009 13:59:36
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
:rflmao: :rflmao: rovnou zničím celou Zem :rflmao: :rflmao:
Ne ted vážně - i tobě dík za příspěvek a za pochvalu :oops: :oops: Jinak se vážně pokusím z toho vymotat :-)

Njn, vymotávaj sa :wink: A to s tou zemou nech ti ani nenapadne! :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 08.3.2009 14:19:18
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

No i když bylo všechno takové rychlé, ale bylo to nejspíš profesionalitou a vyspělostí útočníků, bylo to docela dobrý... :) I když jsem se ke konci bál, když strefili Jennifer a největší hrdina všech dob John Sheppard odešel dokonce dříve než Rodney, bál jsem se, že tu autodestrukci ještě zastaví, ale nakonec, ačkoliv to bylo dost natěsno se stalo to, co mělo a co kdyby se nestalo by Zemi pěkně zahanbilo... :wink:
Akorát toho Daedala mi bylo líto, zrovna v mé povídce sem mu zatím narozdíl od ostatních amerických lodí přál docela štěstí... :oops:
EDIT: S tou zemí to je skvělej nápad, přidej se k máločlenným zástupům těch, kteří se nebojí to pozemšťanům nandat... :lol:
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 08.3.2009 14:44:25
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

děkuji i vám za příspěvky :-)
Jack - myslím, že k tomu zástupu jsem se již zařadil :-D . Jinak jenom takový detail - střelili Elizabeth, ne Jennifer, ale to není podstatné, ještě jednou děkuji za příspěvek :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 17:05:50
Dragonsky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

paráda :bravo: :bravo:
"Privilegiem postavení je služba"
- Arbitra senioris Shira Calpurnia -
"Ten, kdo vypráví příběhy, vládne světu"
- Hopijské přísloví -
SG: Legacy, Ep 10. + Missio Aquarius part 4

Příspěvek 08.3.2009 17:06:29
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Nj vlastně, já píšo Jennifer a myslím Elisabeth, pouze chyba v psaní... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 08.3.2009 17:22:44
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

¨Dragonsky, i tobě dík za příspěvek
Jack : Mě to bylo hned jasné, že to je jen přepis :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 08.3.2009 17:31:50
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě jsem zapomněl !!! :sorry:
Doufám že budeš ve své tvorbě pokračovat a další povídky budou trošku méně destruktivní - neznič Zemi a bude to fajn :D

Příspěvek 08.3.2009 18:26:02
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně jim to někdo nandal :D ...ok už mlčím, nebo mě tu pak někdo zbije. Jsem zvyklá na dobré konce, takže tohle pro mě bylo nečekané překvapení. Musím smeknout nad skvělým příběhem, stylem psaní a vším :bounce: . Ke konci jsem pomalu přestávala dýchat a říkala jsem si: "Oni zničí Atlantis? No zbláznili se?" :shock: , ale pak sem se smála a říkala si: "Dobře jim tak... :oops: " Konečně nevyhráli...prostě celá povídka byla vážně skvělá a hlavně piš dál! Klidně odpráskni i Zemi. Proč ne? :D Však oni pozemšťané jsou taky takový drsňáci...ehm...my pozemšťané :D . Takže doufám, že se tu brzy objeví další příběh :twisted:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky