Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 25.2.2009 22:07:06
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mně vadí, jak osekali ty schopnosti, jenom Sylar je pořád supersilák. Očividně se v minulé kapitole Peterovi vrátila jeho původní schopnost učit se schopnosti ostatních, ale on už toho teď vůbec nevyužívá. Ačkoli možná po tom, co jsme viděli, se je teď učí už jen dotekem. Nicméně pořád by to dávalo létání (fajn, to používá), super sílu od Mohindera, zmrazování od Tracy, Parkmana se taky dotknul, takže by taky měl umět číst myšlenky, pokud vím, s Claire taky přišel do styku, takže starý dobrý léčení. Prostě mi vadí, jak zase postavy nepoužívají svoje schopnosti. Aspoň ne v takovém rozsahu, v jakém by mohly.
Prostě mi ta nová kapitola přijde taková nemastná neslaná :(

Příspěvek 25.2.2009 23:20:51
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jop to mi vadí celkem taky vzali jim schopnosti, protože se jim to zrovna hodilo do krámu....

Nicméně podle toho jak jsem to pochopil a jak to bylo vysvětleno... Peter sice může získávat schopnosti od druhých, ale dlouhodobě si udrží jenom jednu schopnost a to tu, se kterou přišel naposledy do kontaktu... Bylo to řečeno minule nebo předminule..teď nevim... Víc to vysvětleno nebylo..

Pochopil jsem to tedy tak, že si Peter píchnul injekci a ta mu dala úplně jinou, i když podobnou a dost omezenou schopnost novou..

Příspěvek 06.3.2009 10:23:59
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x18 Další taková normální epizoda... je celkem příjemné se na ní dívat ale extra nenadchne....

Líbila se mi spolupráce Matta a Petera stejně jako Sandry a Clair... i když Sandra nemusela být tak namachrovaná... Každopádně to vyřešili elegantně.. To že ten týpek Clair nafoukne vzduchem jsem naprosto čekal, jen jsem si představoval místo bazénu pád ze stometrového útesu...

Danko je teda pěknej velezmrd, už se těšim kdo ho sejme a že naštval už dost lidí... A doufám, že o Matta nepřijdem... to by mě velmi naštvalo, on jako jedna z mála ještě normálních postav...

Už je jasný že je zatím Angela (=nejlepší postava ze seriálu :twisted: aspoň pro mě teda) ale jestli je ona Rebel.. to je otázka, ale podle mě ne... podle mě Rebel bude někdo... míň očekávanej...

Jinak Nathan už je zase goodguy, což se dalo čekat vzhledem k tomu co tam Danko vyvádí... a konečně se jim nedal Peter oblafnout "mám tě rád brácho"..

No a ukončení s Loutkařem... toho bych tam vážně nečekal... myslel jsem si že ho onehdá Syler v Primatechu zabil... scénáristi chtěli udělat šokující ukončení epizody..

Příspěvek 07.3.2009 18:55:13
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ti tragédi prý dostali další 20-dílnou sérii.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 07.3.2009 23:21:40
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jsem rád, protože úterky mám takový volnější tak co jinýho... :lol:

Navíc, nechci Fugitives hodnotit do předu dokud neskončili, ale zatím mi přijde, že jsou zcela jistě lepší než Villains...

Příspěvek 08.3.2009 15:02:54
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ono asi cokoli je mnohem lepší ne Villains, ale ani tahle kapitola není žádný zázrak. Pořád se plácají od ničeho k ničemu. Heroes je zvláštní seriál. První série byla dokonalá, druhá už slabší, ale pořád dobrá, nicméně to, co provedli s třetí, to je zločin. A tou druhou půlkou třetí to moc nevylepšují. Sice se snaží napravit to, co v minulých sériích bylo špatně (například věčné cestováí časem, obrovská síla postav, velké množství postav - což ostatně vyřešili tím masakrem na konci minulé kapitoly), ale pořád to kulhá. Uvidímě, s čím se v příští sezóně vytasí. :roll:

Příspěvek 08.3.2009 16:14:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mám dotaz - poslední, co jsem viděl, byl 3-04. Všechny 4 viděné díly 3. řady se mi hrozně, ale až zrůdně nelíbily. Zlepšilo se to s novou kapitolou? Má smysl s tím začínat?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.3.2009 17:08:38
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

S novou kapitolou se to podle mě zlepšilo, ale ne o moc. Respektivě je to lepší, ale 1. sérii to nesahá ani po kolena, bohužel 8) Ale já stále ještě koukám, čekám na nějaké zlepšení :)

Příspěvek 08.3.2009 18:23:40
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Optimismus je důležitý.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 08.3.2009 19:27:06
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

HAck píše:
Tak ti tragédi prý dostali další 20-dílnou sérii.

:D :D A to bude jako která (šestá)? Vím, že se jich původně plánovalo 5...

Jinak poslední díl a spolupráe Matt-Peter fakt dobrá.
To co teď může se schopnostmi Peter a neschopnost Hera podle mne seriálu prospívá. Ale i tak pořád nic moc.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 12.3.2009 11:04:10
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zjevné jsou dvě věci, Angela měla Danka opravdu na háku a Syler opravdu nikdy nezabijel králíky :)

Příspěvek 12.3.2009 19:09:12
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

...a Syler opravdu nikdy nezabijel králíky :)

:rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: tak toto me absolutne dostalo, ale jinak souhlas ;-)
tato epizoda byla celkem fajn, nej byl Sylaruv otec jak ozil kdyz uvidel to uzdraveni :D
Add depth to your life

Příspěvek 12.3.2009 19:45:47
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je vidět, že jaký otec takový psychopat je i syn :-D

Příspěvek 12.3.2009 23:16:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No co, děda měl králíky, tak jsem zvyklej... nejlepší je pořádnou za uši, je to rychlejší a nepoškodí se kůže, kterou pak děda prodával (jistě mnozí znáte).. A protože to jeho otec potřeboval na vycpávání, řekl bych, že řešeto zrovna nechtěl..

Když jsem si přečetl že Sylerova otce bude hrát Glover, čekal jsem někoho víc Lutheroidního... A hlavně někoho kdo vydrží v seriálu trochu déle, na to jak dlouho Syler vůbec fotříka hledal to uťali celkem rychle... Pokud nás nečeká nějaké překvápko.. Jako že velkej Syler ocucá šípy s juniorovou krví, po které se zázračně uzdraví..

Jinak jsem zvědav co Syler udělá Dankovi... vypadá to, že mu nepomůže už ani zaječí pacička pro štěstí :lol:

Příspěvek 02.4.2009 10:09:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak poslední dva díly byly takový.... no řekl bych že docela nic moc... V tom posledním jsem příliš nepochopil, že se tam Nathan ožral jak hovado a nepochopil jsem příliš význam toho všeho tam...

No asi už bych si měl taky přiznat že to jde s H z kopce..

Příspěvek 03.4.2009 16:03:45
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To sis uvědomil tak o 2 série pozdě, ale přece.

Příspěvek 30.4.2009 11:32:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak asi jedinej tady :rflmao: jsem se dokázal dokoukat na třetí sérii hrdinů, no nějak se mi to ani nechce moc komentovat, snad jenom že to s tim Nathanem je dost ujetý... Naštěstí už nemám tolik volného času, takže 4.sezónu snad ani nezačnu...(i když,.. když se tam objevila Tracy tak mě to začalo lákat :D )

Takže uvidíme :)

Příspěvek 30.4.2009 11:48:09
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Myslím že právě ve třetí sérii se to opět zlepšilo. Samozřejmě už to není jako první série, ale už to není takové nudné jako série druhá. V první polovině třetí bylo až příliš akce, příběh šel stranou, oběvovali se samí supernepřátelé... druhá polovina už byla o poznání lepší(i když první díl byl holé neštěstí). Bohužel, diváci už byli hodně rozmlsaní první půlkou a ta akce jim tam chyběla. Mě se to ale líbilo. Poslední tři díly byly skvělé a čtvrtou sérii určitě začnu, s návratem Fullera to určitě půjde znovu nahoru.

Příspěvek 30.4.2009 12:05:37
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se nejvíc líbila ze třetí sérky 3x23 - 1961, flashbacky - trochu jako company man z první řady, kterou považuji za nej díl celého seriálu :)

Příspěvek 30.4.2009 12:10:10
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mě se zase líbil třeba 01x20 - Five Years Gone, nebo 01x23 - How to Stop an Exploding Man. Škoda, posledních pár dílů to vypadalo že budoucnost bude PODOBNÁ té z 01x20...

Příspěvek 01.5.2009 18:39:06
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:48:20, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 01.5.2009 18:58:47
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Za to nejspíš může Fuller... ale může se to obkecat tak že prostě ztratil až moc krve.
Ale toho Nathana je mi vážně líto, zrovna to začínala být moje oblíbená postava... Ono to není jasné jestli si Sylar vzpomene, buď to bude trvat většinu volume, nebo si nevzpomene vůbec(takhle chtěli tu záležitost se Sylarem uzavřít. Zpátky bych ho už nevracel, přecijen mít takhle dlouho jednoho ultramegazabijáka je už trošku ohrané, bez ohledu na to jak je Zachary "Spock" Quinto skvělý herec).

Příspěvek 01.5.2009 21:17:40
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nova nicky mi tam nesedi..
" IMMORTALITY "

Příspěvek 01.5.2009 21:38:37
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no nevim...meli radsi zabit Sylara a Nathana nechat :scratchanym:
Add depth to your life

Příspěvek 01.5.2009 21:40:21
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Proche: co jsem právě napsal? :) ;).

rossi001: to není Nikki, ale stále "jen" Tracy.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes