3x18 Další taková normální epizoda... je celkem příjemné se na ní dívat ale extra nenadchne....
Líbila se mi spolupráce Matta a Petera stejně jako Sandry a Clair... i když Sandra nemusela být tak namachrovaná... Každopádně to vyřešili elegantně.. To že ten týpek Clair nafoukne vzduchem jsem naprosto čekal, jen jsem si představoval místo bazénu pád ze stometrového útesu...
Danko je teda pěknej velezmrd, už se těšim kdo ho sejme a že naštval už dost lidí... A doufám, že o Matta nepřijdem... to by mě velmi naštvalo, on jako jedna z mála ještě normálních postav...
Už je jasný že je zatím Angela (=nejlepší postava ze seriálu

aspoň pro mě teda) ale jestli je ona Rebel.. to je otázka, ale podle mě ne... podle mě Rebel bude někdo... míň očekávanej...
Jinak Nathan už je zase goodguy, což se dalo čekat vzhledem k tomu co tam Danko vyvádí... a konečně se jim nedal Peter oblafnout "mám tě rád brácho"..
No a ukončení s Loutkařem... toho bych tam vážně nečekal... myslel jsem si že ho onehdá Syler v Primatechu zabil... scénáristi chtěli udělat šokující ukončení epizody..