Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

Příspěvek 28.2.2009 17:57:16
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Ale asi to vypadá že má hodně silný zbraně.... podle toho co sme si mohli přečíst

Příspěvek 28.2.2009 19:00:05
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:yes: to nepopiratelně
O Lanteanech bylo známé, že jejich vojenská technika je po eolanské nejvyspělejší v galaxii.
...ale víc už se k této otázce nebudu vyjadřovat :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.2.2009 19:05:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jj sice mi to přijde trochu ale fakt jenom trochu divný...přece jen to byli ANTICI a ti většinou (ano říkám většinou) měli všechno best (kromě štítů na Auroře :lol: :rflmao: )

Příspěvek 28.2.2009 19:13:41
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Daedalos304:
štíty na Auroře soudíš podle čeho? jestli podle orionu tak se na ten díl koukni znovu a BAMSR neber v potaz a vůbec Asurany ;) (více po SZ)

snad Dark Angel tento menší off promine :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.2.2009 20:46:44
Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

no konecne jsem se donutila to precist :D , ale jakmile jsem zacala, tak to slo samo...super....zajimave je psani v pritomnem case :D ....ale jsem zvedava, co z toho vyleze :)

Příspěvek 01.3.2009 09:05:32
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dark Angel, gratuluji ti k výborné prvotině. Píšeš pěknym stylem, moc dobře se to čte. A musím říct, že nápad je taky dobrý, jen by mě zajímalo proč Lanteané kdysi utekli z boje, doufám že nám to objasníš... :wink: Takže se těším na pokračování (ale jako taky autor nebudu požadovat aby tu bylo hned zítra... :lol: )
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 01.3.2009 12:06:39
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jo je fakt že to soudím podle toho co sme mohli vidět ale jako.... podle čeho jinýho by sme to měli soudit jak silný štíty mají (sice je to v každým díle jinak ale.....) sry za :offtopic:

Příspěvek 01.3.2009 12:43:39
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

mikey, Mackenzie, i vám samozřejmě děkuji za komentář a i za pochvalu, výborně se to čte :D :oops:
K dalšímu dílu - už jsem se rozhodl, že ho sem hodím ve středu odpoledne (nebo spíš večer)
K tomu útěku - dál už to potom nerozebírám, beru to jako další Antickou botu, kterou udělali. Nechť důvodem jest zbabělost kapitána :-) protože tak to bylo od začátku myšleno :-D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 01.3.2009 13:25:31
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

No tak utýct před 1 Hive a 3 křižníkama je fakt asi vrchol zbabělosti nebo spíš debility, když měli Auroru a ještě jednu tu silnou lodičku... :roll:
Taky mi to nešlo do hlavy, ale lidská blbost je pověstná a když jsme potomci antiků tak jsme to asi museli od někoho zdědit... :lol:
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 01.3.2009 13:31:04
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mnojo, ani antikové nejsou zdá se zcela dokonalí... Děkuji za vysvětlení. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 01.3.2009 13:31:56
Mackenzie Uživatelský avatar

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

*Jack*:: Krásně napsáno :rflmao:

Dark Angel: Myslím, že můžu za všechny, kdo píší povídky říct, že víme, jaké to je, když vás někdo za povídku pochválí :bravo: :ok: :yeah: :yes: :)

Příspěvek 01.3.2009 13:36:14
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak to že nejsou dokonalí už nám kkolikrát dokázali že?? :rflmao: on tomu jenom rodney občas dodal třešničku na dortu...

Příspěvek 01.3.2009 14:31:52
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jednoduše, my je považujeme za vrchol, protože neznáme nic lepšího, ale to neznamená, že nic takového neexistuje....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 01.3.2009 14:42:51
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No Dark Angel to napsal dobře :)

Daedalos304:
nebudu to tady příliš rozebírat, spíš tě upozorňuji že ti ještě dnes odemě příjde SZ ;)

Dark Angel:

radím ti nenapínej je příliš :D, vše totiž může jednou prasknout a následky jsou různé :), radši jim něco předhoď už dřív, nebo tě sežerou za živa :D :rflmao:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 01.3.2009 14:46:11
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nechci moc napínat, ALE 3. část vyjde 100% v neděli 8.3. ( z jistých důvodů), tak jsem se to snažil rozdělit, takže ve středu, ale jestli tady bude velká skupina lidí, co to bude chtít dřív, tak to možná dám, ale zase budou muset čekat déle na poslední část .....

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky