/EDIT:
(od Apophise)
To TENTHIUS:
Moc dekuju za uzasnou kritiku! Takhle to ma bejt.
Apophis v hospode - prvni zvuk neni veta ale jen plac/narek/vzdech....chapu ze si clovek logicky mysli ze to je veta a mysli si ze nerozumi. Jinak dale, jasny...zni to zvlaste, Apophise sem daboval ja, musel sem delat ze brecim a jsem opilej, normalne to zni dobre ale kdyz se to zefektovalo srozumitelnost klesla, hrali sme si s tim dost a ver ze takhle je to nej...mimochodem, stahni si basy na repraku...treba ja osobne je mel dost prebasovy z filmu, her a pisnicek a pak nebylo rozumet, stahl sem basy a je to v poho.
co se hluchych mist tyce, dekuji za tvoji podporu, je to opravdu hodne tezky napsal dlouhej a kvalitni scenar...pak obcas vzniknou hluchy mista. Napad s vymenou obrazu je dobrej, bohuzel me nenapadl.
Ohledne zabiti Dannyho...uz v jednicce jsme vedeli za zavedeme tradici v zabijeni dannyho (parafraze na Southpark a kennyho) a kdyz sem dokoncoval dvojku tak sem si uvedomil ze sem nikde dannyho nezabil, hledal sem vhodny misto ale nikam to uz neslo tak jsem to vyresil podle me jeste relativne dobre a vtipne zaseknutou iris.
Dekuju za chvalu...s naznacenymi vtipy mas pravdu a jsem rad ze sis jich vsimnul
pointa zaveru...v tom mas trochu pravdu ale nic lepsiho me vazne nenapadlo....proto jsme aspon odtekli anuba do kanalu...mozny navrat??
co se vypravece tyce...ano byl to zamer. Chteli jsme aby to bylo vaznym, skoro az nudnym hlasem, takovej ten typickej vypravec ze starejch filmu
Jeste jednou dekuji za vybornou kritiku na urovni, jsem za ni rad!